• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
iyi seylere yonlendirelim beynimizi ben bebek battaniyesi islemeye baslicam mesela izin gunume denk getirip ip alcam kasim aralik soguk olcak allah nasipte ederse tabi orgu en buyuk terapi bence😁
Aynen yaa benim ev ip dolu. Ben de başlıyım artık. Ama cinsiyet bilmiyorum ya hangi renk örsem acaba? 😍

N nil5347 canım öncelikle Allah yardımcın olsun tabiki zor bir süreç insanın böylesi önemli bir zamanda yalnız olması ama unutma bizler Asker eşleriyiz ve en az eşlerimiz kadar cesuruz ben evlenmeden önce eşim bana hep bunu aşılardı ben aylarca olmayabilir ama sen başının çaresine bakabilecek bir kızsın sana güvenmek istiyorum derdi bende çok şükür onun olmadığı zamanlarda elimden gelen herşeyi yaptım biz ev aldık o süreçte eşime görev cıktı ve tam o sırada göreve gittim düşün yeni sıfır ev ve bütün işleriyle ben ilgilendim su elektrik doğalgaz tapu kredi temizlik nakliye taşınma sonra geldi kedisi hazır eve güçlü ol eminim herşeyin üstesinden gelirsin hem bebisler gelince herşey daha güzel olacak onlara duygusal ihtiyacımız azalacak 😊 işin şakası tabi...
Canım haklısın evet ama insan şu psikolojideyken ve hormonlar tavan yapmışken sağlıklı düşünemiyor. Düşünmemeye çalışıyorum yoksa stresten Uzak durmam lazım kanamalarım oluyor hayırlısı olsun canım bıraktım artık zamana

MaşaAllah canım evet silik çıkmış bir dahakine daha çok belli olur🥰
10. Hafta bitecek canım hastanenin ultrason makinası bu şekil çıkarıyor bakarken daha iyi gözüküyordu kalp atışını dinletmedi sadece gösterdi ne güzel atıyordu öyle

Canım haklısın evet ama insan şu psikolojideyken ve hormonlar tavan yapmışken sağlıklı düşünemiyor. Düşünmemeye çalışıyorum yoksa stresten Uzak durmam lazım kanamalarım oluyor hayırlısı olsun canım bıraktım artık zamana
Allah yardımcın olur canım dağına göre kar verir diye bir deyim var ya emin ol aynen oyle... canım sen 6 aylik afkanistan demişin ya benim eşimde yurtdışını kazanmıştı ama bu virüsten dolayı ertelenmişti onu belli olmuş ben seneye kalır diye düşünüyordum o durumu 🙄

Kızlarr herkese selam 👋 5+5 günlüğüm bugün gittim doktora ilk defa kese göründü haftaya birdaha gidicem inşallah :) yanlız tansiyonum çok yüksek çıktı O yüzden doktor biraz riskli dedi kardiyolojiyle beraber takip edicez seni dedi 😔 bu arada Ankaradakiler hangi doktora gidiyor :)

Ya benim elimden gelir de şöyle yummuşacık ipler var ya onlardan almam lazım onlarla güzel uyku arkadaşı yapmak oluyo miniklere. Sarılıp uyuyorlar 😍
Geçen gün izledim amigurimi oyuncak yapımını kolaya benziyor ama ip tığ falan almak lazım evdekiler olmuyor bi deneyecem odası için küçük raflar düşünüyorum rafların için e bacakları sallanan oyuncaklar yerleştiriririm 😊

10. Hafta bitecek canım hastanenin ultrason makinası bu şekil çıkarıyor bakarken daha iyi gözüküyordu kalp atışını dinletmedi sadece gösterdi ne güzel atıyordu öyle
Canım uzun süre bakınca mi gördün kollarının bacaklarının oynadığı yoksa hemen belli ediyor mu 🥰

Allah yardımcın olur canım dağına göre kar verir diye bir deyim var ya emin ol aynen oyle... canım sen 6 aylik afkanistan demişin ya benim eşimde yurtdışını kazanmıştı ama bu virüsten dolayı ertelenmişti onu belli olmuş ben seneye kalır diye düşünüyordum o durumu 🙄
Kesin değil ama kesin gibi bşe aşkında canım bilmiyorum inan ki ben de çıkmazdayım bu psikoloji ile sağlıklı düşünemiyorum

Back
X