• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
E elf21 Hadi gözün aydın canım. 💕 Ense kalınlıgı gecen doktorun ölctüğüyle aynı mı cıktı? Farklı ne yaptı? Ben de perinatologa gitmedimde normal doktorda gerek yok dedi gitmene ölcümler ve ikili test normal cıkınca.
Hemen hemen aynı canım bebek zaten dahada büyümüş 12+6 olmuşuz:) Geçen hafta 1.1 çıkmıştı ense bu hafta 1.3 canım

İç canım zaten pastörize sütü başka şekilde bulamazsın. Ayrıca ben yoğurt mayaliyorum kendim ama onu açık sütü alıp kaynatarak mayaliyorum pastörize sütten zaten yoğurt güzel olmuyor bence.
Aynen bende açık sütten yapıyordum yoğurdu ama şu an onu bile bulamıyorum. İçerim o zaman paket sütlerden canım

insallah yarabbim acaba benm hatammi yazlk kislk yapmstm ama pek bisey yuklenmedm kaldirmadm
Aska kendinizi suçlamayın lütfen. İlk 20 haftada gerçekleşen talihsiz olayların neredeyse tamamında annenin bir payı yoktur diyor buradaki doktorlar. Sadece artık daha çok dikkat edersiniz ve sağlıkla geçer inş bugünler de ☺️ Önce Allah’a sonra bebeğinize ve bedeninize güvenerek hep iyi şeyler düşünmeye çalışın. Bi bakmışsınız kalan aylar da hızlıca geçmiş ve o beklenen buluşma gerçekleşmiş 🌸

Instagramdan anı kartı sipariş eden varmı güvenebileceğim bi site arıyorum

Kızlar ya ben size bir şey soracaktım hani burdan farklı bir yerde grup açmak filan yasak ya en azından instg eklessek ben sizi merak ediyorum yani ne biliyim yanlış anlamayın ama lütfen sadece merak yani 🙈🙈🙈

Back
X