• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet hafta sonu adet zamanıydı bende öyle düşündüm hatta aradım hemşireyi sordum ama bizim tüp bebekle olduğu için alakası yok dedi kanama olmadığı sürece dikkat ediyorum hep inşallah iyidir 🤲🏻 1 hafta sonra kontrol ama içim içimi yiyo sürekli 🙈
tup bebekle bi bilgim yok canim ama icini ferah tut hic bisey yoktur bende cektim o sancilari ilk baslarda 😘

İnşallah bi problem olmasında walla ağrı sızı çekmeye razıyım ama işte daha çok minnak aklım hep orda iyimi bişi mi oldu ne kadar problem yok deselerde içim rahat olmuyo 1 hafta hayırlısıyla geçer inşallah da görürüm sağlıklı olduğunu 🤲🏻🌸
Canim endişe ve fazla stres de bebek için iyi değil, aklına kötü düşünceler gelince kendini sakinlestir ve sakin kalmanın bebegin için daha olumlu olacağına inan. Nefes egzersizleri de yapabilirsin.suan sen elinden geleni yapıyorsan fazlasına gücün yetmez zaten. Rabbim meleklerimiz korusun inşaallah. Bu arada ben de aşılama tedavisi ile hamile kaldım, önceden ikiz gebelik kaybım var. Endişelerini iyi anlıyorum. İnşaallah kontrole gittiğinde de güzel haberler alırsın 🤗
Bence söyler. Ben gittiğimde 11+5 falan olcam 🤗 zaman da geçmiyor yaw 😔
Daha 2 hafta var, sanki zaman geçmeyecek gibi geliyor 😊

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim kalp atışı 180 mis 10+5 oldu ben yandan burnunu elini falan gördüm hatta geçen hafta kafası sağda idi bu hafta solda Full tam donmus yani 🙈 ama hareket edişini göremedim doktor kilolu olduğum için karnın yağlı hareketi görünmüyor dedi goruntu flu imis😥😐😐😐😐 inşallah bir dahakine görebilirim ☺☺☺

Merhabalar bugün gittim kese var daha küçük dedi kalp atışını duyamadım 😔iki hafta sonrası için çağırdı adet tarihine göre 6.hafta ama dok.zaten hemen hemen kalinmiyor adet geçiyor falan dedi ki mantıklı 4.5hafta gözüküyor dedi

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim kalp atışı 180 mis 10+5 oldu ben yandan burnunu elini falan gördüm hatta geçen hafta kafası sağda idi bu hafta solda Full tam donmus yani 🙈 ama hareket edişini göremedim doktor kilolu olduğum için karnın yağlı hareketi görünmüyor dedi goruntu flu imis😥😐😐😐😐 inşallah bir dahakine görebilirim ☺☺☺
İdrara sıkışık gittiğinde de net görünüyor canım bir dahakine daha net görünür inşallah hayırlı uğurlu olsun ❤️

Merhabalar bugün gittim kese var daha küçük dedi kalp atışını duyamadım 😔iki hafta sonrası için çağırdı adet tarihine göre 6.hafta ama dok.zaten hemen hemen kalinmiyor adet geçiyor falan dedi ki mantıklı 4.5hafta gözüküyor dedi
Sen keseye mi gitmiştin kalp atışına mı anlamadım canım benim kalp atışları 8. Haftada net duyulmuştu daha duyulur inşallah 6. Hafta erken

Back
X