2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
benimde öyleydi canım 9 haftaya gel bak çok net bebek görüyorsun çok güzel :)

O bahsettiği yurtdışına gönderilen gen testi canım, fetal DNA testi. İkili üçlü dörtlüye gerek kalmadan bebekteki her türlü genetik hastalık down sendromu vs var mı ona bakılıyor
İkili Test ikiz gebelikte önermiyoruz dedi detaylı ya bakacakmışız canım hayırlısı bakalım artık inşallah gerek duyulmaz

Anladım canım benim ikiz gebelik diye konuştuk da doktorla ayrıntılı ultrasondan sonra bakacağız artık bir sorun çıkmaz umarım ama çok masraflı her şey gerçekten devlet hastanesine gitmiyorum salgın şu bu diye özel de de insan zorlanıyor

O testi zaten devlet yapmiyor kuzum. Ozel gen labr. Lari yapıyor. Haklisin çok pahalı. Merak etme sorun çıkmaz. Ben biraz pimpirikliyim başka seçenek düşünmedim bile. ama yapmasan da sorun yok bence .Merak etme. Hep pozitif düşün. Prosedür uyguluyor doktorlar..ıkiz gebeliğin prosedürü de bu.

O bahsettiği yurtdışına gönderilen gen testi canım, fetal DNA testi. İkili üçlü dörtlüye gerek kalmadan bebekteki her türlü genetik hastalık down sendromu vs var mı ona bakılıyor
Dr bana da önerdi ama fiyat çok uçuk 3500 TL siz nerede kaça yaptırıyorsunuz

Sürekli acıkma ve mide kazınması yaşayan arkadaşlar vardı bende de aynı problem vardı ve doktoruma söyledim midedeki asit yüzünden oluyormuş bana bir ilaç verdi iştahını keser mideni rahatlatır dedi

Ben yapırmadım henüz canım 9 haftaya girdim ben henüz gerek görülecek haftada değilim ama doğrudan bunu yaptırmak istiyorum 35 yaşında olduğum için.

Valla fiyat uçuk ama değer mi bence değer. Yani aslında şöyle değer bu testte; ben bu bebeği her ne olursa olsun doğuracağım diyorsanız hiçbir teste gerek yok ona bakarsanız. (Bazı testlerde anne karnında hastalık tedavi edilebiliyor onu kastetmiyorum) ama ben sendromlu bir bebek doğuramam yapamam da diyorsanız ki çok doğal çok normal kesinlikle kimseyi ilgilendirecek bir karar değil, o zaman testlerin en garantisini yaptırmak gerekir

Hayırlısı sağlıklısı olsun da para da bulunur canım zaten olsun diye ne çabaladık bundan sonrakinde de gözüm yok sağlıklı olsunlarda

Ne ilacıymış merak ettim ben de rennie ve prilam kullanıyorum

Bende sizin gibi düşünüyorum bir şeyi yaşacaksak öyle ya da böyle başımıza gelecek bu ama tedbirimiNi alırsın elinden geleni yaparsın gerisi Allah’a kalmış tabi

Deneyimli anneler size bişey sorucam benim arada bi kasık ağrım oluyo sanki adet olacakmışım gibi ama lekelenme yada kanama çok şükür yok sizlerinde oldumu ilk hamilelik olduğu için bi bilgim yok bu konularda doktor bi problem yok desede aklımda hep soru işareti kalıyo

Ağrın normal ama asiriysa bilemedim canim
Agrun gelip geçiyor hafif ağrıyorsa herkesde var o

Eğer doktor sorun görürse müdahele ederdi canım merak etme. Bende aşırıydı ağrı yani günümü ağrıyla geçiriyordum. Jel kullandım ama o da kontrol amaçlı verdi. Dediği gibi doktorların kanama olmadığı sürece normal aslında ağrılar

Benimde ilk gebeliğim canım bende de oluyor aşırı şiddetli değilse hepimizde var o bugün de sordum doktora rahim büyüyüp genişliyor çok normal dedi

Çok teşekkürler cevaplar için bi hissetsem orda olup olmadığını iyi olduğunu hep bilsem tedirgin olmucam da biraz fazla panik oluyorum haftaya kontrol war ozaman inşallah herşey iyi olur biraz rahatlarım

Bir şey yok canim benim de çok oldu. 9. Haftadayim geçti baya. Doktor dedi ki vücudun alışma evresi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…