- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Ayy insallahh yaaa❤❤Bana da 22 mayısta gel dedi ben de 12 haftalık olcam cinsiyet söylicem dediinşallah gösterir bizimkiler
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy insallahh yaaa❤❤Bana da 22 mayısta gel dedi ben de 12 haftalık olcam cinsiyet söylicem dediinşallah gösterir bizimkiler
![]()
İnşallah :))Ayy inşallah öyledir o hareketleri hissetmekte inşallah nasip olur![]()
Kalp atisi garanti 8. Haftada duyuluyor erken gidince duyulmayinca uzululebiliyor insan... Oglumda da 8. Haftada bunda da 8. Haftada duydum benMerhabalar bugün gittim kese var daha küçük dedi kalp atışını duyamadımiki hafta sonrası için çağırdı adet tarihine göre 6.hafta ama dok.zaten hemen hemen kalinmiyor adet geçiyor falan dedi ki mantıklı 4.5hafta gözüküyor dedi
yoo ama benm doktor kalp atisi icinde 7. haftada cagirmisti galiba braz garantici
Canim endişe ve fazla stres de bebek için iyi değil, aklına kötü düşünceler gelince kendini sakinlestir ve sakin kalmanın bebegin için daha olumlu olacağına inan. Nefes egzersizleri de yapabilirsin.suan sen elinden geleni yapıyorsan fazlasına gücün yetmez zaten. Rabbim meleklerimiz korusun inşaallah. Bu arada ben de aşılama tedavisi ile hamile kaldım, önceden ikiz gebelik kaybım var. Endişelerini iyi anlıyorum. İnşaallah kontrole gittiğinde de güzel haberler alırsın
Daha 2 hafta var, sanki zaman geçmeyecek gibi geliyor![]()
Canım benim de bi ara oldu. Öyle olduğu zamn yatıyorum geçiyor. Normalmiş sanırımVajinada ağrısı olan var mı ya benim sürekli alttan ağrı giriyor
Bana ense kalınlığı güzel dedi benim de 6 düşüğüm var. Sana bırakıyorum dedi 2li teste gerek yok dedi. 15.haftada 3lü test de yapabiliriz dediBen yapırmadım henüz canım 9 haftaya girdim ben henüz gerek görülecek haftada değilim ama doğrudan bunu yaptırmak istiyorum 35 yaşında olduğum için.
Bence normal sıkma canını ben 5 de gittim yoktu 8 de duydumMerhabalar bugün gittim kese var daha küçük dedi kalp atışını duyamadımiki hafta sonrası için çağırdı adet tarihine göre 6.hafta ama dok.zaten hemen hemen kalinmiyor adet geçiyor falan dedi ki mantıklı 4.5hafta gözüküyor dedi
En son açmama kararı almıştım topik olarak.Whatsap grubu açacakmısınz acaba ?
bu benim ikinci ewliligim ilk ewliligimden olan oglumda aklim o yuzden sanirimNiyeki canım?
Benim oluyor bugün yine sordum çok normal dedi aşırı değilse ağrı bşe yoktur canım benim kramp gibi giriyor sızlıyor tam giriş yeriVajinada ağrısı olan var mı ya benim sürekli alttan ağrı giriyor
Ben hiç kalkmıyorum zaten kanamadan dolayıCanım bende kalp atışı için 7.haftada gittim. Ama 11haftada testler için gel dedi o zaman cinsiyet de söyleyebilirim dedi
Evet canın yaa zaman geçmiyor hiiiççç
Canım benim de bi ara oldu. Öyle olduğu zamn yatıyorum geçiyor. Normalmiş sanırım
Aynen bende de öyle oluyor geçiyor tekrar oluyorBenim oluyor bugün yine sordum çok normal dedi aşırı değilse ağrı bşe yoktur canım benim kramp gibi giriyor sızlıyor tam giriş yeri
Güzelim onları biliyorum ama bu miniğini görmek sana iyi gelecek. İnşallah oğluna da kavuşacaksın canım üzme kendinibu benim ikinci ewliligim ilk ewliligimden olan oglumda aklim o yuzden sanirim
Amin cnm teşekkür ederimİdrara sıkışık gittiğinde de net görünüyor canım bir dahakine daha net görünür inşallah hayırlı uğurlu olsun ❤
Daha çok küçük 7+0 da kalp atışını duymuştum:)Merhabalar bugün gittim kese var daha küçük dedi kalp atışını duyamadımiki hafta sonrası için çağırdı adet tarihine göre 6.hafta ama dok.zaten hemen hemen kalinmiyor adet geçiyor falan dedi ki mantıklı 4.5hafta gözüküyor dedi
Whatsapp grubu açmak ban sebebidir bilginize:)Whatsap grubu açacakmısınz acaba ?
Oluyor bana da hep rahim büyüyor dediler. Ama çok sızlıyorsa ona idrar yolu enfeksiyonu olabilir diyorlarDeneyimli anneler size bişey sorucam benim arada bi kasık ağrım oluyo sanki adet olacakmışım gibi ama lekelenme yada kanama çok şükür yok sizlerinde oldumu ilk hamilelik olduğu için bi bilgim yok bu konularda doktor bi problem yok desede aklımda hep soru işareti kalıyo![]()