iyi seylere yonlendirelim beynimizi ben bebek battaniyesi islemeye baslicam mesela izin gunume denk getirip ip alcam kasim aralik soguk olcak allah nasipte ederse tabi orgu en buyuk terapi bence
Nnil5347
canım öncelikle Allah yardımcın olsun tabiki zor bir süreç insanın böylesi önemli bir zamanda yalnız olması ama unutma bizler Asker eşleriyiz ve en az eşlerimiz kadar cesuruz ben evlenmeden önce eşim bana hep bunu aşılardı ben aylarca olmayabilir ama sen başının çaresine bakabilecek bir kızsın sana güvenmek istiyorum derdi bende çok şükür onun olmadığı zamanlarda elimden gelen herşeyi yaptım biz ev aldık o süreçte eşime görev cıktı ve tam o sırada göreve gittim düşün yeni sıfır ev ve bütün işleriyle ben ilgilendim su elektrik doğalgaz tapu kredi temizlik nakliye taşınma sonra geldi kedisi hazır eve güçlü ol eminim herşeyin üstesinden gelirsin hem bebisler gelince herşey daha güzel olacak onlara duygusal ihtiyacımız azalacak işin şakası tabi...
Canım haklısın evet ama insan şu psikolojideyken ve hormonlar tavan yapmışken sağlıklı düşünemiyor. Düşünmemeye çalışıyorum yoksa stresten Uzak durmam lazım kanamalarım oluyor hayırlısı olsun canım bıraktım artık zamana
10. Hafta bitecek canım hastanenin ultrason makinası bu şekil çıkarıyor bakarken daha iyi gözüküyordu kalp atışını dinletmedi sadece gösterdi ne güzel atıyordu öyle
Canım haklısın evet ama insan şu psikolojideyken ve hormonlar tavan yapmışken sağlıklı düşünemiyor. Düşünmemeye çalışıyorum yoksa stresten Uzak durmam lazım kanamalarım oluyor hayırlısı olsun canım bıraktım artık zamana
Allah yardımcın olur canım dağına göre kar verir diye bir deyim var ya emin ol aynen oyle... canım sen 6 aylik afkanistan demişin ya benim eşimde yurtdışını kazanmıştı ama bu virüsten dolayı ertelenmişti onu belli olmuş ben seneye kalır diye düşünüyordum o durumu
Bende geçen yıl beyaz mavi pembe çiçekli bir battaniye örmüştüm sonra yarim bıraktım iyi değil bebiş yokkken örnek falan dediler öylece kalmıştı bende onu bitiyim
Kızlarr herkese selam 5+5 günlüğüm bugün gittim doktora ilk defa kese göründü haftaya birdaha gidicem inşallah :) yanlız tansiyonum çok yüksek çıktı O yüzden doktor biraz riskli dedi kardiyolojiyle beraber takip edicez seni dedi bu arada Ankaradakiler hangi doktora gidiyor :)
Geçen gün izledim amigurimi oyuncak yapımını kolaya benziyor ama ip tığ falan almak lazım evdekiler olmuyor bi deneyecem odası için küçük raflar düşünüyorum rafların için e bacakları sallanan oyuncaklar yerleştiriririm
10. Hafta bitecek canım hastanenin ultrason makinası bu şekil çıkarıyor bakarken daha iyi gözüküyordu kalp atışını dinletmedi sadece gösterdi ne güzel atıyordu öyle
Allah yardımcın olur canım dağına göre kar verir diye bir deyim var ya emin ol aynen oyle... canım sen 6 aylik afkanistan demişin ya benim eşimde yurtdışını kazanmıştı ama bu virüsten dolayı ertelenmişti onu belli olmuş ben seneye kalır diye düşünüyordum o durumu