• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok teşekkürler cevaplar için bi hissetsem orda olup olmadığını iyi olduğunu hep bilsem tedirgin olmucam da biraz fazla panik oluyorum 🙈 haftaya kontrol war ozaman inşallah herşey iyi olur biraz rahatlarım ☺️
İkinci gebeliğim olmasına rağmen bende ill başlarda panik oldum ama cok şiddetli olmamak kaydıyla iyi dendiği için kendimi takip ettim.. rahim büyüyor ve bebek iyice yerleşiyor..vucutta ona uyum sagliyor 9+4 un daha azaldi.. hatta öyle mi bebeğin yerleştiği yeri anliyorsunuz o ağrılar ile daha sonra hafif dalgalanmalar oluyor heh bebek iyi diyorsunuz biraz ileride de tekmikler başlıyor pat küt :)))

İkinci gebeliğim olmasına rağmen bende ill başlarda panik oldum ama cok şiddetli olmamak kaydıyla iyi dendiği için kendimi takip ettim.. rahim büyüyor ve bebek iyice yerleşiyor..vucutta ona uyum sagliyor 9+4 un daha azaldi.. hatta öyle mi bebeğin yerleştiği yeri anliyorsunuz o ağrılar ile daha sonra hafif dalgalanmalar oluyor heh bebek iyi diyorsunuz biraz ileride de tekmikler başlıyor pat küt :)))
Ayy inşallah öyledir o hareketleri hissetmekte inşallah nasip olur 🤲🏻☺️

Maşallah anneler bebişlerini görmüş gelmişler umarım hep böyle güzel haberler duyarak devam ederiz 🥰 böyle okuyunca ben de heyecanlanıyorum :)
Ama bizim burda sadece 13 ve 19. Haftada detaylı ultrason dışında (acil bir durum olmadıkça) hiç ultrasona girmiyoruz.
Ben de 13. Haftayı iple çekiyorum bebeğimi görebilmek için🤩

bak cok guzel anlatmissin o dalgalanmalar bendede oluyo tuhaf bise benimde ikinci bebegim dalgalanmalar olunca rahatliyorum😂

Güneş kremi kullanıyor musun yüksek faktörlü, doğum lekeleri genelde geçiyor sadece tek tük hatıra gibi kalıyor bi süre
Yok canım kullanmıyorum güneş kremi. Leke yok çok şükür sivilce var sadece

heeee oh beee wala korktum bi an yaa cunki tatli aseriyorum surekli🙈
Benimki 93 çıkmıştı, doktor iyi dedi şuan icin ama benim insülin direncim var zaten uzun zamandır glifor kullanıyorum. İnşallah şeker ile ilgili sorun yaşamam. Beyaz ekmek çok az yiyorum. Kepek ekmeği kabızlık yapıyor ona dikkat edersin canım. Tam buğday veya tam tahıllı ekmekler daha iyi oluyor.

Sürekli acıkma ve mide kazınması yaşayan arkadaşlar vardı bende de aynı problem vardı ve doktoruma söyledim midedeki asit yüzünden oluyormuş bana bir ilaç verdi iştahını keser mideni rahatlatır dedi
way be bnde doktora gidince soyleyim bskalim yokssa cok kilo alcam🙈

Benimki 93 çıkmıştı, doktor iyi dedi şuan icin ama benim insülin direncim var zaten uzun zamandır glifor kullanıyorum. İnşallah şeker ile ilgili sorun yaşamam. Beyaz ekmek çok az yiyorum. Kepek ekmeği kabızlık yapıyor ona dikkat edersin canım. Tam buğday veya tam tahıllı ekmekler daha iyi oluyor.
o zamn benimkide iyi 😂sekerim warsa acımdan ölurum diye dusunuyodum be 😂

Kızlar doktor bana dediki 28 mayısta gel cinsiyetini söyliyim o zaman 12 haftalık olcam sizce belli olur mu ki cinsiyet çok heycanlandımmmm
Bana da 22 mayısta gel dedi ben de 12 haftalık olcam cinsiyet söylicem dedi 😍 inşallah gösterir bizimkiler 🤗

Deneyimli anneler size bişey sorucam benim arada bi kasık ağrım oluyo sanki adet olacakmışım gibi ama lekelenme yada kanama çok şükür yok sizlerinde oldumu ilk hamilelik olduğu için bi bilgim yok bu konularda doktor bi problem yok desede aklımda hep soru işareti kalıyo 😞
adet zamanin yaklastiysa 2 aylik gebede olsan sancin olur yatma sansin warsa yatar dinlenirsin bikac gune gecer canim

Deneyimli anneler size bişey sorucam benim arada bi kasık ağrım oluyo sanki adet olacakmışım gibi ama lekelenme yada kanama çok şükür yok sizlerinde oldumu ilk hamilelik olduğu için bi bilgim yok bu konularda doktor bi problem yok desede aklımda hep soru işareti kalıyo 😞
Canım agrilar bende de oluyordu, bu hafta azaldı yavaş yavaş. Rahim buyudugu icin oluyormuş sanırım. Sen yine de ağır iş yapma, ayaklarini uzatıp bol bol dinlenmeye çalış. Doktorun bir problem yok dediyse ona güven ve endişe etme 🤗

adet zamanin yaklastiysa 2 aylik gebede olsan sancin olur yatma sansin warsa yatar dinlenirsin bikac gune gecer canim
Evet hafta sonu adet zamanıydı bende öyle düşündüm hatta aradım hemşireyi sordum ama bizim tüp bebekle olduğu için alakası yok dedi kanama olmadığı sürece dikkat ediyorum hep inşallah iyidir 🤲🏻 1 hafta sonra kontrol ama içim içimi yiyo sürekli 🙈

Canım agrilar bende de oluyordu, bu hafta azaldı yavaş yavaş. Rahim buyudugu icin oluyormuş sanırım. Sen yine de ağır iş yapma, ayaklarini uzatıp bol bol dinlenmeye çalış. Doktorun bir problem yok dediyse ona güven ve endişe etme 🤗
İnşallah bi problem olmasında walla ağrı sızı çekmeye razıyım ama işte daha çok minnak aklım hep orda iyimi bişi mi oldu ne kadar problem yok deselerde içim rahat olmuyo 1 hafta hayırlısıyla geçer inşallah da görürüm sağlıklı olduğunu 🤲🏻🌸

Back
X