İyi geceler canm ben biraz iyi değilim baş ağrım var 2 gündür gözlerime vuruyor , bana hiç test yapılmadı henüz yarın aile hekimliğinde kayida gidicem kan değerlerime de baktiricamHayırlı geceler güzel anne adayları nasılsınız biz iyiz çok şükürbrnbrr bugun sordum sağlık ocağına kuzum 12. Haftaya kadar gel dediler bide varsa kan tahlilermi falan istediler , varsa yarin sende götür kuzum
Sağol canm dikkat ediyordum da ilaçsız da geçmiyor bir türlü yarına iyi olurum umarımCok geçmiş olsun dikkat et kendine...
ya simdi yine hawa atcam te dune kadar sadece sabahlari bulantim oluyo we geciyo tum gun bogazim hic durmuyoAyy sağol kuzum ❤ Soğan sarımsağa bende bayılırım sadece bu dönem kokusu çıldırtıyor beni geçeceği zamanı iple çekiyorım ama . Genelde bulantısı olanlar bir sabah uyanıyormuş birden kayboluyormuş bulantı sabırsızlıkla o günü bekliyorum
ilk defa duydum sampuan kokusundan igreneniBu koku hassasiyeti beni mahvetti sizde durumlar nasıl? Kızlarımı yıkayana kadar bittim şampuan kokusu yüzünden bayılacak gibi oldum vallabanyo yapmak çamaşır yıkamak işkence resmen bulantılar zaten ilaca rağmen devam hayırlısıyla bir 12 haftalık olsaydım bu dönemi atlatırım diye umut ediyorum
2 gun cektim bende bas agirisini vucut yogun kan mi ne pompaliyomus ondan diyo o bas agirisnda akilli herif kafama wurdu sakayla ama anasindan dogduguna pisman ettim beynim kazan gibiydi gecmis olsun canimİyi geceler canm ben biraz iyi değilim baş ağrım var 2 gündür gözlerime vuruyor , bana hiç test yapılmadı henüz yarın aile hekimliğinde kayida gidicem kan değerlerime de baktiricam
Bu şarkıyı bende çok beğenmiştim oğlumun sünnet düğününde resim slyatında bu müziğin olmasını çok istedim ama eşim sen ağlarsın şimdi orda iyice moda girip dedi melek misin seni yapmıştık slayt şarkısıBugün Cem Adrian'ın Ben Seni Çok Sevdim Şarkısına 1 saat ağladım hormonlarım inanılmaz şarkıda diyor ki
Çok derin derin
Derin derin derin derin derinlerimde, ellerin
Bir armağan gibi, Tanrı'dan bana
Kış güneşinde altın kirpiklerin sanki bebişime yazılmış gibi hissettim allahım duygusallıktan ölücem
Kızlar benim bulantım sabahlari oluyor biraz , özellikle karnım açken daha çok hissediyorum ama ilk zamanlara göre epey azalma var. Yalnız sürekli uyuma isteği ve halsizlik devam ediyor. Bugün ısrarla uyumayacagim dedim kendi kendime. Uyku bastirdikca birşeylerle uğraştımyoksa akşama kadar yatardim.
Ya bu sabah 7:30'da zınk diye uyandım , uyumak istiyorum uyuyamıyorum noluyo yawbenimde kalkar kalkmaz ac olursam resmen migdem kaziliyor gibi canim ama benimde ilk zamanara göre azaldi gibi. Simdi is basindayim ve geri uyumak istiyorum resmen yabu gün gecermi hic bilmiyorum sadece uyumak istiyorum
Ya bu sabah 7:30'da zınk diye uyandım , uyumak istiyorum uyuyamıyorum noluyo yaw
Benden erken uyandım bu gunYa bu sabah 7:30'da zınk diye uyandım , uyumak istiyorum uyuyamıyorum noluyo yaw
Sana kolay gelsin canim, iyi çalışmalarvalla canim ben kafami geri vursam uyurumda cok is var bugün 9-12 ye kadar full toplantilarim var online takip etmem lazim. Allahtan kisa süreli calismaya girdik bu koronanin yüzünden de sadece 8 saat calisiyorum. Geciyor vakit bir türlü. Eskiden günde 10 saati bulurdu.
