- 28 Ocak 2020
- 135
- 142
- 18
- 36
12+3 canımHadi maşallahkaç haftalık oldunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12+3 canımHadi maşallahkaç haftalık oldunuz
12+3 canım doktor yine de haftaya tekrar bakalım cinsiyete emin olalım dediinsallah canım ,
kacıncı haftadasın ? cınsıyetı bellı olmus masallah
erkekler kendını erkenden bellı edıyorlarmıs kızlar gec gosterıyormus oyle dıyorlar ,12+3 canım doktor yine de haftaya tekrar bakalım cinsiyete emin olalım dedi ☺ Darısı herkese inşallah
Gözünüz aydın canım, darısı bize inşaallahKızlar selam doktordan geldim şimdi ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1,50 çıktı sizin sonuçlarınız nedir inşallah bebeklerimiz sağlıklı olurbunarada ikinci defa %90 erkek ama haftaya gel kesin söyleyeyim dedi
buradaki tahminler kızdı genelde
![]()
Baş ağrısı normalmiş. Kullandigim programda da yazıyor. Ve bacak krampları girebilirmişkızlar selam ,
kabızlık sıkayetı olan varmı aramızda ? varsa nasıl baş edıyorsunuz?
bas agrılarım arttı benım kafam zonkluyor resmen ılac da ıcemıyorum cok kotu oldu böyle ,
cuma gunu ıkılı teste gdıyorum 11+4 olmus olacagız sorun olurmu oda kafama takılıyor bır yandan![]()
Hiç içemem ne pastörize ne köy sütü midemi çok fena yapiyor, köy yoğurdu yiyorum onun yerine seviyorsan iç canım bu aylarda öneriliyor sütKöyden gelen sütler çok iyi yoğurt mayalandırıyor ya kaymaklı oluyor baya. Pastörize sütten hiç yoğurt yapmadım. Köyden gelen sütü de böyle kutu sütü gibi içemiyordum sanki inek kokusu geliyordu bana![]()
Maşallah kuzuma12+3 canım![]()
Folik asit açısından da zengin çıktığından beri az aztüketiyorumKızlar erik çıktı eriği tuza banıp bolca yesenize bem bi kac tane bile yesem aşırı ishal oluyorum bence bi deneyin eriği![]()
Ayy yaa tühh :):) bende kendimi kandiracaktimGözlemlerime göre eğer anne çoook kilo alıyorsa hamilelikte, bebek çok zayıf doğuyor yani 3 kgdan az oluyor. Bakalım bu tezim ne zaman çürür![]()
benım normalde de bagırsaklarım cok calısmaz , hamılelık durumunda daha da calısmaz oldu cok rahatsız edıyor .Baş ağrısı normalmiş. Kullandigim programda da yazıyor. Ve bacak krampları girebilirmiş
Ben hiç kabız olmadım hayatim boyunca da . Yani sık yemek yiyen biriyim. Belki onun etkisi var mıdır bilmiyorum. Akşama kalmadan tuvalete çıkarım ya da sabah. Bazen sabah akşam. Sık az yemeye calis.hareket de kabızlığa bire bir bence. Ve bol su.
Allah korusun dr.lar bebek ile alakalı bor sorunda müdahale edebiliyor ama plesantaya müdahale edemiyor.. Senin durumun düzelir merak etme sakin ol... Dinlen ve mutlu ol canimbello bir sebebi yok dedi bizim mudahalemizle olcak bsey degil dedi
insallah yarabbim acaba benm hatammi yazlk kislk yapmstm ama pek bisey yuklenmedm kaldirmadmBenim arkadaşımın öyleydi ve 2,5 yaşında kızı da wardı kanama plesanta aşağıdaydı ama yatarak ve iş yapmayarak geçti yukarı çıkmıştı şuanda oğlu 3 yaşındastres yapma Allah’ın izniyle normale döner biz ne yaparsak yapalım Allah’a emanetler o yüzden bol bol dua et kalbini ferah tut rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
![]()
Alakası yok olacağı varmış sakın kendini suçlama. Ama bundan sonra dikkat etmelisininsallah yarabbim acaba benm hatammi yazlk kislk yapmstm ama pek bisey yuklenmedm kaldirmadm
iyiki varsiniz. hepinzden allah razi olsn. beni bi tek siz rahatlatabliyorsunuz hele birinizisn bi yakinimda oyleydi diye baslayan bir msjini gorunce cok rahatliyorum. insallah benmde ole olurAlakası yok olacağı varmış sakın kendini suçlama. Ama bundan sonra dikkat etmelisin
Bende burda olmak hoşuma gidiyoriyiki varsiniz. hepinzden allah razi olsn. beni bi tek siz rahatlatabliyorsunuz hele birinizisn bi yakinimda oyleydi diye baslayan bir msjini gorunce cok rahatliyorum. insallah benmde ole olur
sakinledm sakinledm. ben normalde hep herseyn kotu tarafini dusunurum once. ama busefer iicim rahat korkarken bile rahatti bence duzelicek insallahBende burda olmak hoşuma gidiyorşuan bizi bizden başka anlaycak yok lütfen umutsuzluğa düşme yavruna tutun o senden daha fazla korktu belki bu durumdan sakinleş
Ense kalınlığı 1.5 ve ustu ise erkek oluyo canımKızlar selam doktordan geldim şimdi ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1,50 çıktı sizin sonuçlarınız nedir inşallah bebeklerimiz sağlıklı olurbunarada ikinci defa %90 erkek ama haftaya gel kesin söyleyeyim dedi
buradaki tahminler kızdı genelde
![]()
Canım ben de araştırdım bebek büyüdükçe yukarı cikiyormus cikmasa bile normal doğum olmuyormuş sezeryanla alıyorlarmış yani çok da korkulcak bir şey yok sen kendini ferah tut Allah ona ol derse o oluriyiki varsiniz. hepinzden allah razi olsn. beni bi tek siz rahatlatabliyorsunuz hele birinizisn bi yakinimda oyleydi diye baslayan bir msjini gorunce cok rahatliyorum. insallah benmde ole olur
ultrasonda ense kalınlıgı vs hemen bellı oluyor dımıEnse kalınlığı 1.5 ve ustu ise erkek oluyo canım![]()