2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yani evet bebeğe benzeyen birşey görsem içim rahatlatacak hep bir cs/crl arasında noktacık yamuk şekil ne zaman evladımı görecem ben anayım ana sinirlendim yine
Yarın ben de gidecem canım. O kadar değişigim ki ne gorecegimi bilmiyorum bi yandan mutlu bi yandan endiseli. Inşallah bi zor günler bir an önce geri de kalır hemen ARALIK gelsin
evet kizlar bebek sekli goruceksiniz allahin izniyle

Kizlar cok sukur kalp atisini duysum minigimin her sey yolundaymis gunuylede uyumlu 7+1 suan uc hafta sonra tekrar cagrildimcildi kuruyan varmi benim ozellikle dustan sonra pullaniyo vucudum o kadarda su iciyorum ama ayni.

Kızlar doktor bana dediki 28 mayısta gel cinsiyetini söyliyim o zaman 12 haftalık olcam sizce belli olur mu ki cinsiyet çok heycanlandımmmm

Kızlar doktor bana dediki 28 mayısta gel cinsiyetini söyliyim o zaman 12 haftalık olcam sizce belli olur mu ki cinsiyet çok heycanlandımmmm
12 haftalıkken söylüyor genelde ama.keain değil diyorlar. Ben gen testi vericem 12. Haftada o zaman kanda cinsiyette ogreniliyor

Gen testi ne için canım ? Benden bugün bir kaç test istedi 1000 lira tuttu dışarda uygun bir yerden de yaptırabilirsin dedi . Bir de perinatologa yolladı detaylı ultrason için . Bir de gerekli olursa bir test varmış yurt dışına yolluyoruz dedi ama onu çok anlamadım

O bahsettiği yurtdışına gönderilen gen testi canım, fetal DNA testi. İkili üçlü dörtlüye gerek kalmadan bebekteki her türlü genetik hastalık down sendromu vs var mı ona bakılıyor

Kizlar cok sukur kalp atisini duysum minigimin her sey yolundaymis gunuylede uyumlu 7+1 suan uc hafta sonra tekrar cagrildimcildi kuruyan varmi benim ozellikle dustan sonra pullaniyo vucudum o kadarda su iciyorum ama ayni.

Harika canimhayirli olsun, seninle ayniyiz neredeyse gün olarak. Bende 2 hafta sonra tekrar gidecem.

Kan alınıyor kromozomlarda genetik hasarlar var mi diye. Ikili test yaptırmayıp bunu yaptirmak istedim. 3000 tl falan genetik test de. Bunda galiba yurt dışına göndermiyorlar. Emin değilim. Ama o tarz bir test. Ben 37 yaşındayım o yüzden de daha garanti olsun istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…