- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
Kendi doktoruma degil baska doktora gidicem buseferde umarim iyidir cok merak ediyorumMaşallah diyelim. Ayy nasıl guzel az kalmis görmeye iyidir insallah güzel haberlerinizi alalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi doktoruma degil baska doktora gidicem buseferde umarim iyidir cok merak ediyorumMaşallah diyelim. Ayy nasıl guzel az kalmis görmeye iyidir insallah güzel haberlerinizi alalım![]()
Hepimizde öyle canım. Ben de hep burda sizlerle paylaşıyorum duygularımı. Aynı durumdayız ya bir birimizi bizden iyi kim anlayabilir kiiyiki tanimisim sizleri ya aileme bile anlatamadiklarimi paylasiyorum sizinle ❤minige ilk defa bugun ipler aldim battaniye örcem bkalim kullanmak nasip olcakmi![]()
Ay ben bayılırım o şarkıya. Niye hatırlattın ya bende şimdi dinleyip ağlamıyımBugün Cem Adrian'ın Ben Seni Çok Sevdim Şarkısına 1 saat ağladım hormonlarım inanılmaz şarkıda diyor ki
Çok derin derin
Derin derin derin derin derinlerimde, ellerin
Bir armağan gibi, Tanrı'dan bana
Kış güneşinde altın kirpiklerin sanki bebişime yazılmış gibi hissettim allahım duygusallıktan ölücem
İşte benide cok etkiledi ağlatıyor beni ins hepimiz biran önce sağlıkla cinsiyetni öğrenrzBu şarkıyı bende çok beğenmiştim oğlumun sünnet düğününde resim slyatında bu müziğin olmasını çok istedim ama eşim sen ağlarsın şimdi orda iyice moda girip dedi melek misin seni yapmıştık slayt şarkısı
Merhaba kızlar kontrolden gelenler güzel haberlerle gelmişler Maşallah benim doktor da 20 sinde çağırdı bakalım bana da söyler cinsiyeti İnşallah öncelikle Sağlıklı olması ama 1 oğlum olduğu için bunu Rabbim tüm isteyenlere ve bana kız nasip eder İnşallah![]()
Bence kesinlikle ağlatıyor yaAy ben bayılırım o şarkıya. Niye hatırlattın ya bende şimdi dinleyip ağlamıyım![]()
Benim doktorum cagirmadi bile :)) unuttu mu ne soylemeyi.. ben 14 15. Haftaya kadar gitmeyi dusunmuyordum ama doktor bir akrabamiz 12. Haftada git kontrolünü yaptir 2li testleride doktorlar yapıyor dedi kararsız kaldım gitsem mi gitmessm mi diyeselam kızlar , ben 10.haftadayım bugun kontrole gıttım doktorum haftaya ıkılı test yaptırmamı ıstedı , sizin doktorlarınızda ıstedı mı ?
Ben 18 mayısta gidicem ama 12. Haftada mı oluyor tarama tam olarakselam kızlar , ben 10.haftadayım bugun kontrole gıttım doktorum haftaya ıkılı test yaptırmamı ıstedı , sizin doktorlarınızda ıstedı mı ?
Ben de 9 haftaligim. Dün gitmiştim doktora sordum yapılacak mı diye ben yapmıyorum. YaPmak istersen farklı doktora yönlendireyim dedi. 13. Haftada ayrıntılı ultrason yapacak ama. Ikili testi de muhtemelen ücret almamak için yapiyo. Ayrıntılı ultrason dan da para almayacak.selam kızlar , ben 10.haftadayım bugun kontrole gıttım doktorum haftaya ıkılı test yaptırmamı ıstedı , sizin doktorlarınızda ıstedı mı ?
Herkese öneriyorlar canım. Isteyen yaptırıyor. Benim de testlerim olacak 12. Haftadaselam kızlar , ben 10.haftadayım bugun kontrole gıttım doktorum haftaya ıkılı test yaptırmamı ıstedı , sizin doktorlarınızda ıstedı mı ?
ben 3 hafta once gebelık testlerımı yaptırmak ıcın gıtmıstım , bugun ıcın tekrar cagırmıstı gıttıgımde ıkılı test yaptır dedı .Benim doktorum cagirmadi bile :)) unuttu mu ne soylemeyi.. ben 14 15. Haftaya kadar gitmeyi dusunmuyordum ama doktor bir akrabamiz 12. Haftada git kontrolünü yaptir 2li testleride doktorlar yapıyor dedi kararsız kaldım gitsem mi gitmessm mi diye
ben bugun devlet hastanesıne gıttım ,Ben de 9 haftaligim. Dün gitmiştim doktora sordum yapılacak mı diye ben yapmıyorum. YaPmak istersen farklı doktora yönlendireyim dedi. 13. Haftada ayrıntılı ultrason yapacak ama. Ikili testi de muhtemelen ücret almamak için yapiyo. Ayrıntılı ultrason dan da para almayacak.
bana 1 hafta sonra gıdıp yaptır dedı , 11 haftamda olmus olucam kısmet olursa .Herkese öneriyorlar canım. Isteyen yaptırıyor. Benim de testlerim olacak 12. Haftada![]()
amin canim cok tesekkur ederimsol alt kosede rengarenk olan warya onu yapmaya basladim insallah kullanmakta nasip olurHepimizde öyle canım. Ben de hep burda sizlerle paylaşıyorum duygularımı. Aynı durumdayız ya bir birimizi bizden iyi kim anlayabilir ki
Hayırlı uğurlu olsun inşallah üstüne örtüp mışıl mışıl uyuduğu günleri görürsünn❤
ben ilk gebeligimde yaptirmamistim bundada yaptirmicam allahtan ne geliyosa raziyim ayrintili ultrasonada girmicembana 1 hafta sonra gıdıp yaptır dedı , 11 haftamda olmus olucam kısmet olursa .
Bu testı kan alarak yapmıyorlar mı ? mutlaka herkesın yapması gerekıyor dıye bılıyordum ben ınternetten okudugum kadarıyla .
Rakamlı olan mi yoksa pembeli morlu mu?amin canim cok tesekkur ederimsol alt kosede rengarenk olan warya onu yapmaya basladim insallah kullanmakta nasip olur