Geçer inşallah canım. Googlelamak lazımBazı kadınlarda güneş lekesi gibi lekelenme oluyor canım gebelikte sonra geçiyor mu bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçer inşallah canım. Googlelamak lazımBazı kadınlarda güneş lekesi gibi lekelenme oluyor canım gebelikte sonra geçiyor mu bilmiyorum
Sadece suÇoook şanslısınyüzüne bişey kullanıyormusun?
Ben de saldım ama belki yaparım yaw o yüzden neyle yapsam acaba diye düşünüyorum![]()
Yapış yapış olmuyorsa normal maske gibiyse iyi o zaman canım yaparım inşallahÖyle bir his yaratmiyorki sadece donuk gibi oluyorsun mimiklerini kısıtlıyor ama tercih meselesi tabi canım sen bilirsin aklıma gelirse başka yazarım
Tabi zayıf olanlarda göbek belirginleşiyor benim gibi şişmanlarda zaten göbek varKızlar sizin de bu kadar oldu mu :)) 9+5
Bende de var birazcık göbekTabi zayıf olanlarda göbek belirginleşiyor benim gibi şişmanlarda zaten göbek var
Canım ben geçen hafta gittim 9+5 di bebeğe yeni benzemistiYani evet bebeğe benzeyen birşey görsem içim rahatlatacak hep bir cs/crl arasında noktacık yamuk şekil ne zaman evladımı görecem ben anayım anasinirlendim yine
Inşallah duyarsin minik kalbini❤Valla benim mide bulantım sıfır. Ama ben kanama olmamasına dua ediyorum 2 kez lekelenme yaşadım çok şükür geçti. Kırmızı olmasın diye dua ediyorum bir de kalp atışını duymaya sabırsızlanıyorum :)
Dedim ki hemen baş gösterdi :)) sivilceBenim de ilk öyleydi şimdi sivilce gibi içi beyaz şeyler çıkıyor mafoldu yüzüm gözüm![]()
Ohoo benimki 8 den beri öyleKızlar sizin de bu kadar oldu mu :)) 9+5
Bebek nerde deyince cevap veremez oldum eşime zaten bakınca ultrason kağıdına kahve fincanına bakıp birşey göremeyen sahte falcı gibi oluyoruz garip garip şekiller. Hayır bir de ben hiçbirşey göremediğim halde doktor baş popo ölçebildi 0,55 cm şeklinde zorla iki nokta aralığına mı dokundu naptı o da bilmiyorumCanım ben geçen hafta gittim 9+5 di bebeğe yeni benzemisti![]()
Arkadaşımın 11 haftalıkta kıpır kıpırdı zıplıyordu benim çok hareket yapacağına dair umudum yok. Gerçi o ultrasona girmeden bir tablet çikolata yemişŞu hesapları sorma benimde keselerin biri tam günü sanırım biri 4 gün ileriydi en son kafam karışıyor bakalım yarın ne çıkacak bende artık elleri ayakları oynamaya başlıyormuş ya merakla onu bekliyorum![]()
Güneş kremi kullanıyor musun yüksek faktörlü, doğum lekeleri genelde geçiyor sadece tek tük hatıra gibi kalıyor bi süreGeçer inşallah canım. Googlelamak lazım
Tatlı şekerli şeyleri mümkünatı yok gözüm görmüyor inanılmaz midem bulanıyor şekerli şeylerden bakalım inşallah bizde görürüz canımArkadaşımın 11 haftalıkta kıpır kıpırdı zıplıyordu benim çok hareket yapacağına dair umudum yok. Gerçi o ultrasona girmeden bir tablet çikolata yemiş
Öyle ama aklında bulunsun şekerdeki glikoz bebeği hareketlendiriyor. Ben de deneyeceğim bu sefer. Mide bulantısı olmayan azınlıktayım ultrasonu etkiliyor deseler yemeyeceğim şey yok.Tatlı şekerli şeyleri mümkünatı yok gözüm görmüyor inanılmaz midem bulanıyor şekerli şeylerden bakalım inşallah bizde görürüz canım![]()
Polyannacilik oynamak lazım tabi canım ama sen gerçekte n zayıfsın ama napalim hayırlısı az kilo almaya çalışmak istiyorum bendeBende de var birazcık göbekben de ona yordum aslunda bu sisligimi. Instagramdan da baktım 10 haftalık gebeler hemen hemen böyle aslinda. Bakalim bu hafta butun aburcuburlari kesiyorum. Ve yürüyüşlere başlayacağım hafif hafif. Kilo almak zaten normal bu dönemde. Şiş-man demeyi n kendinizee hamileyim diyin gecin
![]()
1-2 haftaya bulantıları bırakıp cinsiyetleri konuşmaya başlarızTutmadığı da oluyormuş demek kiben de çok merak ediyorum cinsiyeti ya bakalım daha çok var öğrenmeye
benim ilk gebelikten kalma karnim wardi simdi disardan bakan 5 aylik saniyo gaz cok war haliyle siskinlik yapiyoPolyannacilik oynamak lazım tabi canım ama sen gerçekte n zayıfsın ama napalim hayırlısı az kilo almaya çalışmak istiyorum bende