• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim kanım sınırdaydı canım gebeliğim ilk öğrendiğimde sonra 7. Haftada biraz düşüklük olmuştu doktor da günde 1 tane olmak üzere verdi demir + folik ikisi bir arada kullanıyorum 20 gündür
Anladim prensesim olsun vitamin olsun sifa olsun her ictigimiz yesigimiz

Erken sanırım duyulmadı işte bakalım bır sonrakı gıttığımde duyabılırız umarım🤲🏻🤲🏻
Ben 6 haftalıkken devlete gittim ilk bakan doktor kalp atışı alamadım dedi sonra aşağıya başka ultrasona girdim şüpheli kardiyak akım yazmış kağıda tekrar önerilir diye bu salı özele gittim çok şükür herşey yolunda 6 hafta daha erken canım duyulmayabilir canını sıkma 1 hafta sonra duyarsın Allahın izniyle

Insallah cok su tuketmeye calisiyorum allahtan migdem bulanmiyo cok sukur ondan icebiliyorum rabbim cumlemizinkini bagislasin insallah 💕
Senin kese benimkinden büyük gözüküyor nasıl küçük demiş sana 🤔

Insallah cok su tuketmeye calisiyorum allahtan migdem bulanmiyo cok sukur ondan icebiliyorum rabbim cumlemizinkini bagislasin insallah 💕
Senin kese benimkinden büyük gözüküyor nasıl küçük demiş sana 🤔

Kızlar vitamin olarak folik asitten başka birşey kullanan var mi??
Dünkü kontrolünde doktor bana Decavit verdi, içeriğinde vitamin, mineral, folic asit herşey var 😊 bir de ayrıca Solgar'in OMEGA 3 tabletini al, haftada 2-3 kez kullanabilirsin dedi.

Decavit'in İçeriği özetle şöyle;
A vitamini, B1 vitamini, B2 vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini, C vitamini, D2 vitamini, E vitamini, Biotin (B8 vitamini), Folik asit, Nikotinamid

4 mineral
Kalsiyum, Demir, Magnezyum, Fosfor
3 eser element
Bakır , Çinko

Ben ilkinde heveslenip takım almistim oda yapmıştım sonradan okadar pişman oldumki büyüdükçe o odadan soğudum resmen sığmadı çocuk yatağa yatak dar geldi vs vs değiştirmek istiyor insan çocuk büyüdükçe. Okadar para verdim diyip degistiremiyorsunda oğlum 5 yaşında daha bu sene değiştirdim odasını. Kocaman çift kişilik yatak yaptirdim döne döne uyuyor yeri geliyor bende yanına yatıyorum😅 bidahaki aklım olsa kesinlikle oda almam şimdikinede sadece beşik Park yatak tarzı şeyler alicam. Ama insan ilkinde çok heves ediyor.
Kesinlikle ilki çok farklıydı birde yaş daha küçüktü heves mi fazlaymış gerekli gereksiz herşeyi almış yapmisiz bizim şuan herseyimiz var 😃 sadece travel sistem Bebek Arabasının pusetinin takılma adaptörü kayıp yeni puset alirmiym araca takilani bulur muyum hiç bilmiyorm bir tane de baston arabamizda var sonradan ona gectim kaynam hamile olduğumu ogrendiginde ilk sorusu eşyalar duruyor mu oldu 😄😄

Dünkü kontrolünde doktor bana Decavit verdi, içeriğinde vitamin, mineral, folic asit herşey var 😊 bir de ayrıca Solgar'in OMEGA 3 tabletini al, haftada 2-3 kez kullanabilirsin dedi.

Decavit'in İçeriği özetle şöyle;
A vitamini, B1 vitamini, B2 vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini, C vitamini, D2 vitamini, E vitamini, Biotin (B8 vitamini), Folik asit, Nikotinamid

4 mineral
Kalsiyum, Demir, Magnezyum, Fosfor
3 eser element
Bakır , Çinko
Banada ilk muayene gittiğimde doktorum decavit yazdı hocam ben bu ilacı yutamiuorum bana folic asid verin dedim yazdı folic asidim 1 adet kaldı yarın son ayın 20 sinde kontrol o zamana kadar sorum olmaz benimde umarim

Benimkide valla ya uğraşma diyorum dayanamıyo kadın , ben hiç beceremem
Benim anneem kardeşim karantinada napsinlar örgü ördüler hep çok hevesliler 😄 ama ben öyle battaniye felan istemiyorum kızlar peluş büyük battaniyelerden 1 tane olsa yeter kaba olduğu icim cocugu tutamıyorum 🙊ben kullanamadim en azından en güzeli muslin ,penye battaniye

Ya canim heryerde beşik suan evet herseye ozeniyoruz ama bu evin temizligi bide bisure kullandıktan sonra nabacaksin onu gerek yok tasimali alirsin bitane.
Ben montosori bebekler icin daha uygub buluyorum yatırsan bile 7 8 9 aydan sonra düşme tehlikesi 0 yuvarlansa zaten yerde ben cok begeniyorum normal bi kocaman besik istemiyoruz esimde bende canim besigi bi sure sonra gene kaldırmamiz lazim montosori oyle degil kacyasina gelirse gelsin yatsin😍🤲🏻
Canım yenidoğan için portatif bir besik olmalı gece ayrı odada yatamazsin yanında olmalı Montessori yatağa biz 3 yaşında geçtik evet güzel kullanışlı benim oglum dağınık yatar hiç düşmedi ama yenidogana uygun değil

Ikinci gebeliği olanlar nasil geçiriyor kızlar.Ben ilkinde çok rahat gecrmstm ilk aylri şimdi rahat geçmiyor.Gecen hafta epey rajatszlndm bi yemek dokundu sabaha kadar mide ağrısı, gastrit azdı 12 kere kustm..Hala tam toplnms değilm.Belirgin bi sırt agrim var calsyrm aynı zamanda...:olamaz:
Merhaba bende de tam aksi ilki çok kötüydü şimdi ara sıra sabah bulantısı hariç iyim şükür her hamilelik farklı oluyormuş seninde geçer inşallah

Tsh dusurmek icin hormon ilaci canim ac karna ic demisti doktorum alarim kuruyorum 9 bucuk da iciyorum tekrar yatiyorum 12 1 gbide kahvalti yapiyorum M MAdes sence boyle yapmamda sakinca varmi
Canm senin gebelikten önce de varmiydi hormonlarda yükseklik ikidir rüyamda tiroit yüksek çıkıyor burda okuyorum diye mi rüyama kaçıyor bilmiyorum 🙄 henüz kan tahlillerim yapilmadi

Back
X