• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bu da benim fasulyem. Normalde sata gore 7+6 ama ultrasonda 6 haftalik cikmis. Doktor kese kucuk cocuk normal kalbi durabilir dedi. Kanama alanim var fotoda belli oluyor zaten
Ulturosonsa farklılık gsderebiliyor canim baska doktora gitsen ordada farkli çıkabilirsin.
Kalp atisini duydunuzmu

Bende internetten sürekli bakıyorum sipariş vermemek için kendimi zor tutuyorum 😂😂 gecen gün bizde beşik baktık oda baktık bende biraz abartıyorum sanırım 1 tane salona portatif düşünüyorum mutfağa falan gidebilecek birşey 1 tane yata odasına yatağıma yapışık anne yani düşünüyorum 1 tane de odasına takım düşünüyorum eşim gerek yok diyor ama bilemedim 🙄🙄 bu konudaki düşünceleriniz neler sizlerin
Ben annemle çok yakınım bana yardimci olacak o yuzden sadece yatak odasına alicam biraz büyüsün sonra da mama sandalyesi alıcam inşallah

Ben ilkinde heveslenip takım almistim oda yapmıştım sonradan okadar pişman oldumki büyüdükçe o odadan soğudum resmen sığmadı çocuk yatağa yatak dar geldi vs vs değiştirmek istiyor insan çocuk büyüdükçe. Okadar para verdim diyip degistiremiyorsunda oğlum 5 yaşında daha bu sene değiştirdim odasını. Kocaman çift kişilik yatak yaptirdim döne döne uyuyor yeri geliyor bende yanına yatıyorum😅 bidahaki aklım olsa kesinlikle oda almam şimdikinede sadece beşik Park yatak tarzı şeyler alicam. Ama insan ilkinde çok heves ediyor.
Evet ilk olunca bir heyecan heves oluyor insanda bende onun etkisiyle öyle düşünüyorum oda için montessori de düşünüyorum sonra da bebek için o biraz büyük mu kalır acaba diyorum bakıcam artık 😊

Yatak odasina ayriyetten bisi almam canim ben tasinabilirlerden alicam ordan oraya taşırım.
Besik istemiyoruz biz odasina montosori istiyoruz allah nasip ederse🤲🏻
Aynen aslında bende pek abartmıyormuşum bir salona bir yatak odasına birde odasına odası için bazen bende bakıyorum montessori yataklara ama diyorum acaba bebek için uygun olmaz mı diye kafam karışıyor bilemedim 🙄🙄

Ben annemle çok yakınım bana yardimci olacak o yuzden sadece yatak odasına alicam biraz büyüsün sonra da mama sandalyesi alıcam inşallah
Hmm yani oda mantıklı bilemedim ben de eşimde abartma biz tayinciyizvok eşyamız olmasın falan diyor bilmiyorum düşünüyorum bakalım

Aynen aslında bende pek abartmıyormuşum bir salona bir yatak odasına birde odasına odası için bazen bende bakıyorum montessori yataklara ama diyorum acaba bebek için uygun olmaz mı diye kafam karışıyor bilemedim 🙄🙄
Ya canim heryerde beşik suan evet herseye ozeniyoruz ama bu evin temizligi bide bisure kullandıktan sonra nabacaksin onu gerek yok tasimali alirsin bitane.
Ben montosori bebekler icin daha uygub buluyorum yatırsan bile 7 8 9 aydan sonra düşme tehlikesi 0 yuvarlansa zaten yerde ben cok begeniyorum normal bi kocaman besik istemiyoruz esimde bende canim besigi bi sure sonra gene kaldırmamiz lazim montosori oyle degil kacyasina gelirse gelsin yatsin😍🤲🏻

Bu da benim fasulyem. Normalde sata gore 7+6 ama ultrasonda 6 haftalik cikmis. Doktor kese kucuk cocuk normal kalbi durabilir dedi. Kanama alanim var fotoda belli oluyor zaten
Canım olsun sen dinlen ve bol sıvı tüket yetişir haftasına o annesi sıkıntı yapma sen ❤️

