2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de yok ama o ast ve alt ile ilgili kötü bir senaryo yaşadım. Belki hamilelikten çıkmış olabilir sen onu ihmal etme bi doktora git derim. Korkulcak bir şey yoksa en azından için rahat eder
Kötü bir senaryo yaşadım derken canım? Geçmiş olsun. Sürekli doktora gitmek istemiyorum biraz bekleyeyim diyorum belki değerler düşer dye

Kötü bir senaryo yaşadım derken canım? Geçmiş olsun. Sürekli doktora gitmek istemiyorum biraz bekleyeyim diyorum belki değerler düşer dye
Bir yakınım ile alakalı idi canım. Sen bence ihmal etme. Maskeni eldivenini tsk önlemini al bir seycik olmaz insallah

Kızlaaarr nasısınız?
Yazıları okumaya yetişemiyorum. İyisinizdir inşallah hepiniz
Bişey sorcam canlar. Benim yüzüm mafoldu ya her yer sivilce. Eskiden tertemizdi yüzüm. Sizlerde durum nedir? Scrub falan kullanıyormusunuz yüz için?

Ayni benim de. Resmen sivilce tarlasi oldu

Benim minik minik sepinti oluyor cok değil :)

Annelergününüz kutlu olsun kizlar ben günün tadını bile çıkaramıyorum kusmaktan bulantıdan kafamı kaldıramıyorum bugün çok kötüyüm..

Canım bence ilk gittiğimde tekrar sor doktora veya fırsatın varsa başka bir kadın dogumcuya görün. Benim de dediğim gibi şeker değerlerim ve dikkat ediyorum şuan sekere. Hemoglobini tam bilemiyorum canım.
Bende 2 doktora danıstım normal dediler ama ne biliyim kendimi cok kötü hissediyorum kazıntı hep var

Benim sivilce az ama egzemam azdı kaşıntıdan duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…