Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ikili testte anlasila biliyormus cuma gidice belki bi ihtimal ondan sonra iki hafta sonra tekrar gidicem ikili icin cok umitlenmiyorum cunku kizim 6 7 aya kadar hep sakladi bakalim
Evet canim 6 aydi gittigimde hala gostermedi doktor kemik yapisina bakilirsa kiza benziyor demisti 7 ayda kiz oldugu kesinlesti cok bekletti bizi yaramaz
Erken gelismis bebege erkek gec olusmus bebege kiz diyorlar ama dikkat edersen biri biraz daha buyuk geldi bana alttaki birazdaha narin ve kucuk kiz gibi benimki sadece bir his hayirlisi neyse o olsun canim saglikli olsunlarda
Erken gelismis bebege erkek gec olusmus bebege kiz diyorlar ama dikkat edersen biri biraz daha buyuk geldi bana alttaki birazdaha narin ve kucuk kiz gibi benimki sadece bir his hayirlisi neyse o olsun canim saglikli olsunlarda