Ya canim heryerde beşik suan evet herseye ozeniyoruz ama bu evin temizligi bide bisure kullandıktan sonra nabacaksin onu gerek yok tasimali alirsin bitane.
Ben montosori bebekler icin daha uygub buluyorum yatırsan bile 7 8 9 aydan sonra düşme tehlikesi 0 yuvarlansa zaten yerde ben cok begeniyorum normal bi kocaman besik istemiyoruz esimde bende canim besigi bi sure sonra gene kaldırmamiz lazim montosori oyle degil kacyasina gelirse gelsin yatsin😍🤲🏻
Kullanışlı ama hiç beşik havası yok ya ne bilim ben almam herhalde

Kesenin içinde ve dışında varmış seninki benimde kese dışında var foto atmıştım İnş bişey olmaz

Kızlar selam nasılsınız bende allah nasip ederse aralık annesi olacagım bugun kontrolümüz vardı keseyi gordukten sonraki ikinci hafta kontrolü, bebek ve kese buyumus dedi ama kalp atısını duyamadık ultrason olcumunde 6+1 haftalık cıktı. Doktor 10 gun sonra bakalım küçük dıye duyulmamıs olabılır dedi. Aslında bebek bunkadar buyuduyse duymamız gerekırdı ama endişelenme 10 gun sonra duyulur ınsallah dedı yarın tam kan sayımı va o olcumlerım yapılcak ozamanda sehır hastanesıne gıdınce doktora sorarım yine inşallah kotu bişey yoktur saglıkla ilerler. Catlatma iğnesi vurulmustum tam 1 nisan döllenme zamanı diyebılırız dedi doktor ona gore hesaplayıncada 6+1 cıkıyor siz kalp atıslarını ne zaman duydunuz cok korkuyorum

Ya benim arkadaşımın bebeğinin kalbi durdu hissetmemişte ben ondan etkilendim sanırım. İnşallah hayırlısı ile atlatalım şu süreci. Annelik harbiden rahme düşünce başlıyor derler ya doğru. Onu düşünmekten başka bir sürecimiz olmuyor
Ben de hep bundan korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum Allah korktugumuzu başımıza getirmesin☹️ Hatta en son doktora gittiğimde öyle bi odaklanmışım ki hareket ettiğini gördük doktora diyorum ki kalbi atıyor mu o da bana güldü hareket ettiğine göre diye 🙄🙄

Kızlar selam nasılsınız bende allah nasip ederse aralık annesi olacagım bugun kontrolümüz vardı keseyi gordukten sonraki ikinci hafta kontrolü, bebek ve kese buyumus dedi ama kalp atısını duyamadık ultrason olcumunde 6+1 haftalık cıktı. Doktor 10 gun sonra bakalım küçük dıye duyulmamıs olabılır dedi. Aslında bebek bunkadar buyuduyse duymamız gerekırdı ama endişelenme 10 gun sonra duyulur ınsallah dedı yarın tam kan sayımı va o olcumlerım yapılcak ozamanda sehır hastanesıne gıdınce doktora sorarım yine inşallah kotu bişey yoktur saglıkla ilerler. Catlatma iğnesi vurulmustum tam 1 nisan döllenme zamanı diyebılırız dedi doktor ona gore hesaplayıncada 6+1 cıkıyor siz kalp atıslarını ne zaman duydunuz cok korkuyorum
Erken canım bence tedirgin olma. Ben 6+6 da duydum bebek 7+2 cıkmıştı.Genelde 6nın sonu 7 gibi duyuluyor okuduklarıma göre.

Daha çok erken canım ben 8. Haftada duydum duyulur merak etme sen stres yapma

Duyarsın canim 6 haftada duyan var 7 haftada duyan var 8 haftada duyan var😍 doktorunda demis daha küçük zaten 6 haftalikken kalp atislarini gsderiyor bazi doktorlar 10 gun sonra.allahin izniyle duyarrrsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Erken canım bence tedirgin olma. Ben 6+6 da duydum bebek 7+2 cıkmıştı.Genelde 6nın sonu 7 gibi duyuluyor okuduklarıma göre.
İnşallah duyarız bidaha gittiğimiz de canım ya bugun duyarım dıye gitmiştim ya elim ayagım buz kesti duyamayınca allahım acı yasatmasın tekrar 🤲🏻🤲🏻

Back
X