Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede arada kramp gibi batma oluyo ama sezeryan geçmişim yok canım sezeryam bölgende mi oluyo kramplararanizda onceden sezeryan doguran warmi yada eteafinizda olan kisilere sorarmisiniz kizlar bi tane sezeryan dogumum war bu da ikinci bebe ama kasıklarima ozellikl sag tarafima kramp giriyo onceden ani hareket edince oluyodu simdi yattigim yerden bile kramp giriyo allah icin sorun birine yada bilen yazsin ya
Yaaa benimkinede bi bakarmisin canim gerci yüzüstü yatmış galiba benimki poposu dönüktü ama yinede bi eklimMaşaAllah canım
Ayy çok sevindim ultrason foton varsa koyda nuba göre tahmin edeyim:)
hmmm doktorda bugun bahsetti ama yaptirmicam ben oglumdada yaptirmamistim bundada yaptirmicamBende gidicem bgun saglik ocagina eşimle bakak.ne dicekler
Bu arada 12 haftada 2li tarama testi var canim yaptırmcanmi onu insallah kimsede bisi yokdur
ewet canim ya geriliyo mu anlamiyorum ki o batmalar neden oluyomus acabaBendede arada kramp gibi batma oluyo ama sezeryan geçmişim yok canım sezeryam bölgende mi oluyo kramplar
kadin doktorlari bende pek hazzetmiyorum ya erkekler kadar anlayisli olmuyolar 7ohlumda ozelde yapmistim sezeryan olmustu dogun sobrasi cok bagirmistim 10 saat ayaklanamamistim nazimi cekmislerdiAmin canım inşallah
Evet ikisi de normal oldu ben bi azar işitmedim ama şansım ikisinde de erkek doktora denk gelmem bence kadın doktorlar da ebeler de daha tahammülsüz sankieğer imkanın varsa özel de yap mutlaka ama benim eşim bu özel de doğuma çok karşı kendi bir sıkıntı çekmediği için
özel de herşey farklı olur.
doktordan yana hala yuzum gulmedi surekli degistiriyorumHastaneyle hiç alakası yok ben devlete gidiyorum doktorum çok ilgili ama aynı hastanedeki diğer doktorda aşırı ilgisiz. Doktoru bulmak önemli
sanirim bu sirti
Amin canııım, hepimize nasip olsun inşallahOy masallaaahallahim kucagmiza aldigimiz gunleride gostersin mevlaaaaammm
Tiroidin 25 den 50 e neden yükseltti canim.kacti kac olmuş
Sağolasın canım, birazdan yükleyeceğim ay çok sevinirimMaşaAllah canım
Ayy çok sevindim ultrason foton varsa koyda nuba göre tahmin edeyim:)
Ay çok tatlıı
hayır ateş yok, mutlaka danış sende hemen geçer inşallahBende de aynı problem var ilk başlarda beyazdı şimdi sarı hatta yeşilimsiyarın soracam doktora. Siz de ateş oluyo mu?
Tamam canimhmmm doktorda bugun bahsetti ama yaptirmicam ben oglumdada yaptirmamistim bundada yaptirmicam
Tamam canim insalllah düşürürüz su tiroidiiiAmin canııım, hepimize nasip olsun inşallahönceki değerimi hatırlamıyorum ama en son yaptirdigimda 4,32 çıkmış. 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi.
Sağolasın canım, birazdan yükleyeceğim ay çok sevinirim![]()
Anammmmmmmmmmm yaradana kurbaaaannnnnn allahim
Sanki yan dönüyor gbi feldiii banaa
Burdayim kizlar merak etmeyin sadece sessizce okuyorum yazdiklarinizi nub teorisi varmis burda biri usg resimlerine gore tahminde bulunuyor 11 12 13 haftaki fotolarla ben 9 haftalik usg attim rica ettim kiza benziyor dedi bakalim dogru cikacakmi
Aman ne guzel desene biz zaten bunlari yasiyorduk ekstradan daha cok yasiycaz hic birsey yapmak istemiyor cnmSüpet dolunay varmış kuzum bide altinda neptün yani negatiflik aşırı halsizlik yorgunluk baş ağrıları ve dönmeler olabilirmiş
Canim en ayrintili ve net olan iki tarama olannis ben kizimdada sadece ikiliyi yaptirmistim sorun yok demisti doktor otekilere gerek duymamisti ama simdi benim yas faktoru biraz sorun belki ikili ve ucluyude yaptiririmilk gebelıgımde butun hepsını yaptırmıstım gen harıc 2 li 3lu detaylı ulrtason hepsıne para odemıstım aslında cokmu gereklı bılmıyorum dotorla konusucam yaptırmassam ne olur dıye