2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Senin bulantı ne durumda bu arada benimki bitmiş gibi birşey 1 gün oluyor 2 gün iyiyim falan birde benim bebiş sat tarihini yakalıyor sanırım canım
Benim bulantılar arada oluyor ama maffedecek derece değil çok şükür

Evet ya neden öyle bir psikolojiye burunduk anlamadım ama doğru değil aslında olmayadabilir bulantı... Malesef tedirgin oluyoruz inşallah su 2 3 haftayı da atlatalım daha rahat olacağız
Ya benim arkadaşımın bebeğinin kalbi durdu hissetmemişte ben ondan etkilendim sanırım. İnşallah hayırlısı ile atlatalım şu süreci. Annelik harbiden rahme düşünce başlıyor derler ya doğru. Onu düşünmekten başka bir sürecimiz olmuyor

Bugün resmen surekli uyudum gece 3 e geliyordu uyudum sabah 9 da uyandım sonra geri uyudum sonra bir uyandım ki saat üç buçukta

Benimde cevremde oldu belki onların etkisiyle ama kafamdan atıyorum artık ben yavaş yavaş çünkü zaten geçmesi lazım diye bakıyorum yani inşallah geçer 9 ay sürenlerde var içimiz ferah olsun merak etme herşey yolunda gidiyordur

Kızlar 10. haftaya gelip bir günde bütün belirtileri yok olan var mı.
Ben varım canım ,hatta çok korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye ,kontrolüm ayın yirmisinde beklesem mi beklemesem mi bilemedim

Mecbur deneyip alıcaz rastgele sipariş edemem ki ben

Haklısınız kafayı rahat bırakmak lazım sonuçta artık geçmesi de lazım büyüyoruz inşallah her şey güzel olur sağlıkla kucaklarımıza alırız her şeye değer o duygu

Güzel gelirse banada at özelden instagram adresini canim ben hiç alışveril yapmadım öle yerden güvenilir gelmiyor

Bu da benim fasulyem. Normalde sata gore 7+6 ama ultrasonda 6 haftalik cikmis. Doktor kese kucuk cocuk normal kalbi durabilir dedi. Kanama alanim var fotoda belli oluyor zaten

Eklentiler

• IMG-20200430-WA0006.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 77
Ben ifil ifil bol pantolonlar belleri lastikli seyleri tercih edicem hamile pantalonlarini yazin sicakda kendimu pisirmiyim diyorum yaz sıcağı malum hatta virüs belki bizi evden bile çıkarmayabikir nerde rahat seyklr varsa orda ben
Aynen normal hayattada bol severim ben ay kız deme öle belki biter bu virüs

Ben ilkinde heveslenip takım almistim oda yapmıştım sonradan okadar pişman oldumki büyüdükçe o odadan soğudum resmen sığmadı çocuk yatağa yatak dar geldi vs vs değiştirmek istiyor insan çocuk büyüdükçe. Okadar para verdim diyip degistiremiyorsunda oğlum 5 yaşında daha bu sene değiştirdim odasını. Kocaman çift kişilik yatak yaptirdim döne döne uyuyor yeri geliyor bende yanına yatıyorum bidahaki aklım olsa kesinlikle oda almam şimdikinede sadece beşik Park yatak tarzı şeyler alicam. Ama insan ilkinde çok heves ediyor.

Bu da benim fasulyem. Normalde sata gore 7+6 ama ultrasonda 6 haftalik cikmis. Doktor kese kucuk cocuk normal kalbi durabilir dedi. Kanama alanim var fotoda belli oluyor zaten
Neden kalbi durabilirmiş Allah korusun Allah sağ salim sana kavuştursun

Kizlar bu arada doktor benimkinin kalpatisina 168 dedi kız bebegin kalp atışı daha yüksek olurmuş derler Ay cinsiyetle kafayi bozdum ben son zamanda

Açıkçası etmiyor uzun bi zamandan beti beklediğimiz için vardir Rabbimizin bi bildiği diyorız ,önlemimizi alıyoruz gerisi bizim elimizde değil

Yatak odasina ayriyetten bisi almam canim ben tasinabilirlerden alicam ordan oraya taşırım.
Besik istemiyoruz biz odasina montosori istiyoruz allah nasip ederse

Hamileliği birlikte öğrendik ama cinsiyeti 1 hafta söylemicem çatlasın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…