• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Güzelim onları biliyorum ama bu miniğini görmek sana iyi gelecek. İnşallah oğluna da kavuşacaksın canım üzme kendini
iyiki tanimisim sizleri ya aileme bile anlatamadiklarimi paylasiyorum sizinle ❤minige ilk defa bugun ipler aldim battaniye örcem bkalim kullanmak nasip olcakmi😊

bi zmnlar ben hawa atiyodum dimi bulantim yok diye oyyyy ne kotuymus be allah yardimciniz olsun hatunlar
Bugün benimki en üst seviyeyi gördü. Hatta ağlattı beni o derece. Duygusal da değilim ama yemek yiyemedikçe güçten düşüyorum gibi hissettikçe kötü oldum. Sonra saçmalama bu hamilelik duygusallığı kendine gel dedim şimdi biraz daha iyiyim şükür 😁

bi zmnlar ben hawa atiyodum dimi bulantim yok diye oyyyy ne kotuymus be allah yardimciniz olsun hatunlar
3 cesit yemk yaptim ozene bezene acliktan bulantim wardi istahla kurdum soframi 3 5 lokma sonrasi bi bulanti o kadar emek bosa gitti😂uzaniyorum simdi sofra bana bakiyo ben ona 🙈

Bugün benimki en üst seviyeyi gördü. Hatta ağlattı beni o derece. Duygusal da değilim ama yemek yiyemedikçe güçten düşüyorum gibi hissettikçe kötü oldum. Sonra saçmalama bu hamilelik duygusallığı kendine gel dedim şimdi biraz daha iyiyim şükür 😁
mideyi cikarmak icin tuwalete gidipte tuwaletin kokusundanda midesi bulanan bir ben war burda 😂😂yalniz degilsin aglama bacım 😘😂

3 cesit yemk yaptim ozene bezene acliktan bulantim wardi istahla kurdum soframi 3 5 lokma sonrasi bi bulanti o kadar emek bosa gitti😂uzaniyorum simdi sofra bana bakiyo ben ona 🙈
Kız maşallah yemek yapıyorsunuz ben mutfağın önünden geçemiyorum bırak yemeği 🥺 özellikle soğan kokusu bitiriyor beni . Senin bebek ben burdayım beni unutma demiş hatırlatmış kendini 😄

Kız maşallah yemek yapıyorsunuz ben mutfağın önünden geçemiyorum bırak yemeği 🥺 özellikle soğan kokusu bitiriyor beni . Senin bebek ben burdayım beni unutma demiş hatırlatmış kendini 😄
ya burda hawa atiyodum bulantim yok cok yemek yiyorum falan diye herseyi karistirip yiyebiliyodum biraz duzeliyim yine pis bogazligima baslarim😎hic ummadigim anda bulanti we koşma😂bugun eve diye kozmetikciye girdim saatlerce oyalandigim magazada parfum kokularindan ögürüp disari kactim bu bebe en cok esime yaradi😂kiz ama yemklerdede sogan olmazsa olmazimiz gel bacim bana gel ben yemek yedirrim sana😂😘

Bugün Cem Adrian'ın Ben Seni Çok Sevdim Şarkısına 1 saat ağladım hormonlarım inanılmaz şarkıda diyor ki
Çok derin derin
Derin derin derin derin derinlerimde, ellerin😭
Bir armağan gibi, Tanrı'dan bana
Kış güneşinde altın kirpiklerin sanki bebişime yazılmış gibi hissettim allahım duygusallıktan ölücem

Mide bulantısı hafiften bende de war kusma 3-4 kere oldu ama aşırı midem şiş ve bulanıyo gerçi bilerek ilaçda yazdırmıyorum midem bulanınca sewiniyorum bebiş oradadır DİE 🙈 sanırım iyice psikopata bağlıcam 😂

ya burda hawa atiyodum bulantim yok cok yemek yiyorum falan diye herseyi karistirip yiyebiliyodum biraz duzeliyim yine pis bogazligima baslarim😎hic ummadigim anda bulanti we koşma😂bugun eve diye kozmetikciye girdim saatlerce oyalandigim magazada parfum kokularindan ögürüp disari kactim bu bebe en cok esime yaradi😂kiz ama yemklerdede sogan olmazsa olmazimiz gel bacim bana gel ben yemek yedirrim sana😂😘
Ayy sağol kuzum ❤️ Soğan sarımsağa bende bayılırım sadece bu dönem kokusu çıldırtıyor beni geçeceği zamanı iple çekiyorım ama . Genelde bulantısı olanlar bir sabah uyanıyormuş birden kayboluyormuş bulantı sabırsızlıkla o günü bekliyorum 😄

Bu koku hassasiyeti beni mahvetti sizde durumlar nasıl? Kızlarımı yıkayana kadar bittim şampuan kokusu yüzünden bayılacak gibi oldum valla 😢 banyo yapmak çamaşır yıkamak işkence resmen 😣 bulantılar zaten ilaca rağmen devam hayırlısıyla bir 12 haftalık olsaydım bu dönemi atlatırım diye umut ediyorum 🤲🏻

Bende bulantılar akşam yemek vakti yokluyor beni apartmandan yemek kokusu geliyor ya o bitiriyor beni bu ilaçlı halim bu arada 😭 Halsizlikte yine akşam vakitleri çöküyor gece pert atıyorum yatağa kendimi

İyi akşamlar hanımlar dünden beridir baş ağrısı çekiyorum baya yazismissiniz telefon ışıkları gözüme batıyor bakamıyorum sizler iyisinizdir inşallah 🤲

Back
X