canım benim var ama çözüm de bulamadım öyle kayısı falan işe yaramadı ben de kendi haline bırakıyorum genelde :)) ama gecen cok sancı da yaptı, eğer çözümü olan varsa ben de öğreniyim ya iyi olur. ben de cuma gideceğim ama sorun olmaz 11+0 - 13+6 arası öneriliyor ikili test için.
Tatlım kayısıyı direkt yemiycen geceden bi bardak suda ıslatıp sabah uyanınca önce suyunu içip sonra kayısılarını yiycen. Bide tuvalet rejimi olması lazım. En az günde 1 gitmen lazım ki sonra kalınca daha zor oluyor. Bide klozetse alaturka değilse ayaklarının altına bişey koy oturduğunda. Benim leğen var banyomda onu ters çevirip koyuyorum. Zorlanmadan yaparsın.
Eelf21
Hadi gözün aydın canım. Ense kalınlıgı gecen doktorun ölctüğüyle aynı mı cıktı? Farklı ne yaptı? Ben de perinatologa gitmedimde normal doktorda gerek yok dedi gitmene ölcümler ve ikili test normal cıkınca.
Tatlım ben de nubdan anlayabiliyorum da bu haribonun nubu değil kafasının nerde olduğunu bile bulamadım ki minnoş tatlı amma ultrason öyle kaliteli değil yaw. Ondan görünmüyor.
Canım bana tarama testi yapmayacak doktor ayrıntılı ultrasonla bakacam bir tek dedi haziranin 10 12 si o arada 14. Haftama giriyorum o zaman gidecem işte
canım benim var ama çözüm de bulamadım öyle kayısı falan işe yaramadı ben de kendi haline bırakıyorum genelde :)) ama gecen cok sancı da yaptı, eğer çözümü olan varsa ben de öğreniyim ya iyi olur. ben de cuma gideceğim ama sorun olmaz 11+0 - 13+6 arası öneriliyor ikili test için.
Ben tiksinmek de istemiyorum ondan üstüne gitmedim çok koku hassasiyeti azalıyor biraz inşallah içmeye başlıcam ama korkuyorum soğuk süt bana daha çok kokuyor çünkü
İç canım zaten pastörize sütü başka şekilde bulamazsın. Ayrıca ben yoğurt mayaliyorum kendim ama onu açık sütü alıp kaynatarak mayaliyorum pastörize sütten zaten yoğurt güzel olmuyor bence.
Köyden gelen sütler çok iyi yoğurt mayalandırıyor ya kaymaklı oluyor baya. Pastörize sütten hiç yoğurt yapmadım. Köyden gelen sütü de böyle kutu sütü gibi içemiyordum sanki inek kokusu geliyordu bana
bende de kayısı ıse yaramıyor , cok rahatsızlık vermeye baslıyor ama bı sureden sonra ınsan patlayacakmıs gıbı hıssedıyor kendını siz suan kac haftalıksınız ?
Tatlım kayısıyı direkt yemiycen geceden bi bardak suda ıslatıp sabah uyanınca önce suyunu içip sonra kayısılarını yiycen. Bide tuvalet rejimi olması lazım. En az günde 1 gitmen lazım ki sonra kalınca daha zor oluyor. Bide klozetse alaturka değilse ayaklarının altına bişey koy oturduğunda. Benim leğen var banyomda onu ters çevirip koyuyorum. Zorlanmadan yaparsın.
Kızlar selam doktordan geldim şimdi ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1,50 çıktı sizin sonuçlarınız nedir inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur bunarada ikinci defa %90 erkek ama haftaya gel kesin söyleyeyim dedi buradaki tahminler kızdı genelde
Kızlar selam doktordan geldim şimdi ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1,50 çıktı sizin sonuçlarınız nedir inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur bunarada ikinci defa %90 erkek ama haftaya gel kesin söyleyeyim dedi buradaki tahminler kızdı genelde
Canım bana tarama testi yapmayacak doktor ayrıntılı ultrasonla bakacam bir tek dedi haziranin 10 12 si o arada 14. Haftama giriyorum o zaman gidecem işte
Ben tiksinmek de istemiyorum ondan üstüne gitmedim çok koku hassasiyeti azalıyor biraz inşallah içmeye başlıcam ama korkuyorum soğuk süt bana daha çok kokuyor çünkü
kizlar geldim. kalbi atiyordu hala kalp atsini duyunca basladim aglamaya. drun dedigni aktariyorum plesanta rahim agzina asagiya yerlesmis kanama buyuzdenmis. progestan ilaca baslaid. cinsel ilski yasakladi. ama hersey belirsiz. onu yukari cekmek icin yapablxek bsey yok. allaha kalmis