2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Öyle bir his yaratmiyorki sadece donuk gibi oluyorsun mimiklerini kısıtlıyor ama tercih meselesi tabi canım sen bilirsin aklıma gelirse başka yazarım
Yapış yapış olmuyorsa normal maske gibiyse iyi o zaman canım yaparım inşallah çok sağolasıın

Tabi zayıf olanlarda göbek belirginleşiyor benim gibi şişmanlarda zaten göbek var
Bende de var birazcık göbek ben de ona yordum aslunda bu sisligimi. Instagramdan da baktım 10 haftalık gebeler hemen hemen böyle aslinda. Bakalim bu hafta butun aburcuburlari kesiyorum. Ve yürüyüşlere başlayacağım hafif hafif. Kilo almak zaten normal bu dönemde. Şiş-man demeyi n kendinizee hamileyim diyin gecin

Inşallah duyarsin minik kalbini❤

Canım ben geçen hafta gittim 9+5 di bebeğe yeni benzemisti
Bebek nerde deyince cevap veremez oldum eşime zaten bakınca ultrason kağıdına kahve fincanına bakıp birşey göremeyen sahte falcı gibi oluyoruz garip garip şekiller. Hayır bir de ben hiçbirşey göremediğim halde doktor baş popo ölçebildi 0,55 cm şeklinde zorla iki nokta aralığına mı dokundu naptı o da bilmiyorum

Arkadaşımın 11 haftalıkta kıpır kıpırdı zıplıyordu benim çok hareket yapacağına dair umudum yok. Gerçi o ultrasona girmeden bir tablet çikolata yemiş

Geçer inşallah canım. Googlelamak lazım
Güneş kremi kullanıyor musun yüksek faktörlü, doğum lekeleri genelde geçiyor sadece tek tük hatıra gibi kalıyor bi süre

Arkadaşımın 11 haftalıkta kıpır kıpırdı zıplıyordu benim çok hareket yapacağına dair umudum yok. Gerçi o ultrasona girmeden bir tablet çikolata yemiş
Tatlı şekerli şeyleri mümkünatı yok gözüm görmüyor inanılmaz midem bulanıyor şekerli şeylerden bakalım inşallah bizde görürüz canım

Tatlı şekerli şeyleri mümkünatı yok gözüm görmüyor inanılmaz midem bulanıyor şekerli şeylerden bakalım inşallah bizde görürüz canım
Öyle ama aklında bulunsun şekerdeki glikoz bebeği hareketlendiriyor. Ben de deneyeceğim bu sefer. Mide bulantısı olmayan azınlıktayım ultrasonu etkiliyor deseler yemeyeceğim şey yok.

Polyannacilik oynamak lazım tabi canım ama sen gerçekte n zayıfsın ama napalim hayırlısı az kilo almaya çalışmak istiyorum bende

Kızlar ya babaannesinin kızıma aldığı altın küpeler vardı bugün aklıma düştü ama.yok bulamıyorum kafaları yicem düşünüyorum olabilecek heryere baktım yok yok yok

Benim kontrolüm bayramdan sonra inşallah, o gün aynı zamanda ikili test de yapılacak. En son gittiğimde ,(geçtiğimiz çarşamba) 9+4'tu, nasipse 12+4'te gitmiş olacağım. acaba ikili testte ultrasonda cinsiyet için bir fikir verir mi doktor?

Benim cildim cok aşiri kurudur. Sivilce siyah nokta yoktur hic yuzumde hatta oyleki saclarimda kuruluktan hic yaglanmaz. Ama 2 haftadan beri kafamdan yag damliyor yikamazsam olmuyor. Yuzumde de bugun 2. Sivilce cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…