2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
selam kızlar , ben 10.haftadayım bugun kontrole gıttım doktorum haftaya ıkılı test yaptırmamı ıstedı , sizin doktorlarınızda ıstedı mı ?
Doktor bana da 12. Haftada ikili test için randevu verdi. 27'sinde gideceğim inşallah. Aç karina git, kan aliniyor ve ultrasonda ense kalınlığına vs bakiliyor.

Doktor bana da 12. Haftada ikili test için randevu verdi. 27'sinde gideceğim inşallah. Aç karina git, kan aliniyor ve ultrasonda ense kalınlığına vs bakiliyor.
evet kan verırım dusuncesıyle erken saate randevu aldım ,
22 mayıs da benım randevum , 11 +4 olacak o zamanda yapılır heralde zaten dr bana 1 hafta sonra yaptır dedı

ilk defa duydum sampuan kokusundan igreneniben bugun hawali hawali eve diye bi kozmetikciye girdim ama girmemle cikmam bir oldu parfum kokulari igrendirdi ıııyyy
Şampuan sabun deterjan yumuşatıcı parfüm hepsinden iğreniyorum gerçekten çok zor belirgin kokusu olan herşey rahatsız ediyor beni ne zaman geçer bilmiyorum ben aksine çevremden çok duyar garipserdim yaşamak lazımmış meğer

Ben ilk kızım da 2 li ve 3 lü testleri yaptırmıştım ama ikinci kızımda sadece detaylı ultrasona girdim yine öyle yapmayı düşünüyorum hem bu olaylarda çok fazla hastaneye gitmemiş olurum doktorum 13.haftada gel dedi bana cinsiyet için

merhaba ben ıkısınıde yaptırmayı dusunuyorum acaba aynı gun mu yaparlar ,
ılk gebelıgım oldugu ıcın doktorun dedıgını yapmak ıstıyorum

merhaba ben ıkısınıde yaptırmayı dusunuyorum acaba aynı gun mu yaparlar ,
ılk gebelıgım oldugu ıcın doktorun dedıgını yapmak ıstıyorum
Hayır canım haftaları farklı önce 2 li test sonra 3 lü test detaylı ultrasona ben kızımda 24 haftalıkken girmiştim yanlış hatırlamıyorsam

Ya o degilde ben chromedan giriyorum buraya reklam cikiyor bi tek bende mi Mc donalds reklami cikiyo ya illaki insanin canini cektircekler he

offf kizlar cok moralim bozuk ya oncelikle allah saglik wersin tabi de cok kilo almisim ya 6 kilo almisim daha baslardayim yine 40 50 kilo alcam gibi gozukuyo

Düzenli gidiyorum ama araya kan uyuşmazlığı testi cikinca doktor acele etti onun için iki gün gittim geldim sonra birşey demedi unuttu sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…