2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
rabbim her dail yaninda olsun isini gucunu rast getirsin canim ben yalnizim diye uzuluyodum senin isin daha zormus
Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun . Hamile olduğumu yanlız öğrendim eşim hiç yoktu yanımda kızıyor muyum ona deli gibi kızıyorum ama yapacak da bşe yok onun da elinde bşe yok bazı şeyler kader sanırım annem yoktu yanlız kaldım evlendim eşim olur dedim ama işi dolayısıyla o da yanımda değil her zaman hayat yanlız bir yol çizmiş sanırım bana

E elizce
İstersen izin kullanabilirsin canım. Okullar zaten bir sürre daha açılmayacak, en azından vakalar iyice azalmadan zaten okulları açmazlar. Diyelim ki Eylül'de açıldı, zaten Allah nasip ederse doğuma da 2-3 ay kadar kalmış olacak. Raporunu alır izine ayrılırsın.

keske yardimci olabilsem canim ama ben malesef Türkiyede yasamiyorum belki bildigim tek Magaza C&A
H&M NETWORK ta guzel hamile kıyafeti var diye biliyorum yurtdisi icin. Ben de C&A DAN kot gomlek almistim guzeldi uzun tunik tarzı. Yurtdisinda kiyafet kaliplari ozellikle almanyada daha genis oluyor. Ama suan turkiyedeyim. Magzalara gidermiyim nasil yapariz bilemiyorum virusten dolayi. Benim elimden dikis nakis geliyor kendim dikerim olmadi pantalon. Gecen yaz lacivert ince penyeden hafif ispanyol paca bi oantalon dikmistim o kadar rahatti ki bir yaz boyunca cikarmadim. Yine oyle birseyler dikerim olmadi. Esnekligi yuksek kumaslar tercih etmenizde yarar var.

Benim ultrason kağıtlarım Bi türlü düzgün çıkmıyor 9+6 günlük kanama alanımda hala var tahminde yapılmaz bundan

Eklentiler

• IMG_20200507_120238.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 67
Sağol canım ben doktordan geldim gelişimi güzel 9+6olmuş ama kanama alanım hala varmış dünde hafif kanamam gene başladı
Kanama alanı kayboluyor dinlendikçe canım bşe olmaz inşallah benim de kanamam oluyor arada ama doktorlar kanama alanı göremedi içeride damarlar genişleyip büyürken olur dedi ikiz gebeliklerde ama her kanama geldiğinde çok telaşlanıyorum

Bende öyleyim benim kanama alanı kesenin altında gözüküyor attım fotosunu doktor aslında olmaması lazım kanamanın ama yinede bebek iyi gelişiyor dedi hatta 2 gün önden gidiyor

Bende öyleyim benim kanama alanı kesenin altında gözüküyor attım fotosunu doktor aslında olmaması lazım kanamanın ama yinede bebek iyi gelişiyor dedi hatta 2 gün önden gidiyor
Bşe olmaz Allah’ın izni ile benim son kanamam kusarken zorlandım o gün geldi doktor olur diyor ama insanın içi rahat etmiyor canım bebeğin iyi işe bşe olmaz canım inşallah

Bşe olmaz Allah’ın izni ile benim son kanamam kusarken zorlandım o gün geldi doktor olur diyor ama insanın içi rahat etmiyor canım bebeğin iyi işe bşe olmaz canım inşallah
Şükür iyiymiş bebek iyi olsun kanamaya razıyım

Kızlar ben nasip olurda cinsiyet ögrenirsem eşime sürpriz yapmak istiyorum yani bebegin haberini sürprizle veremedim,cinsiyet balonu almak istiyorum öyle parti gibi degilde. Haftaya cuma 11.hafta kontrolüne gidecegiz bebiş 11+3olmuş olacak,bazen erken gösterebiliyormuş cinsiyeti erkekse. Şimdiden balon sipariş versem mi sizce yoksa bekliyim mi 11.hafta kontrolünü.Allah korusun aksi bir durum olursa. Ogrenirsekte eşimi birkaç gün bekletmek durumda kalacagım.Bir site buldum iki gün içinde gönderiliyorlarmış.Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Yaa birisi hiç görünmüyor ya benim de biri net ama diğeri yok Orta da kesesi de net görünmüyor ileriki haftalarda gösterir inşallah bakalım
Ben tek bebek sandım benimkinin kesesi ile çok benzer belli olanın benim de yarın kontrol var bakalım sağlıkla devam ediyordur inşallah tahmin yaparsa Dr haberdar ederim

Eklentiler

• IMG_20200507_123241.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 66
Eki Görüntüle 2631340 Kızlar bizde geldik kontrolden eli ayağı durmuyordu MaşaAllah o yüzden nubu pek görünmedi 1 hafta sonra tekrar gideceğim. Sat 10+0 ama 11+1 çıktı ilerdeymişiz:)
Çok şükür seninde bulantılar kesilmişti benim gibi çok şükür umut oldun bana yarın bende görürüm inşallah

Eki Görüntüle 2631340 Kızlar bizde geldik kontrolden eli ayağı durmuyordu MaşaAllah o yüzden nubu pek görünmedi 1 hafta sonra tekrar gideceğim. Sat 10+0 ama 11+1 çıktı ilerdeymişiz:)
Yaaa Maşallah bunun kolları bacakları belli olmuş yaaa çok heyecan yaptım şimdi sabırsızlıkla pazartesi gelsin Masalllah canım çok güzel

Canım ben kendime bile supriz olsun istiyorum inşallah allah nasip ederde öğrenirsem doktora diyecem söylemeyin kâğıda yazın sonra da o kağıdı parti evi diye bir yer var oraya verecem ve supriz balonu alacam akşamda küçük çaplı 2 kısık bir parti ile öğrenelim istiyorum fotoğraf video anı kalır... aslında bunu bir arkadaşla plânlamıştım da malum süreçten dolayı tek başıma yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…