Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba biz de 8+5 olduk çok şükür
Bir kaç haftadır sizleri takip ediyorum. Aynı yolda olduğumuz anne adayları ile aynı duyguları paylaşmak beni rahatlatıyor. İnşallah herkes sağlık ve afiyetle minik meleklerine kavuşur.
(Yaş 29- bir oğlum var- hamile kaldığım kilo 51- yurtdışındayım )
Bir kaç haftadır sizleri takip ediyorum. Aynı yolda olduğumuz anne adayları ile aynı duyguları paylaşmak beni rahatlatıyor. İnşallah herkes sağlık ve afiyetle minik meleklerine kavuşur.
Allah kolaylk versin cidden çok zorlandim bende.Ama tetikleyici etken oldu galiba fazla kartsrdm yemekleri,reflu gastrit azdı.Yeni yeni kendine geliyorum ama maalesef bagrsk düzenm bozuldu
Günaydın kızlar benim hiç bulantım yoktu 3 gündür çok tiksinme ve bulantı var. İlk ağzımdaki lokmayi yutamamayla tiksinmeyle başladı şimdi bulantılarım da var hiç keyfim yok
Ben kullanıyorum ama sadece kusmam azaldı
bulantı devam günde 3 kez çıkarıyorum zofer kullandığım halde ne yapıcam bilmiyorum artık şu haftalar hayırlısıyla bir geçse rahat zamanlara gelsek
Canim aclik sekerinin dusuk olmasi cok korkulacak bir durun değil kendini ac bırakma yeterli yüksek olması büyük risk normal değil 74-106 ıniş benim de 68 çıkmış doktorum da birşey söylemedi