2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
benim de icimden bu gün is bittikten sonra alisveris yapmak geldi simdi
Canım bebiş kıyafetleri için hangi siteye bakıyorsun? Ben komik eğlenceli tulumlar istiyorum ya. Çizgi karakterleri gibi yada kulaklı kuyruklu şeyler onlara nerden bakabilirim sence?

Günaydin kizlar benim inanılmaz koku hassasiyetim var mesela eşimin sabah uykudan uyandığımda nefesinden rahatsız oluyorum oğlumda da aynı şekilde çok kötü ya napicam ben.. Bildiğiniz midem kalkıyor. Önceden asla böyle birsey olmazdı. Ki çokta dikkat ederiz ailecek ağız hyjyenimize ama böyle bildiğiniz nefes kokusu beni çok rahatsız ediyor

Evet canım, muhtemelen virüs sebebiyle zaten disarilarda çok gezemeyecegiz. Yaz sicaklarinda evde zaten şort & t-shirt takılırım
Aynen öyle olcak gbi geliyor banada canim hayirlisi hemen bitse bari

Benmde oyle sigara icip yanima gelirse esim direk askim git diyorum normalde bebde sigara içerdim ama smdi kokus beni bendrn alıyo midemi hemen bulandiriyo
Buzdolabi kapagini açamıyorum
Parfum kokua5una gelemiyorum
Biyrdr bisi koksun gelio burnuna

Merhabalar ben de 6 haftalık hamileyim aslında mutluyum ama forumda korona günlerinde hamile kalmayla ilgili yorumları okudukça çok tedirginim kamuda çalışıyorum kafamda yüzlerce soru. Bebeği düşünmek yerine nasıl olacak soru, tedirginlik. Eşim yurtdışı bağlantılı çalıştığı için çoğunlukla yurtdışında oluyor yaşım 29 olduğu için denemelere 8 9 ay oldu başlayalı ama tabi bu süreçte aktif deneme yapmadık eşim hep burada değildi belli dönemlerde yurtdışındaydı ortalık düzelince yine işi için gidecek şirket gönderecek mecburen hayatımız genelde bu şekilde olduğu için verimli dönem geçmesine rağmen denememizde hamile kalmışım. İstanbuldayım bu arada tedirginlik biraz da ondan sanırım. Siz nasıl hissediyorsunuz. Korona sizi de tedirgin ediyor mu benim gibi?

Aynen benimkide iciyor sigara içip yanıma gelme lütfen dedim yapcak birsey yok yani elimde olan birsey degilki bunaldım bu süreçten bende hemde çok.. Bakalım nezaman düzelecek

Öncelikle hayırlı olsun canım bu durumda yanlız değilsin benim bebeğim tüp bebekle planlı olduğu halde ben şoka girdim hamileliğime sevinemedim bile . Virüs ortaya çıktığında benim transfer hazırlıklarım başlamıştı bile ameliyatlar ilaçlar o yüzden iptal edemedik doktora çok söyledim iptal edelim diye ama maddi manevi çok emek vermiştik . Devam dedik ve 3. Denememizde tuttu .allah içimi biliyor ya tutmasa da üzülmeyecektim ama tuttu bu zamana kısmetmiş demek ki canım hem de ikiz . Eşin yurt dışı bağlantılı çalışıyormuş benim eşim de asker 4 Aydın görevdeydi Suriye de yok yanımda her kötü olayla hastane Postane işiyle hep ben uğraştım ağlaya ağlaya doktora gittiğim oluyor hala . Dün gece de 6 ay Afganistan görevi geldi dedi ve ben bir yıkım daha yaşadım ben de İstanbul’da yaşıyorum . Annem yok babam hayatta ama erkek başına ne yardımı olabilir bana kayınvalidem var allahtan zor bir süreç beni bekliyor ama yapacakda bşe yok bebeklerimi can yoldaşlarımı düşünmek zorundayım. Su akar yolunu bulur Allah büyük canım sen de bir şekilde idare edersin biraz uzun oldu kusura bakma ama başımıza bir olay gelecekse ve onu yaşayacaksak bundan kaçış yok sen dikkat et gerisi allahtan canım sıkma canını .

Canım bebiş kıyafetleri için hangi siteye bakıyorsun? Ben komik eğlenceli tulumlar istiyorum ya. Çizgi karakterleri gibi yada kulaklı kuyruklu şeyler onlara nerden bakabilirim sence?

keske yardimci olabilsem canim ama ben malesef Türkiyede yasamiyorum belki bildigim tek Magaza C&A

rabbim her dail yaninda olsun isini gucunu rast getirsin canim ben yalnizim diye uzuluyodum senin isin daha zormus

Canım bende de koku hassasiyeti çok var, hamileyken bu durumlar normal.
Canım öncelikle hayırlı olsun; ben aşılama tedavisi ile hamile kaldım. Tam aşılama yaptıracağım günün öncesi sağlık bakanı Türkiye'de Corona vakası olduğunu açikladi. O gece ağlamaktan ve endiseden uyuyamadım, ertesi sabah hastaneye ağlaya ağlaya stres içinde gittim. Arkadaşın dediği gibi eğer tutmazsa uzulmeyecektim ama Rabbim bu zamanda nasip etti bize. Bütün önlemlerimi alarak hastaneye kontrollerime gidiyorum bunun haricinde dışarı hiç cikmiyorum. Çalışanlar için durum farkli tabii. Ben öğretmenim, kronik rahatsızlığım olduğu için okula devam etmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…