Benim de karnım açken daha çok bulanıyor. Tatlı isteğim yoktu ama geri geldiBen her sabah çok erken uyanıyorum ya geride yatamıyorum. Mide bulantim var hep şuan bile. Soğan sarımsak her şey kokuyo dokunuyo çikolata tatlı asla yiyemiyorum ki en sevdiğim şeyi yiyemiyorum. 3 er saatte bir acıkıyorum acıkdıkça dahada beter bulanıyor. Çok duygusalım bi habere bile aglayi veriyorum bide bazen kaygı basıyor. Ailemle ayrı sehirlerdeyiz burda eşimin taraf var ve bana yardımcı olacak eşimden başka kimse yok inşallah korana geCerde annem babam da yanımda olur
Benim ailem de başka şehirde bu da beni çok zorladı. Annem olsaydı falan diye ağladım dün. Çünkü evim o kadar kötü durumda ki dokunamadıkça sinir oluyorumBen her sabah çok erken uyanıyorum ya geride yatamıyorum. Mide bulantim var hep şuan bile. Soğan sarımsak her şey kokuyo dokunuyo çikolata tatlı asla yiyemiyorum ki en sevdiğim şeyi yiyemiyorum. 3 er saatte bir acıkıyorum acıkdıkça dahada beter bulanıyor. Çok duygusalım bi habere bile aglayi veriyorum bide bazen kaygı basıyor. Ailemle ayrı sehirlerdeyiz burda eşimin taraf var ve bana yardımcı olacak eşimden başka kimse yok inşallah korana geCerde annem babam da yanımda olur
Hormonlardan kaynaklı insan arıyor malesef corona olmasa da dedem yoğun bakımda kanser hastası yine gelemez onu bırakıp. Burda benim gibi olan sizleri gördükçe daha rahat ediyorum şimdi aynı şehir de olanlar bile görüşemiyor. Çok şükür ev işlerinde eşim çok yardımcı hafta bir yapıyoruz beraber bi toz alıp viledaliyorum o bile beni çok yoruyor ağzım açık kaliyo bide bende bahar alerjisi var ilaçta yutamıyorum aynı zaman da epilepsi hastasiyim onun verdiği kaygı var inşallah sağlıcakla geçirir su günleri hepimiz bebeğimizi hayırlısıyla kucagimiza aliriz.Benim ailem de başka şehirde bu da beni çok zorladı. Annem olsaydı falan diye ağladım dün. Çünkü evim o kadar kötü durumda ki dokunamadıkça sinir oluyorum
Benim de karnım açken daha çok bulanıyor. Tatlı isteğim yoktu ama geri geldibenim ailem yakın oturuyor ama biz yine de görüşemüyoruz maalesef canım malum Corona virusunden kaynakli.
Maşallah diyelim. Ayy nasıl guzel az kalmis görmeye iyidir insallah güzel haberlerinizi alalımDunde ben tw de esra erolu izlerken bi cocuk annesi babasi onu yurda vermis onu gördüm agla ağla ağla.
Bende bulanti yok halsizlik yok masalllah diyim ama bu halimdr biraz korkutuyor geceleri yatarken midem bulaniyor ondan sonra bisi yok dun oyleydim bgun bakalim yarin kontorlom var insalllaah iyidiiieee melegimmm
Bende ilaçlarım var diye zorla uyanıyorum gözüm kapalı bişiler atıştırıp tekrar uyuyorumYa bu sabah 7:30'da zınk diye uyandım , uyumak istiyorum uyuyamıyorum noluyo yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?