• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
12+3 canım doktor yine de haftaya tekrar bakalım cinsiyete emin olalım dedi ☺ Darısı herkese inşallah
erkekler kendını erkenden bellı edıyorlarmıs kızlar gec gosterıyormus oyle dıyorlar ,
Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayıda nasıp etsın herbırımıze

Kızlar selam doktordan geldim şimdi ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1,50 çıktı sizin sonuçlarınız nedir inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur 🙏 bunarada ikinci defa %90 erkek ama haftaya gel kesin söyleyeyim dedi 🙈🙈🙈🙈🙈 buradaki tahminler kızdı genelde 😁
Gözünüz aydın canım, darısı bize inşaallah 🤲🏻

kızlar selam ,
kabızlık sıkayetı olan varmı aramızda ? varsa nasıl baş edıyorsunuz?
bas agrılarım arttı benım kafam zonkluyor resmen ılac da ıcemıyorum cok kotu oldu böyle ,
cuma gunu ıkılı teste gdıyorum 11+4 olmus olacagız sorun olurmu oda kafama takılıyor bır yandan :(
Baş ağrısı normalmiş. Kullandigim programda da yazıyor. Ve bacak krampları girebilirmiş 👍
Ben hiç kabız olmadım hayatim boyunca da . Yani sık yemek yiyen biriyim. Belki onun etkisi var mıdır bilmiyorum. Akşama kalmadan tuvalete çıkarım ya da sabah. Bazen sabah akşam. Sık az yemeye calis.hareket de kabızlığa bire bir bence. Ve bol su.

Köyden gelen sütler çok iyi yoğurt mayalandırıyor ya kaymaklı oluyor baya. Pastörize sütten hiç yoğurt yapmadım. Köyden gelen sütü de böyle kutu sütü gibi içemiyordum sanki inek kokusu geliyordu bana 😂
Hiç içemem ne pastörize ne köy sütü midemi çok fena yapiyor, köy yoğurdu yiyorum onun yerine seviyorsan iç canım bu aylarda öneriliyor süt

Baş ağrısı normalmiş. Kullandigim programda da yazıyor. Ve bacak krampları girebilirmiş 👍
Ben hiç kabız olmadım hayatim boyunca da . Yani sık yemek yiyen biriyim. Belki onun etkisi var mıdır bilmiyorum. Akşama kalmadan tuvalete çıkarım ya da sabah. Bazen sabah akşam. Sık az yemeye calis.hareket de kabızlığa bire bir bence. Ve bol su.
benım normalde de bagırsaklarım cok calısmaz , hamılelık durumunda daha da calısmaz oldu cok rahatsız edıyor .

Benim arkadaşımın öyleydi ve 2,5 yaşında kızı da wardı kanama plesanta aşağıdaydı ama yatarak ve iş yapmayarak geçti yukarı çıkmıştı şuanda oğlu 3 yaşında 🥰 stres yapma Allah’ın izniyle normale döner biz ne yaparsak yapalım Allah’a emanetler o yüzden bol bol dua et kalbini ferah tut rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah 🤲🏻
insallah yarabbim acaba benm hatammi yazlk kislk yapmstm ama pek bisey yuklenmedm kaldirmadm

Alakası yok olacağı varmış sakın kendini suçlama. Ama bundan sonra dikkat etmelisin
iyiki varsiniz. hepinzden allah razi olsn. beni bi tek siz rahatlatabliyorsunuz hele birinizisn bi yakinimda oyleydi diye baslayan bir msjini gorunce cok rahatliyorum. insallah benmde ole olur

iyiki varsiniz. hepinzden allah razi olsn. beni bi tek siz rahatlatabliyorsunuz hele birinizisn bi yakinimda oyleydi diye baslayan bir msjini gorunce cok rahatliyorum. insallah benmde ole olur
Bende burda olmak hoşuma gidiyor😊 şuan bizi bizden başka anlaycak yok lütfen umutsuzluğa düşme yavruna tutun o senden daha fazla korktu belki bu durumdan sakinleş

Bende burda olmak hoşuma gidiyor😊 şuan bizi bizden başka anlaycak yok lütfen umutsuzluğa düşme yavruna tutun o senden daha fazla korktu belki bu durumdan sakinleş
sakinledm sakinledm. ben normalde hep herseyn kotu tarafini dusunurum once. ama busefer iicim rahat korkarken bile rahatti bence duzelicek insallah

Kızlar selam doktordan geldim şimdi ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1,50 çıktı sizin sonuçlarınız nedir inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur 🙏 bunarada ikinci defa %90 erkek ama haftaya gel kesin söyleyeyim dedi 🙈🙈🙈🙈🙈 buradaki tahminler kızdı genelde 😁
Ense kalınlığı 1.5 ve ustu ise erkek oluyo canım 😊

Canım ben de araştırdım bebek büyüdükçe yukarı cikiyormus cikmasa bile normal doğum olmuyormuş sezeryanla alıyorlarmış yani çok da korkulcak bir şey yok sen kendini ferah tut Allah ona ol derse o olur 🤲🏻

Kızlar biz günümüzle uyumlu çıktık herşey yolunda dedi doktor kol ve ayak tomurcuklarımız da çıkmış 🤗

Eklentiler

• 80E82E20-FF23-4FC3-8F11-D3B12A36EC43.webp
    80E82E20-FF23-4FC3-8F11-D3B12A36EC43.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 50
Back
X