• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kesin değil ama kesin gibi bşe aşkında canım bilmiyorum inan ki ben de çıkmazdayım bu psikoloji ile sağlıklı düşünemiyorum
Allah yardımcımız olsun canım bebislerini düşün onlar olduktan sonra zaman su gibi geçicek ve çok eğlenceli geçecek inşallah stres yapma

Canım benim hamilelik programında yazıyor 10. Haftada artık bulantilariniz bitmiş ve rahatlamış olabilirsiniz diyor.10. Hafta itibari ile geçebilir bulantı
Ya zaten sabahları bide acıkınca oluyordu birtek ama bu sabah bir tuhaf uyandım hiç olmadı. İnşallah öyledir canım
Benim oldu 9 haftanın içinde şıp diye gitti bulantı göğüslerim de normale döndü. Yarın anlayacağım bakalım sorun yoktur inşallah
benimde daha dün çok kötüydğm bugun hiç bir belirti yok bide benim 5.haftadan beri karnımda nabız atardı o da gidince endiielendim bugun. Daha 2 hafta var kontrole . İnşallah yarın güzel haberler alırsın canım

Ya benim elimden gelir de şöyle yummuşacık ipler var ya onlardan almam lazım onlarla güzel uyku arkadaşı yapmak oluyo miniklere. Sarılıp uyuyorlar 😍
Yap annesi en iyisinden en guzelinden hemdee🤲🏻😍

Canım benim öyle 9+5 9+6 da anında yok oldu 2 gün boyunca ama nasıl telaş ettim gece uyku uyuyamadım tabin2 gün sonra sabah 7 de pit diye çıkan bir mide bulantısı sonra da bir rahatlama 12 ya kadar rahat rahat uyudum 😊 bugün de 10 +1 bugün de yok dün ama baya fenaydım akşam yemeğinde falan gelir 1 2 güne tekrar ama az geliyor eskisi kadar değil
Ay resmen mide bulantısı olsun diye dua eder oldum :) içim rahatladı biraz canım sağ ol demek ki olabiliyor bugun endişe ettim çok. Ne yediğinden anladım ne içtiğinden hayırlısı ile bir atlatsak

Bende geçen yıl beyaz mavi pembe çiçekli bir battaniye örmüştüm sonra yarim bıraktım iyi değil bebiş yokkken örnek falan dediler öylece kalmıştı bende onu bitiyim 😊
Yaaa ben hic bisi ormedim daha orerim ama biraz daha gecsin tulum zıbın ve muslin ortusu almistik bizde gecen ona bakıyoruz surekli😍

Ay resmen mide bulantısı olsun diye dua eder oldum :) içim rahatladı biraz canım sağ ol demek ki olabiliyor bugun endişe ettim çok. Ne yediğinden anladım ne içtiğinden hayırlısı ile bir atlatsak
Evet ya neden öyle bir psikolojiye burunduk anlamadım ama doğru değil aslında olmayadabilir bulantı... Malesef tedirgin oluyoruz inşallah su 2 3 haftayı da atlatalım daha rahat olacağız 😊

Canım uzun süre bakınca mi gördün kollarının bacaklarının oynadığı yoksa hemen belli ediyor mu 🥰
İlk doktor baktı kalp atışını görmedi yanındaki sekreteri gördü bana da gösterdiler gördüm sanki kalp dışarda yukarı çıkıp iniyordu benimkinin eli kolu hep havada zaten geçen hafta dikine duruyordu bu hafta yatmış

Geçen gün izledim amigurimi oyuncak yapımını kolaya benziyor ama ip tığ falan almak lazım evdekiler olmuyor bi deneyecem odası için küçük raflar düşünüyorum rafların için e bacakları sallanan oyuncaklar yerleştiriririm 😊
Kapı süsü de güzel oluyor bebiş odasına 😍
Evet bende de istediğim ip yok. Almam lazım. Alize puffy varya tığsız halkalı ipler onlarla yapmak istiyorum çok yumuşak oluyorlar 😍

Yaaa ben hic bisi ormedim daha orerim ama biraz daha gecsin tulum zıbın ve muslin ortusu almistik bizde gecen ona bakıyoruz surekli😍
Bende internetten sürekli bakıyorum sipariş vermemek için kendimi zor tutuyorum 😂😂 gecen gün bizde beşik baktık oda baktık bende biraz abartıyorum sanırım 1 tane salona portatif düşünüyorum mutfağa falan gidebilecek birşey 1 tane yata odasına yatağıma yapışık anne yani düşünüyorum 1 tane de odasına takım düşünüyorum eşim gerek yok diyor ama bilemedim 🙄🙄 bu konudaki düşünceleriniz neler sizlerin

Kapı süsü de güzel oluyor bebiş odasına 😍
Evet bende de istediğim ip yok. Almam lazım. Alize puffy varya tığsız halkalı ipler onlarla yapmak istiyorum çok yumuşak oluyorlar 😍
Evettt hatta balonlu yapıyorlar renkli renkli ayıcık veya fil tutuyor balonları çok hoşuma gidiyor ama ben yapamam kiiii🙄🙄🥰🥰

Ya zaten sabahları bide acıkınca oluyordu birtek ama bu sabah bir tuhaf uyandım hiç olmadı. İnşallah öyledir canım
benimde daha dün çok kötüydğm bugun hiç bir belirti yok bide benim 5.haftadan beri karnımda nabız atardı o da gidince endiielendim bugun. Daha 2 hafta var kontrole . İnşallah yarın güzel haberler alırsın canım
Benim de tam tersi yemek yediğimde oluyor 😊 Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah haberdar ederim muhakkak

Back
X