2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Vajinada ağrısı olan var mı ya benim sürekli alttan ağrı giriyor

Kalp atisi garanti 8. Haftada duyuluyor erken gidince duyulmayinca uzululebiliyor insan... Oglumda da 8. Haftada bunda da 8. Haftada duydum ben

yoo ama benm doktor kalp atisi icinde 7. haftada cagirmisti galiba braz garantici

Canım bende kalp atışı için 7.haftada gittim. Ama 11haftada testler için gel dedi o zaman cinsiyet de söyleyebilirim dedi

Evet canın yaa zaman geçmiyor hiiiççç

Vajinada ağrısı olan var mı ya benim sürekli alttan ağrı giriyor
Canım benim de bi ara oldu. Öyle olduğu zamn yatıyorum geçiyor. Normalmiş sanırım

Ben yapırmadım henüz canım 9 haftaya girdim ben henüz gerek görülecek haftada değilim ama doğrudan bunu yaptırmak istiyorum 35 yaşında olduğum için.
Bana ense kalınlığı güzel dedi benim de 6 düşüğüm var. Sana bırakıyorum dedi 2li teste gerek yok dedi. 15.haftada 3lü test de yapabiliriz dedi

Bence normal sıkma canını ben 5 de gittim yoktu 8 de duydum

Ben hiç kalkmıyorum zaten kanamadan dolayı

Benim oluyor bugün yine sordum çok normal dedi aşırı değilse ağrı bşe yoktur canım benim kramp gibi giriyor sızlıyor tam giriş yeri
Aynen bende de öyle oluyor geçiyor tekrar oluyor

Daha çok küçük 7+0 da kalp atışını duymuştum:)

Oluyor bana da hep rahim büyüyor dediler. Ama çok sızlıyorsa ona idrar yolu enfeksiyonu olabilir diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…