• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ikinci gebeliği olanlar nasil geçiriyor kızlar.Ben ilkinde çok rahat gecrmstm ilk aylri şimdi rahat geçmiyor.Gecen hafta epey rajatszlndm bi yemek dokundu sabaha kadar mide ağrısı, gastrit azdı 12 kere kustm..Hala tam toplnms değilm.Belirgin bi sırt agrim var calsyrm aynı zamanda...:olamaz:
Ben de ilkinde çok rahattım, şimdi hasta gibiyim, her an midem bulanabiliyor, 13.hafta geçecek diye bekliyorum.

Kizlar size bisi sorcam ben bu hormon ilacini sabah 9 bucuk gbi icip yatıyorum 12 1 gbi kahvalti yapiyorum bi sknti olurmu sizce?

Tsh dusurmek icin hormon ilaci canim ac karna ic demisti doktorum alarim kuruyorum 9 bucuk da iciyorum tekrar yatiyorum 12 1 gbide kahvalti yapiyorum M MAdes sence boyle yapmamda sakinca varmi
Hımm onu bilemedim hormon ilacı deyince bende estrofem kullandım o mu acaba dedim canım dayanabiliyorsan bşe olmaz diye düşünüyorum ben gece bile mide kazıntısına uyanıyorum

Gebelik reflüsü bende de oluşmuş 😔 sürekli boğazımda geğirme isteği var doktor rennie yazdı rahatlattı beni biraz Kızlar
Erken değilmi reflü icin kuzum daha önceden varmıydı bi problem midende

Hımm onu bilemedim hormon ilacı deyince bende estrofem kullandım o mu acaba dedim canım dayanabiliyorsan bşe olmaz diye düşünüyorum ben gece bile mide kazıntısına uyanıyorum
Ya kac karna icilmesi gerekmis ilacdan sonrada 1 saat falan bisi yenilmemesi gerekiyormus ee bende ilaci icip beklesen uyumasan midem fena oluyo benimde en azindan uykuda bastırıyorum

Anladım kuzum da o saate kadar mide bulantısı başlamıyor mu ben de 10 gibi yapıyor bazen daha erken yoksa hemen mide bulantısı başlıyor bende
Canim sabahlari bende bulanti yok hapi icerken bi suyla bulanio ama ac içmem gerek 1 saat busi yememem gerek direk yatiyorum bulantim artmasin die kahvaltıdansonra baslio bende bulanti sendemi kullaniodub ilaci

Canim sabahlari bende bulanti yok hapi icerken bi suyla bulanio ama ac içmem gerek 1 saat busi yememem gerek direk yatiyorum bulantim artmasin die kahvaltıdansonra baslio bende bulanti sendemi kullaniodub ilaci
Yok canım kullanmıyorum da ben sadece 12 1 de kahvaltı yaptığını söyleyince miden bulanmıyor mu diye merak ettim ben sadece demir ilacı içiyorum oda yemekten önce

Yok canım kullanmıyorum da ben sadece 12 1 de kahvaltı yaptığını söyleyince miden bulanmıyor mu diye merak ettim ben sadece demir ilacı içiyorum oda yemekten önce
Bazen 12 bazen 10 baazen 11 bazen 1 uykuma gorecanim surekli uyku uyucam ben bastirio uyku.
Demir ilacinaerken mi basladin canim een

Ikinci gebeliği olanlar nasil geçiriyor kızlar.Ben ilkinde çok rahat gecrmstm ilk aylri şimdi rahat geçmiyor.Gecen hafta epey rajatszlndm bi yemek dokundu sabaha kadar mide ağrısı, gastrit azdı 12 kere kustm..Hala tam toplnms değilm.Belirgin bi sırt agrim var calsyrm aynı zamanda...:olamaz:
İlki çok zordu. Bu da zor ama ilki kadar değil. Bulantılar geçsin diye bekliyorken bi de mide ekşimesi çıktı 🤷🏻‍♀️

Erken değilmi reflü icin kuzum daha önceden varmıydı bi problem midende
Erken mi bilmiyorum ki doktor şikayetimi söyleyince öyle dedi normalde de midem çok hassastır ama bu ara tavan yaptı sürekli geğirme isteği geliyor bir de düz yattım mı midem ağzıma geliyor hep 😔

Ya kac karna icilmesi gerekmis ilacdan sonrada 1 saat falan bisi yenilmemesi gerekiyormus ee bende ilaci icip beklesen uyumasan midem fena oluyo benimde en azindan uykuda bastırıyorum
Bşe olmaz bence ama bilemedim yine de bende diğer hormon ilaçlarımı senin gibi alıyordum bir ara

Bazen 12 bazen 10 baazen 11 bazen 1 uykuma gorecanim surekli uyku uyucam ben bastirio uyku.
Demir ilacinaerken mi basladin canim een
Benim kanım sınırdaydı canım gebeliğim ilk öğrendiğimde sonra 7. Haftada biraz düşüklük olmuştu doktor da günde 1 tane olmak üzere verdi demir + folik ikisi bir arada kullanıyorum 20 gündür

Güzel gelirse banada at özelden instagram adresini canim ben hiç alışveril yapmadım öle yerden güvenilir gelmiyor
tamam cnm gonderırırm resmını guzel olursa :) bende oyle ılk defa aldım bakalım ıns guzel olur :dua:

Back
X