2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhabalar.bende insallah yarin gidecegim doktora.7+5teyim,turkiyedeki doktorum kalp atisi duyulur diyor burada ki doktor duyulmaz diyor :/ kafami iyice karistirdilar.bakalim yarin ne olacak.

iyiki tanimisim sizleri ya aileme bile anlatamadiklarimi paylasiyorum sizinle ❤minige ilk defa bugun ipler aldim battaniye örcem bkalim kullanmak nasip olcakmi
Hepimizde öyle canım. Ben de hep burda sizlerle paylaşıyorum duygularımı. Aynı durumdayız ya bir birimizi bizden iyi kim anlayabilir ki
Hayırlı uğurlu olsun inşallah üstüne örtüp mışıl mışıl uyuduğu günleri görürsünn

Ay ben bayılırım o şarkıya. Niye hatırlattın ya bende şimdi dinleyip ağlamıyım

Günaydın kızlar. Ben de iyiyim iyiyim diyodum2 3 gündür istifra etmekten boğazlarim yırtıldı dün gece çok kötü oldum. Bu sabah da çok istifra ettim
Hayırlısıyla şu günleri bi atlatsak

Masallah diyim kendime bulantim yok cok sukur mide yanmalarim da azaldi sadece aksama dogru biraz halsizlesiyorum simdiye kadar hic istifra etmedim. Sabahlari ben hep erken kalkardim birsey degismedi ama yemek hazirlamak banada artik zor geliyor hassasiyetten degil usengeclikten islerimin basina yavas yavas geciyorum artik evden calisiyordum ben hep. Ama tabi biraz agir is oldugu icin yardima ihtiyacim oluyor artik.
Bizim mahalle anlasmis gibi herkes temizlik yapiyor malesef ben yapamiyorum sikayetci degilim kesinlikle.. sadece camlarimda çamur filtresi var persembe gunu kontrolum var. Benim kesem kucuktu bebek normal demisti doktor. O yuzden bu hafta belli olcakmis hersey.

İşte benide cok etkiledi ağlatıyor beni ins hepimiz biran önce sağlıkla cinsiyetni öğrenrz

selam kızlar , ben 10.haftadayım bugun kontrole gıttım doktorum haftaya ıkılı test yaptırmamı ıstedı , sizin doktorlarınızda ıstedı mı ?

selam kızlar , ben 10.haftadayım bugun kontrole gıttım doktorum haftaya ıkılı test yaptırmamı ıstedı , sizin doktorlarınızda ıstedı mı ?
Benim doktorum cagirmadi bile :)) unuttu mu ne soylemeyi.. ben 14 15. Haftaya kadar gitmeyi dusunmuyordum ama doktor bir akrabamiz 12. Haftada git kontrolünü yaptir 2li testleride doktorlar yapıyor dedi kararsız kaldım gitsem mi gitmessm mi diye

Ben de 9 haftaligim. Dün gitmiştim doktora sordum yapılacak mı diye ben yapmıyorum. YaPmak istersen farklı doktora yönlendireyim dedi. 13. Haftada ayrıntılı ultrason yapacak ama. Ikili testi de muhtemelen ücret almamak için yapiyo. Ayrıntılı ultrason dan da para almayacak.

ben 3 hafta once gebelık testlerımı yaptırmak ıcın gıtmıstım , bugun ıcın tekrar cagırmıstı gıttıgımde ıkılı test yaptır dedı .
duzenlı olarak doktora gıtmıyormusunuz kontrol ıcın zaten cagırıyorlar

ben bugun devlet hastanesıne gıttım ,
testı ıstedı ama o hastanede artık yapılmıyormus ozelde yaptırıp getır dedı .

Herkese öneriyorlar canım. Isteyen yaptırıyor. Benim de testlerim olacak 12. Haftada
bana 1 hafta sonra gıdıp yaptır dedı , 11 haftamda olmus olucam kısmet olursa .
Bu testı kan alarak yapmıyorlar mı ? mutlaka herkesın yapması gerekıyor dıye bılıyordum ben ınternetten okudugum kadarıyla .

amin canim cok tesekkur ederimsol alt kosede rengarenk olan warya onu yapmaya basladim insallah kullanmakta nasip olur

Eklentiler

• Screenshot_20200511-193646_Chrome.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 33
ben ilk gebeligimde yaptirmamistim bundada yaptirmicam allahtan ne geliyosa raziyim ayrintili ultrasonada girmicem

Cok takip edemiyorum kizlar şu sıralar hiç iyi değilim.. Mide bulantıma Gong mısır patlagi çok iyi geldi belki denemek isteyen olur baya bastırıyor

amin canim cok tesekkur ederimsol alt kosede rengarenk olan warya onu yapmaya basladim insallah kullanmakta nasip olur
Rakamlı olan mi yoksa pembeli morlu mu?
Hepsi güzeller. İnşallah bitince burda paylaşalım benim de iplerim gelsin hemen başlayacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…