Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de yok ama o ast ve alt ile ilgili kötü bir senaryo yaşadım. Belki hamilelikten çıkmış olabilir sen onu ihmal etme bi doktora git derim. Korkulcak bir şey yoksa en azından için rahat eder
Kızlaaarr nasısınız?
Yazıları okumaya yetişemiyorum. İyisinizdir inşallah hepiniz
Bişey sorcam canlar. Benim yüzüm mafoldu ya her yer sivilce. Eskiden tertemizdi yüzüm. Sizlerde durum nedir? Scrub falan kullanıyormusunuz yüz için?
Kızlaaarr nasısınız?
Bişey sorcam canlar. Benim yüzüm mafoldu ya her yer sivilce. Eskiden tertemizdi yüzüm. Sizlerde durum nedir? Scrub falan kullanıyormusunuz yüz için?
Kızlaaarr nasısınız?
Canım bence ilk gittiğimde tekrar sor doktora veya fırsatın varsa başka bir kadın dogumcuya görün. Benim de dediğim gibi şeker değerlerim ve dikkat ediyorum şuan sekere. Hemoglobini tam bilemiyorum canım.
Kızlaaarr nasısınız?