• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Duyarsın canim 6 haftada duyan var 7 haftada duyan var 8 haftada duyan var😍 doktorunda demis daha küçük zaten 6 haftalikken kalp atislarini gsderiyor bazi doktorlar 10 gun sonra.allahin izniyle duyarrrsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İnşallah teşekkür ederim canım benim rahatladım biraz umarım hersey yolunda gider 🙏🏼🙏🏼

Kızlar selam nasılsınız bende allah nasip ederse aralık annesi olacagım bugun kontrolümüz vardı keseyi gordukten sonraki ikinci hafta kontrolü, bebek ve kese buyumus dedi ama kalp atısını duyamadık ultrason olcumunde 6+1 haftalık cıktı. Doktor 10 gun sonra bakalım küçük dıye duyulmamıs olabılır dedi. Aslında bebek bunkadar buyuduyse duymamız gerekırdı ama endişelenme 10 gun sonra duyulur ınsallah dedı yarın tam kan sayımı va o olcumlerım yapılcak ozamanda sehır hastanesıne gıdınce doktora sorarım yine inşallah kotu bişey yoktur saglıkla ilerler. Catlatma iğnesi vurulmustum tam 1 nisan döllenme zamanı diyebılırız dedi doktor ona gore hesaplayıncada 6+1 cıkıyor siz kalp atıslarını ne zaman duydunuz cok korkuyorum
Öncelikle hayırlı olsun... 6. hafta kalp atışı duymak için biraz erken herkes bu haftada duyamayabiliyor endişe etme. Ben 7+2'de duymuştum. 8.haftaya kadar duyamayanlar da olabiliyor , insallah bir sonraki randevunda miniğinin kalp atışlarını duyabilirsin 🤗

Öncelikle hayırlı olsun... 6. hafta kalp atışı duymak için biraz erken herkes bu haftada duyamayabiliyor endişe etme. Ben 7+2'de duymuştum. 8.haftaya kadar duyamayanlar da olabiliyor , insallah bir sonraki randevunda miniğinin kalp atışlarını duyabilirsin 🤗
İnşallah dediğin gibi olur canım ya endişelenmeyeyim ozaman 🤗🤗

Ben varım canım ,hatta çok korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye ,kontrolüm ayın yirmisinde beklesem mi beklemesem mi bilemedim
Bende de aynı telaşla var canım kendi kendimi telkinliyorum çok korkuyorum ama benimde dhaa 2 haftam var. İNŞALLAH sağlıkla onları görmemizi bekliyorlardır, 🤲

Kızlar selam nasılsınız bende allah nasip ederse aralık annesi olacagım bugun kontrolümüz vardı keseyi gordukten sonraki ikinci hafta kontrolü, bebek ve kese buyumus dedi ama kalp atısını duyamadık ultrason olcumunde 6+1 haftalık cıktı. Doktor 10 gun sonra bakalım küçük dıye duyulmamıs olabılır dedi. Aslında bebek bunkadar buyuduyse duymamız gerekırdı ama endişelenme 10 gun sonra duyulur ınsallah dedı yarın tam kan sayımı va o olcumlerım yapılcak ozamanda sehır hastanesıne gıdınce doktora sorarım yine inşallah kotu bişey yoktur saglıkla ilerler. Catlatma iğnesi vurulmustum tam 1 nisan döllenme zamanı diyebılırız dedi doktor ona gore hesaplayıncada 6+1 cıkıyor siz kalp atıslarını ne zaman duydunuz cok korkuyorum
Canim telaslanma bende gecen pazartesi gunu 6+1 de gittim ultrasonda attigini gorduk ama dinletmedi zorlamak istemedigini belirtti hareketlenme baslamis dedi. Pazartesi gunu tekrardan gidecegim bu sefer duyarim insallah 😊 sende en kisa zamanda duyarsin insallah

