Insallah cok su tuketmeye calisiyorum allahtan migdem bulanmiyo cok sukur ondan icebiliyorum rabbim cumlemizinkini bagislasin insallahCanım olsun sen dinlen ve bol sıvı tüket yetişir haftasına o annesi sıkıntı yapma sen ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cok su tuketmeye calisiyorum allahtan migdem bulanmiyo cok sukur ondan icebiliyorum rabbim cumlemizinkini bagislasin insallahCanım olsun sen dinlen ve bol sıvı tüket yetişir haftasına o annesi sıkıntı yapma sen ❤
Ay nasil yani kese disinda var saniyordum ben kanamayi doktor oyle demisti icinde kanama nasil oluyo kizKesenin içinde ve dışında varmış seninki benimde kese dışında var foto atmıştım İnş bişey olmaz
Bir kaybim var zaten insallah hayirlisi olur bakalim hakkimizda suyu da bol bol tuketiyorum tevekkul artikSakin kötü düşünme her şey Allahtan kese için bol bol su iç 3 4 litre. Sen umudunu kesme bir şey olursa bil ki daha iyi zaman da daha iyisi olacağı icindir
Teşekkür ederim canım benim6. Haftada gittiğimde daha oluşmamıştı ikiz benim . 7. Haftada gittiğimde oluşmuş ama dinletmemişti 8. Haftada dinledik canım garanti olsun diye geç çağırıyorlar sürekli gitme diye benim lekenmem vardı her hafta gittim ben
Doktor dışı dediyse dışıdır canım sanki ben içinde gibi gördüm benim dediğimi dikkate alma bak benim kanama alanı da böyleAy nasil yani kese disinda var saniyordum ben kanamayi doktor oyle demisti icinde kanama nasil oluyo kiz
Rabbim bagislasin hepimizinkiniDoktor dışı dediyse dışıdır canım sanki ben içinde gibi gördüm benim dediğimi dikkate alma bak benim kanama alanı da böyle
Ben 6+2de duydum kalp atışınıBende 6+2 deyim yarın gidecektim ama kalp atışı için erken diye 8. Haftada gitmeyi düşünüyorum. Endişelenme 6 daha erken galiba. Hayırlı olsun
Insaalh kötü bir şey olmaz canımKese kucuk oldugu icin malesef
Geçmiş olsun canımGebelik reflüsü bende de oluşmuşsürekli boğazımda geğirme isteği var doktor rennie yazdı rahatlattı beni biraz Kızlar
İlk gebeliğim cok rahatti.. şimdi hasta gibi yatak döşek yatıyorum halim yok ve cok mide bulantısı var ben kusamam kendimi bildim bileli neredeyse hic kusmamisimdur o yüzden sanırım daha mi cok bunaltiyor bilmiyorum..Ikinci gebeliği olanlar nasil geçiriyor kızlar.Ben ilkinde çok rahat gecrmstm ilk aylri şimdi rahat geçmiyor.Gecen hafta epey rajatszlndm bi yemek dokundu sabaha kadar mide ağrısı, gastrit azdı 12 kere kustm..Hala tam toplnms değilm.Belirgin bi sırt agrim var calsyrm aynı zamanda...![]()
her rengi karistir bence izin gunumde tuhafiyeye gitcem rengarenk ipler alcam atarim sizde gorursunuzAynen yaa benim ev ip dolu. Ben de başlıyım artık. Ama cinsiyet bilmiyorum ya hangi renk örsem acaba?![]()
ilk gebeligim cok rahatti bulanti nedir bilmezdim aserme bile yasamadim ama bu agir geciyo azicik yolda meywe reyonunun onunden gecsem kokuyu icime cekiyorum daliyorum manawa bulantilar hergun oluyo ilkinde ne kadar rahatmisimIkinci gebeliği olanlar nasil geçiriyor kızlar.Ben ilkinde çok rahat gecrmstm ilk aylri şimdi rahat geçmiyor.Gecen hafta epey rajatszlndm bi yemek dokundu sabaha kadar mide ağrısı, gastrit azdı 12 kere kustm..Hala tam toplnms değilm.Belirgin bi sırt agrim var calsyrm aynı zamanda...![]()
Karar verdim sarıyla grinin birleşmesini seviyorum çok güzel oluyorlar beraber. Öyle yapcam inşallahher rengi karistir bence izin gunumde tuhafiyeye gitcem rengarenk ipler alcam atarim sizde gorursunuz![]()
ayy ne guzel yaa isten gelirken baktim kapaliydi tuhafiyelerKarar verdim sarıyla grinin birleşmesini seviyorum çok güzel oluyorlar beraber. Öyle yapcam inşallah![]()
Ben aldırıcam bi şekil kardeşime falan Dicem alsın. Dayı olcak ya hazır asker gibi şu an ondan bişey istesem diye bekliyorayy ne guzel yaa isten gelirken baktim kapaliydi tuhafiyeler![]()
Bazılarında geç duyuluyor ya ben kesin olsun diye beklemek istedimBen 6+2de duydum kalp atışını
Amin canim aminRabbim bagislasin hepimizinkini![]()