2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sakin kötü düşünme her şey Allahtan kese için bol bol su iç 3 4 litre. Sen umudunu kesme bir şey olursa bil ki daha iyi zaman da daha iyisi olacağı icindir
Bir kaybim var zaten insallah hayirlisi olur bakalim hakkimizda suyu da bol bol tuketiyorum tevekkul artik

Gebelik reflüsü bende de oluşmuş sürekli boğazımda geğirme isteği var doktor rennie yazdı rahatlattı beni biraz Kızlar

Teşekkür ederim canım benim

Ay nasil yani kese disinda var saniyordum ben kanamayi doktor oyle demisti icinde kanama nasil oluyo kiz
Doktor dışı dediyse dışıdır canım sanki ben içinde gibi gördüm benim dediğimi dikkate alma bak benim kanama alanı da böyle

Eklentiler

• IMG_20200507_120238.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 50
İlk gebeliğim cok rahatti.. şimdi hasta gibi yatak döşek yatıyorum halim yok ve cok mide bulantısı var ben kusamam kendimi bildim bileli neredeyse hic kusmamisimdur o yüzden sanırım daha mi cok bunaltiyor bilmiyorum..

ilk gebeligim cok rahatti bulanti nedir bilmezdim aserme bile yasamadim ama bu agir geciyo azicik yolda meywe reyonunun onunden gecsem kokuyu icime cekiyorum daliyorum manawa bulantilar hergun oluyo ilkinde ne kadar rahatmisim

Merhaba arkadaşlar 6 haftalık oldum. Mide bulantıları ne zaman başlıyor.

Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum neyim olduğunu da çözemiyorum.mide bulantim var canım hiçbirşey yemem istemedi sadece yatıyorum kalktığından beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…