• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Judy_K Judy_K cnım perşembe kontrolüm var o zaman gösterecem özellikle saçlarımın içi bildiğin bebeklerdeki Konak gibi oldu

Aynı durum bende de var canım sivilce çıkıyor devamli fakat benim mide eşimem vardı dün azaldı bugün hiç yok bir anda kesildi bende buna takıldım 😕
Ya canım takılma hiç ummadığın anda başlayacak gene. Ben 2 gün hiç bir belirtisiz takıldım dedim herhalde böyle olacak bundan sonra. Dün kaç kere öğürdüm acayip midem bulanıyordu akşam yemeğini bile yiyemedim. Değişiriyor durumlarımız takma canım

Ne gibi olumsuz şeyler ? Yani doktor 3 görüşmenin 3 ünde de uyarmadı. Geride olması o kadar normal ki ya da erken olması. Hiçbir kadın adetten 14 gün sonra yumurtlamadığı ve robotik olarak aynı günde hamile kalmadığına göre erken döllenme geç döllenme olması mantıken çok ama çok mümkün. Bir problem ya da kusur olduğuna inanmıyorum ben.
Canım benim baştan beri geriden değildi.yani 2 gün önde giderken 2 hafta sonra 1 hafta geri dedi başka doktor. Ama ben de kötü düşünmüyorum hayırlısı

Canım benim baştan beri geriden değildi.yani 2 gün önde giderken 2 hafta sonra 1 hafta geri dedi başka doktor. Ama ben de kötü düşünmüyorum hayırlısı
Şu an kaç haftalık peki adet tarihine göre canım? Bence hislerine güven problemli gebelik çok da ilerlemiyor aslında

Şu an kaç haftalık peki adet tarihine göre canım? Bence hislerine güven problemli gebelik çok da ilerlemiyor aslında
Adete göre yarın 10 haftalık olcak inşallah.insallah canım midem de bulanıyor baya napiyim seviniyorum ona bile🙈

Ya canım takılma hiç ummadığın anda başlayacak gene. Ben 2 gün hiç bir belirtisiz takıldım dedim herhalde böyle olacak bundan sonra. Dün kaç kere öğürdüm acayip midem bulanıyordu akşam yemeğini bile yiyemedim. Değişiriyor durumlarımız takma canım
Ay inşallah canım bebekler iyi olsun herseye razıyız.

Adete göre yarın 10 haftalık olcak inşallah.insallah canım midem de bulanıyor baya napiyim seviniyorum ona bile🙈
Valla benim mide bulantım sıfır. Ama ben kanama olmamasına dua ediyorum 2 kez lekelenme yaşadım çok şükür geçti. Kırmızı olmasın diye dua ediyorum bir de kalp atışını duymaya sabırsızlanıyorum :)

Valla benim mide bulantım sıfır. Ama ben kanama olmamasına dua ediyorum 2 kez lekelenme yaşadım çok şükür geçti. Kırmızı olmasın diye dua ediyorum bir de kalp atışını duymaya sabırsızlanıyorum :)
Duyarsın Allah’ın izniyle canım kaç hastalıksın . Benimde kanamam oldu hep hala bile ağrım olduğunda korkarak tuvalate gidiyorum . İnşallah bu sıkıntılı durum geçer canım

Duyarsın Allah’ın izniyle canım kaç hastalıksın . Benimde kanamam oldu hep hala bile ağrım olduğunda korkarak tuvalate gidiyorum . İnşallah bu sıkıntılı durum geçer canım
Kalp atışını bir kez duydum canım tekrar duymaya sabırsızlanıyorum. İki kez lekelenme olunca ister istemez korkuyorum şimdilerde

Kalp atışını bir kez duydum canım tekrar duymaya sabırsızlanıyorum. İki kez lekelenme olunca ister istemez korkuyorum şimdilerde
Benim de yarın kontrolüm var ama çok korkuyorum canım seni çok iyi anlıyorum . Elim ayağım dolanarak gidiyorum doktora

Benim de yarın kontrolüm var ama çok korkuyorum canım seni çok iyi anlıyorum . Elim ayağım dolanarak gidiyorum doktora
Ben de öyle, ilk ultrasona giriyorum hemen yerime oturmadan doktorla muhabbete sonra başlıyorum, kötü birşey duymamak için herşeye de hazırlıyorum kendimi ama ne kadar hazırlarsam hazırlayayım bir kere hayal kurmaya başlayınca üzülürüm kötü bir şeyde

gayet basit
2 yemek kaşığı bal 8 10 damla limonu karıştır bütün cildine sür yarım saat sonra yıka canım.eger peeling gibi olsun dersen şeker de ekleyebilirsin içine.
Yarım saat mi? Yapış yapış olmaz mı yüzüm canım? Ben elimde yüzümde şekerli bişey olmasına dayanamam ki 🙄

kızlar selam 5+5 de gittm doktora henüz kalp atışını duymadık ama tansiyonum çok yüksek çıktı kardiyolojiyle birlikte takip edecez dedi :(

Back
X