• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Herkese merhaba 😇 biz de 8+5 olduk çok şükür
Bir kaç haftadır sizleri takip ediyorum. Aynı yolda olduğumuz anne adayları ile aynı duyguları paylaşmak beni rahatlatıyor.🌸 İnşallah herkes sağlık ve afiyetle minik meleklerine kavuşur.
(Yaş 29- bir oğlum var- hamile kaldığım kilo 51- yurtdışındayım )

Bir kaç haftadır sizleri takip ediyorum. Aynı yolda olduğumuz anne adayları ile aynı duyguları paylaşmak beni rahatlatıyor.🌸 İnşallah herkes sağlık ve afiyetle minik meleklerine kavuşur.
hayirli olsun canim hosgeldin insallah hayirlisiyla sende butun gebelerde bebelerini kucaklarina almak nasip olur bende dahil🙈😍

Allah kolaylk versin cidden çok zorlandim bende.Ama tetikleyici etken oldu galiba fazla kartsrdm yemekleri,reflu gastrit azdı.Yeni yeni kendine geliyorum ama maalesef bagrsk düzenm bozuldu :KK43:
Bende reflüden çok şikayetçiyim. Taş yemişim gibi oturuyor yediklerim mideme öğütemiyor bazen kor yemiş gibi yanıyor çok zor

Merhaba canim hosgeldin. Günümüz ayni 😁

kizlar diyabet falan diyo doktira daha gitmedim seker mi warmis bende anlayan bakabilirmi

Eklentiler

• Screenshot_20200511-083903_Chrome.webp
    Screenshot_20200511-083903_Chrome.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 54
Günaydın kızlar benim hiç bulantım yoktu 3 gündür çok tiksinme ve bulantı var. İlk ağzımdaki lokmayi yutamamayla tiksinmeyle başladı şimdi bulantılarım da var hiç keyfim yok:olamaz:

Back
X