2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Herkese merhaba biz de 8+5 olduk çok şükür
Bir kaç haftadır sizleri takip ediyorum. Aynı yolda olduğumuz anne adayları ile aynı duyguları paylaşmak beni rahatlatıyor. İnşallah herkes sağlık ve afiyetle minik meleklerine kavuşur.
(Yaş 29- bir oğlum var- hamile kaldığım kilo 51- yurtdışındayım )

hayirli olsun canim hosgeldin insallah hayirlisiyla sende butun gebelerde bebelerini kucaklarina almak nasip olur bende dahil

Allah kolaylk versin cidden çok zorlandim bende.Ama tetikleyici etken oldu galiba fazla kartsrdm yemekleri,reflu gastrit azdı.Yeni yeni kendine geliyorum ama maalesef bagrsk düzenm bozuldu
Bende reflüden çok şikayetçiyim. Taş yemişim gibi oturuyor yediklerim mideme öğütemiyor bazen kor yemiş gibi yanıyor çok zor

Merhaba canim hosgeldin. Günümüz ayni

kizlar diyabet falan diyo doktira daha gitmedim seker mi warmis bende anlayan bakabilirmi

Eklentiler

• Screenshot_20200511-083903_Chrome.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 54
Günaydın kızlar benim hiç bulantım yoktu 3 gündür çok tiksinme ve bulantı var. İlk ağzımdaki lokmayi yutamamayla tiksinmeyle başladı şimdi bulantılarım da var hiç keyfim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…