Ben de hep bundan korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum Allah korktugumuzu başımıza getirmesin☹️ Hatta en son doktora gittiğimde öyle bi odaklanmışım ki hareket ettiğini gördük doktora diyorum ki kalbi atıyor mu o da bana güldü hareket ettiğine göre diye 🙄🙄
Kıyamam aynen odak noktamız o oluyor gerçektenn belirtiler başlayıncaya kadar bunlar olacak sanırım. Hemm virüs hemde her dakika bebeği ultroson sokmamak içinde gitmeyeyim diyorum Rabbim yardımcımjz olsunn

Bu da benim fasulyem. Normalde sata gore 7+6 ama ultrasonda 6 haftalik cikmis. Doktor kese kucuk cocuk normal kalbi durabilir dedi. Kanama alanim var fotoda belli oluyor zaten
Sakin kötü düşünme her şey Allahtan kese için bol bol su iç 3 4 litre. Sen umudunu kesme bir şey olursa bil ki daha iyi zaman da daha iyisi olacağı icindir

Canim telaslanma bende gecen pazartesi gunu 6+1 de gittim ultrasonda attigini gorduk ama dinletmedi zorlamak istemedigini belirtti hareketlenme baslamis dedi. Pazartesi gunu tekrardan gidecegim bu sefer duyarim insallah 😊 sende en kisa zamanda duyarsin insallah
İnşallah canımm dua edıyorum bol bol duyayım dıye🤲🏻🤲🏻

Bende 6+2 deyim yarın gidecektim ama kalp atışı için erken diye 8. Haftada gitmeyi düşünüyorum. Endişelenme 6 daha erken galiba. Hayırlı olsun
Erken sanırım duyulmadı işte bakalım bır sonrakı gıttığımde duyabılırız umarım🤲🏻🤲🏻

Ikinci gebeliği olanlar nasil geçiriyor kızlar.Ben ilkinde çok rahat gecrmstm ilk aylri şimdi rahat geçmiyor.Gecen hafta epey rajatszlndm bi yemek dokundu sabaha kadar mide ağrısı, gastrit azdı 12 kere kustm..Hala tam toplnms değilm.Belirgin bi sırt agrim var calsyrm aynı zamanda...:olamaz:

Ikinci gebeliği olanlar nasil geçiriyor kızlar.Ben ilkinde çok rahat gecrmstm ilk aylri şimdi rahat geçmiyor.Gecen hafta epey rajatszlndm bi yemek dokundu sabaha kadar mide ağrısı, gastrit azdı 12 kere kustm..Hala tam toplnms değilm.Belirgin bi sırt agrim var calsyrm aynı zamanda...:olamaz:
Benim ilkide berbat geçti buda aynı şekilde tek fark kusmalarim 3.aydan sonra başlamıştı oğlumda bunda çok erken 6.haftada başladı. Aynı şekilde bende ilaçsız günde 15 20 kez kusuyorum canim. Gastrit sorunu bende vardı geçti onun yerine reflum azdı. Ne yesem sanki boğazımda. 🤢

Benim ilkide berbat geçti buda aynı şekilde tek fark kusmalarim 3.aydan sonra başlamıştı oğlumda bunda çok erken 6.haftada başladı. Aynı şekilde bende ilaçsız günde 15 20 kez kusuyorum canim. Gastrit sorunu bende vardı geçti onun yerine reflum azdı. Ne yesem sanki boğazımda. 🤢
Benım kuzenim ayni senin gibiydi gebelik reflüsü oluşmuştu. Nisan da doğurdu maşallah çok uslu bebeği gazı falanda olmuyomuş falzla belki seninde öyle olur bu şekilde kendine pozitiflik ver kuzum 😊

Peki 8. Haftaya kadar sende de kalp atısları gozukmemısmıydı canım
6. Haftada gittiğimde daha oluşmamıştı ikiz benim . 7. Haftada gittiğimde oluşmuş ama dinletmemişti 8. Haftada dinledik canım garanti olsun diye geç çağırıyorlar sürekli gitme diye benim lekenmem vardı her hafta gittim ben

Back
X