• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ikili testte anlasila biliyormus cuma gidice belki bi ihtimal ondan sonra iki hafta sonra tekrar gidicem ikili icin cok umitlenmiyorum cunku kizim 6 7 aya kadar hep sakladi bakalim
6-7 aya kadar mı 😲😲 maaşallah pek nazliymis zor gostermis kendini 😄

Kızlar bende merak ettim yaaa benimkine de bakın

Eklentiler

• CD9E8A29-D3DE-42AE-8D98-3E775E9A28CD.webp
    CD9E8A29-D3DE-42AE-8D98-3E775E9A28CD.webp
    71,2 KB · Görüntüleme: 99
İlk kez kız olarak yorum alıyorum bütün oklar,takvimler, hisler erkek diyordu erkeği işaret ediyordu ama 😍😍
Bilmem ki canım içime doğdu. Bide çıkıntısını görür gibi oldum. Bakalım doğru çıkacak mı 😍

Yaa hadi bakalım canım ya bir kız bir erkek olsa gönlümüZden öyle geçiyor sağlıklısı olsun tabi
Erken gelismis bebege erkek gec olusmus bebege kiz diyorlar ama dikkat edersen biri biraz daha buyuk geldi bana alttaki birazdaha narin ve kucuk kiz gibi benimki sadece bir his hayirlisi neyse o olsun canim saglikli olsunlarda

Erken gelismis bebege erkek gec olusmus bebege kiz diyorlar ama dikkat edersen biri biraz daha buyuk geldi bana alttaki birazdaha narin ve kucuk kiz gibi benimki sadece bir his hayirlisi neyse o olsun canim saglikli olsunlarda
Aynen doktorda diyor biri net görünüyor birisi pek göstermiyor kendini 🙈 hayırlısı sağlıklısı olsun bakalım kuzum

Benim.sezeryan canım ama bir sıkıntım yok olmadı da hiç ama ilk zamanlar yani 1 yıl içinde acırdı ama şimdi 4 yıl.gecti hicbir problem yaşamadım
benfede 6 yil gecti ilk defa bugun boyle bi aci hissettim bilenlere soruyum dedim oyyy en baslarda boyleysem gerisini dusunemiyorum🙈

teyzeleri bu da benim minigim masallah kuzuma yaa eee kim cinsiyet tahmini yapiyodu el atin baciniza😁

Eklentiler

• 15887924707958959080986749358034.webp
    15887924707958959080986749358034.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 83
Back
X