2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Güzelim onları biliyorum ama bu miniğini görmek sana iyi gelecek. İnşallah oğluna da kavuşacaksın canım üzme kendini
iyiki tanimisim sizleri ya aileme bile anlatamadiklarimi paylasiyorum sizinle ❤minige ilk defa bugun ipler aldim battaniye örcem bkalim kullanmak nasip olcakmi

bi zmnlar ben hawa atiyodum dimi bulantim yok diye oyyyy ne kotuymus be allah yardimciniz olsun hatunlar
Bugün benimki en üst seviyeyi gördü. Hatta ağlattı beni o derece. Duygusal da değilim ama yemek yiyemedikçe güçten düşüyorum gibi hissettikçe kötü oldum. Sonra saçmalama bu hamilelik duygusallığı kendine gel dedim şimdi biraz daha iyiyim şükür

bi zmnlar ben hawa atiyodum dimi bulantim yok diye oyyyy ne kotuymus be allah yardimciniz olsun hatunlar
3 cesit yemk yaptim ozene bezene acliktan bulantim wardi istahla kurdum soframi 3 5 lokma sonrasi bi bulanti o kadar emek bosa gittiuzaniyorum simdi sofra bana bakiyo ben ona

mideyi cikarmak icin tuwalete gidipte tuwaletin kokusundanda midesi bulanan bir ben war burda yalniz degilsin aglama bacım

3 cesit yemk yaptim ozene bezene acliktan bulantim wardi istahla kurdum soframi 3 5 lokma sonrasi bi bulanti o kadar emek bosa gittiuzaniyorum simdi sofra bana bakiyo ben ona
Kız maşallah yemek yapıyorsunuz ben mutfağın önünden geçemiyorum bırak yemeği özellikle soğan kokusu bitiriyor beni . Senin bebek ben burdayım beni unutma demiş hatırlatmış kendini

Kız maşallah yemek yapıyorsunuz ben mutfağın önünden geçemiyorum bırak yemeği özellikle soğan kokusu bitiriyor beni . Senin bebek ben burdayım beni unutma demiş hatırlatmış kendini
ya burda hawa atiyodum bulantim yok cok yemek yiyorum falan diye herseyi karistirip yiyebiliyodum biraz duzeliyim yine pis bogazligima baslarimhic ummadigim anda bulanti we koşmabugun eve diye kozmetikciye girdim saatlerce oyalandigim magazada parfum kokularindan ögürüp disari kactim bu bebe en cok esime yaradikiz ama yemklerdede sogan olmazsa olmazimiz gel bacim bana gel ben yemek yedirrim sana

Bugün Cem Adrian'ın Ben Seni Çok Sevdim Şarkısına 1 saat ağladım hormonlarım inanılmaz şarkıda diyor ki
Çok derin derin
Derin derin derin derin derinlerimde, ellerin
Bir armağan gibi, Tanrı'dan bana
Kış güneşinde altın kirpiklerin sanki bebişime yazılmış gibi hissettim allahım duygusallıktan ölücem

Mide bulantısı hafiften bende de war kusma 3-4 kere oldu ama aşırı midem şiş ve bulanıyo gerçi bilerek ilaçda yazdırmıyorum midem bulanınca sewiniyorum bebiş oradadır DİE sanırım iyice psikopata bağlıcam

Ayy sağol kuzum Soğan sarımsağa bende bayılırım sadece bu dönem kokusu çıldırtıyor beni geçeceği zamanı iple çekiyorım ama . Genelde bulantısı olanlar bir sabah uyanıyormuş birden kayboluyormuş bulantı sabırsızlıkla o günü bekliyorum

Bu koku hassasiyeti beni mahvetti sizde durumlar nasıl? Kızlarımı yıkayana kadar bittim şampuan kokusu yüzünden bayılacak gibi oldum valla banyo yapmak çamaşır yıkamak işkence resmen bulantılar zaten ilaca rağmen devam hayırlısıyla bir 12 haftalık olsaydım bu dönemi atlatırım diye umut ediyorum

Bulantılar çoğumuzda devam... peki halsizliğiniz geçti mi? Sersem tavuk gibiyim ben. Hiiiç halim yok.

Bende bulantılar akşam yemek vakti yokluyor beni apartmandan yemek kokusu geliyor ya o bitiriyor beni bu ilaçlı halim bu arada Halsizlikte yine akşam vakitleri çöküyor gece pert atıyorum yatağa kendimi

İyi akşamlar hanımlar dünden beridir baş ağrısı çekiyorum baya yazismissiniz telefon ışıkları gözüme batıyor bakamıyorum sizler iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…