• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
N nil5347 canım öncelikle Allah yardımcın olsun tabiki zor bir süreç insanın böylesi önemli bir zamanda yalnız olması ama unutma bizler Asker eşleriyiz ve en az eşlerimiz kadar cesuruz ben evlenmeden önce eşim bana hep bunu aşılardı ben aylarca olmayabilir ama sen başının çaresine bakabilecek bir kızsın sana güvenmek istiyorum derdi bende çok şükür onun olmadığı zamanlarda elimden gelen herşeyi yaptım biz ev aldık o süreçte eşime görev cıktı ve tam o sırada göreve gittim düşün yeni sıfır ev ve bütün işleriyle ben ilgilendim su elektrik doğalgaz tapu kredi temizlik nakliye taşınma sonra geldi kedisi hazır eve güçlü ol eminim herşeyin üstesinden gelirsin hem bebisler gelince herşey daha güzel olacak onlara duygusal ihtiyacımız azalacak 😊 işin şakası tabi...

Aynen benimkide iciyor sigara içip yanıma gelme lütfen dedim yapcak birsey yok yani elimde olan birsey degilki bunaldım bu süreçten bende hemde çok.. Bakalım nezaman düzelecek
Aynen cok berbat kokuyo midemi acaip kaldiriyo gececek insalllah bende istfra etme yok masallah diyim bulanti var sadece

Eki Görüntüle 2631340 Kızlar bizde geldik kontrolden eli ayağı durmuyordu MaşaAllah o yüzden nubu pek görünmedi 😅 1 hafta sonra tekrar gideceğim. Sat 10+0 ama 11+1 çıktı ilerdeymişiz:)
Yaaaa maşallah masalllah😍🤲 ne güzel busekildede gormek saglicakla kucaklarız insallah

Kızlar 10. haftaya gelip bir günde bütün belirtileri yok olan var mı.
Canım benim öyle 9+5 9+6 da anında yok oldu 2 gün boyunca ama nasıl telaş ettim gece uyku uyuyamadım tabin2 gün sonra sabah 7 de pit diye çıkan bir mide bulantısı sonra da bir rahatlama 12 ya kadar rahat rahat uyudum 😊 bugün de 10 +1 bugün de yok dün ama baya fenaydım akşam yemeğinde falan gelir 1 2 güne tekrar ama az geliyor eskisi kadar değil

Çok şükür seninde bulantılar kesilmişti benim gibi çok şükür umut oldun bana yarın bende görürüm inşallah 🙏
evet canım kesildi
Yaaa Maşallah bunun kolları bacakları belli olmuş yaaa çok heyecan yaptım şimdi sabırsızlıkla pazartesi gelsin Masalllah canım çok güzel 🥰🧿🧿🧿
Hay masallahhh darısı bizlerin başına insalhhhhhh🥰🤲🏻😊
Teşekkür ederim kızlar 🥰

Canım benim hamilelik programında yazıyor 10. Haftada artık bulantilariniz bitmiş ve rahatlamış olabilirsiniz diyor.10. Hafta itibari ile geçebilir bulantı

Canım ben kendime bile supriz olsun istiyorum inşallah allah nasip ederde öğrenirsem doktora diyecem söylemeyin kâğıda yazın sonra da o kağıdı parti evi diye bir yer var oraya verecem ve supriz balonu alacam akşamda küçük çaplı 2 kısık bir parti ile öğrenelim istiyorum fotoğraf video anı kalır... aslında bunu bir arkadaşla plânlamıştım da malum süreçten dolayı tek başıma yapacağım 🥰🥰
Ya ben de gidemem almaya diye öyle düşündüm canım. Ayın 18 gibi işe başlayabilirim cünkü iznimi uzatmazlarsa.Yoksa bir yere kendine de sürpriz olarak yaptırmak daha güzel olurdu.

Ya ben de gidemem almaya diye öyle düşündüm canım. Ayın 18 gibi işe başlayabilirim cünkü iznimi uzatmazlarsa.Yoksa bir yere kendine de sürpriz olarak yaptırmak daha güzel olurdu.
Aynen ben banada supriz olsun istiyorum ikimiz de o an öğrenelim o an ki video ve fotodaki duygularda daha heyecanlı olur 😊 sende duruma göre bakarsın birine sipariş verdirtirsin kağıdı ona verip yani tabi bu durumda da sabır çok önemli böyle konusuyorum ama bana belli olmaz 😊

Buda benim minigim❤️❤️ Rabbim sagsaglim kucagimiza almamizi nasip etsin

Eklentiler

• 799CABD7-CC53-4964-8657-C9E6073CBDCE.webp
    799CABD7-CC53-4964-8657-C9E6073CBDCE.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 51
Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun . Hamile olduğumu yanlız öğrendim eşim hiç yoktu yanımda kızıyor muyum ona deli gibi kızıyorum ama yapacak da bşe yok onun da elinde bşe yok bazı şeyler kader sanırım annem yoktu yanlız kaldım evlendim eşim olur dedim ama işi dolayısıyla o da yanımda değil her zaman hayat yanlız bir yol çizmiş sanırım bana
yalniz degiliz allah bize yardim eder canim bi sekilde iyi niyetli insanlarla karsilastirsin canim benim uzulme ewlatlarin sana en buyuk destekcin olcaklar insallah

Belki hormonlardandır. Ben psikolojik olarak kendimi hep iyi şeylere yöneltiyorum ama kaç gündür artık kan düşük falan gibi şeyler görüyorum ya 😔
iyi seylere yonlendirelim beynimizi ben bebek battaniyesi islemeye baslicam mesela izin gunume denk getirip ip alcam kasim aralik soguk olcak allah nasipte ederse tabi orgu en buyuk terapi bence😁

Back
X