2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sevindim bak kalp atışını duymuşsun. Sakın umutsuzluğa kapılma sağlıklı bir şekilde ilerlicek herşey buna inan ve dua et

Çok kişide olan bir şey hep uzanacaksın dikkat edeceksin Allah’ın izniyle bir şey olmayacak

Canım dinlen ayağa kalkmak progestan toparlar ağır iş yapma Allah'ın iziniyle birşey olmaz moralin yuksek tutu o çok etkiler çok geçmiş olsun

Perinatolog ne canım? Ben Azeri türküyüm de o yüzden bazı böyle terimleri bilmeye biliyorum
Daha detaylı bakan ultrason doktoru:) benim trizomi 18 den bir kaybım olduğu için buna daha dikkatli bakıyorlar dua et güzel haberler alalım canım

Gecmiş olsun canım.Bol bol dinlen temel ihtiyaçlar harici kalkma.Bu plesentanın aşagıda oldugunu daha önceki randevunda görmedi mi ? En son ne zaman gitmiştin bilgin olsaydı korkmazdın bu sekilde.

Gecmiş olsun canım.Bol bol dinlen temel ihtiyaçlar harici kalkma.Bu plesentanın aşagıda oldugunu daha önceki randevunda görmedi mi ? En son ne zaman gitmiştin bilgin olsaydı korkmazdın bu sekilde.
en son 2 hafta once gttm ama ozamn galiba ole bir durum yoktu ki soylemedi

oy

oylemi duydunmu daha onxe bole bisey. duydum de nolur
Canım bizim karşı komşu böyle ne kanamalar yaşadı kırmızı pihtili çokça bile geldi doktor ayağa kalkmasını bile yasaklamisti ve 9ayi öyle böyle geçirdi ilk çocuğu kayinvalidede kaldı hep. Ama mis gibi doğdu oğlu hiç kötü düşünme Allah verdiyse korur onu inşallah.bol bol uzan dinlen

guzel haber olurmu ki. kahverengi degil krmizi allahm ya
Benim bir arkadaşımın 12. Haftasında kanama oldu. Baya günlük pedi dolmuş. Ağlayarak gitmiş. Bi ilaç verdi doktoru geçti. Bebek te gayet iyiydi. Değişiyor bu öykü yani merak etme.

insallah. allahm sen buyuksn halim kalmadi zaten ayakta durucak

bello bir sebebi yok dedi bizim mudahalemizle olcak bsey degil dedi
İlişki yasağından başka nelere dikkat etmeni söyledi? Canım belki googlelasan böyle durumda olanları bi arasan ya da makale falaj okusan. Bilmediğim bi durum olduğundaj yorum da yapamıyorum

Daha detaylı bakan ultrason doktoru:) benim trizomi 18 den bir kaybım olduğu için buna daha dikkatli bakıyorlar dua et güzel haberler alalım canım
İnşallah güzel haberlerle dön canım merakla bekliyorum dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…