2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar günaydın herkese. Kullandigim programda linea ligra çizgisi denilen çizginin yavaş yavaş belirgenlestigini söyledi anne vücudunda. Bunu okur okumaz aynaya baktım. Ben şok hakikaten bebeğin oldug u bölgede yukarı doğru hafif bir çizgi çıkmakta. Henüz internettekiler ya da karni daha çıkık olanlar kadar koyu değil çizgi ama var yani belli belirsiz rengi :)) sizde de farkediliyor mu

Aaa baktım evet bende de var

Canım.kotu düşünme sen dinlen moralini yüksek tut bebeğin seninle duracak

Geçmiş olsun canım. Ben ir doktor dinledim. Plasenta kendiliğinden zamanla yukarı çıkıyormuş öyle durumlarda. Çıkmadığı da ölüyormuş. O zaman da zaman zaman kanamaya neden oluyormuş. Bu durumda da cogunlukla anne adayları bir sorun yaşamıyormuş. Bu durum sık karşılaşılan bir durummuş.yeri de önemliymiş. Byyuk cogunlugu sirun yaratmıyor diyordu.

Canım bol bol dinlen Allahın izninle hiçbir şey olmaz Allah yardımcın olsun kolaylıkla atlat inşallah

Günaydın canım ben çoktam farkettim ya onu. Başta tüyden sandım ki tüylerim de simsiyah değildir gölge efekti veriyordur dedim. Sonra jiletledim orayı baktım duruyor hakketten çizgiymiş

Bu arada haftasına kaç dedi

Ya ben de gördüm sok oldum Hiç dikkat etmemiştim,bayagı belli oluyor göbek altından aşagı dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…