- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
AaaaaCanım seninkisi Bana erkek gibi geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AaaaaCanım seninkisi Bana erkek gibi geldi
Elleri ayakları ayrılmış minnak bir bebek gibi elleri ayakları ayrık olan erkek derler oglumda öyle oldu 10 haftalıkken ben erkek oldugunu biliyordum şimdikinde erkek mesala 8 haftalıkken gittigimde herşeyi ayrılmıştıAaaaanerden anladinn heyecanlandim baaak
![]()
Elleri ayakları ayrılmış minnak bir bebek gibi elleri ayakları ayrık olan erkek derler oglumda öyle oldu 10 haftalıkken ben erkek oldugunu biliyordum şimdikinde erkek mesala 8 haftalıkken gittigimde herşeyi ayrılmıştı
Aaaa elleri ayaklari varmi ben bakiom bisi goremiomki yaaa bilmeyinceElleri ayakları ayrılmış minnak bir bebek gibi elleri ayakları ayrık olan erkek derler oglumda öyle oldu 10 haftalıkken ben erkek oldugunu biliyordum şimdikinde erkek mesala 8 haftalıkken gittigimde herşeyi ayrılmıştı
Ben ilk hamilelegim de lcw den almıştım hepBi kaç site gezdim hamile kıyafetleri çok klasik , spor tarzda çok az var![]()
Ben de dayanamayıp biraz göz gezdirdim hamile kıyafetlerineBi kaç site gezdim hamile kıyafetleri çok klasik , spor tarzda çok az var![]()
Evet canım, muhtemelen virüs sebebiyle zaten disarilarda çok gezemeyecegiz. Yaz sicaklarinda evde zaten şort & t-shirt takılırımBen ifil ifil bol pantolonlar belleri lastikli seyleri tercih edicem hamile pantalonlarini yazin sicakda kendimu pisirmiyim diyorum yaz sıcağı malum hatta virüs belki bizi evden bile çıkarmayabikir nerde rahat seyklr varsa orda ben![]()
Evet kizim olsun istiyorum Allah nasip ederse ilkinde eşim kız diyordu erkek oldu şimdi erkek deyip duruyor(totem yapıyor bence)bende kız hissediyorumVala bende düşündüm bi özele görüneyimmi diye ama bi sorun çıkmadıkça gitmicem başka doktora bide benim ilk yavrum olacak senin ikinci gönlünden geçen vardır elbet![]()
Evet aynı şeyler bende şu askılı salopetlere çok özeniyorum ama istediğim gibi göremedim henüz çok kisalar yalnız ilk defa ins tgrm sipariş verdim bakalım nasil gelicek bol kesim bir elbise aldım göbekten her türlü olur çıkmaz da hattaBi kaç site gezdim hamile kıyafetleri çok klasik , spor tarzda çok az var![]()
Ben geçen hafta alt üst takım aldım kumaş yazlık Bi de siyah pantolon aldımBen ifil ifil bol pantolonlar belleri lastikli seyleri tercih edicem hamile pantalonlarini yazin sicakda kendimu pisirmiyim diyorum yaz sıcağı malum hatta virüs belki bizi evden bile çıkarmayabikir nerde rahat seyklr varsa orda ben![]()
Canım senin baya küçük :)Yaaaaa bizede bakinnnn yuttfeeeenn
Masalllaah benim.melegim canimin caniiii ufagiz ama olsun![]()
%99 koz diyorum seninkine:)
Benim de hicbir sey canim istemezdi halim yoktu. Dun sarma bile yapabildim. Sadece kokuya hassasiyetim devam ediyorİnşallah ,benim bulantılar kayboldu ,bir sorun mu var acaba korkmuyor değilim daha ayın yirmisine de çok var ,sürekli de gitmek istemiyorum doktora inşallah iyidir bebeğim
wuu hadi bakalim saolasin canimCanım seninkisi de Kıza benziyor
insallah canin zaten kotu kotu ruyalar gordum kanamam wardi ruyamdaAy canım öyle deme belki genlesiyordur içerden ondan acımıştır
bende awmlerin acilmasini bejliyorum ise giderken paket lastigi takiyorum dugme kisminaEvet aynı şeyler bende şu askılı salopetlere çok özeniyorum ama istediğim gibi göremedim henüz çok kisalar yalnız ilk defa ins tgrm sipariş verdim bakalım nasil gelicek bol kesim bir elbise aldım göbekten her türlü olur çıkmaz da hatta ☺☺![]()
Sagol canim amiin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün olsun hayırlısıyla gelsinler inşallah hepimizin minikleriGözün aydın canım maşallah inş sorunsuz alırız kucağımıza❤
Evet hemde biraz kalın almak lazım karnımız artık kış aylarında büyüycek inşallahBen de dayanamayıp biraz göz gezdirdim hamile kıyafetlerineLCW ve De Facto 'da spor tarz daha onceleri görüyordum. Benim almayı düşündüğüm kıyafetler; 1 hamile kot pantolonu, 1 siyah hamile pantolonu, üzerine de kombinleyebilecegim birkaç tunik ve fermuarlı, kapusonlu spor bir sweat olabilir. Hamile kıyafeti giyebilecek kadar gobusumuz büyüdükten sonra sanırım en fazla 4-5 ay ihtiyaç olur bu kıyafetlere.