Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın kizlar benim miğde fena serum takildim biraz iyi geldi uyuku ve bulantı beni bahfetti 10+5 haftalık inşaallah azaları artık bir oğlum var onlada ilgilenemiyorum Allah tan kayın valdem yanındayım perişan olurdu yavrum cuma günü kontrol var
Yok yok o bebek bebek :) bende kilolu hamile kalanlardanim ama benim bebek gobek değil :) :) bana ne.. oğlumda 20 kg almistim bebek iyi kilolu diyordum bi dogdu 2 bucuk kilo meger ben sismisim simdi de o hesap bebektir bebek :)
BBerna9035
canım yeni gördüm korkma sakın kanamayla gidip güzel haberlerle dönen çoookk. Senin de öyle olucak sakın stres yapma. İnşallah bebeğin seninledir. Dualarım seninle canım Rabbim bu mübarek günlerde yavrunu sana bağışlasın. Musmutlu haberlerini bekliyoruz
kizlar geldim. kalbi atiyordu hala kalp atsini duyunca basladim aglamaya. drun dedigni aktariyorum plesanta rahim agzina asagiya yerlesmis kanama buyuzdenmis. progestan ilaca baslaid. cinsel ilski yasakladi. ama hersey belirsiz. onu yukari cekmek icin yapablxek bsey yok. allaha kalmis
kizlar geldim. kalbi atiyordu hala kalp atsini duyunca basladim aglamaya. drun dedigni aktariyorum plesanta rahim agzina asagiya yerlesmis kanama buyuzdenmis. progestan ilaca baslaid. cinsel ilski yasakladi. ama hersey belirsiz. onu yukari cekmek icin yapablxek bsey yok. allaha kalmis
Ooohhhh çok şükür bebiş iyi. İnşallah nasıl oraya indiyse kalkar belki yukarıya. Doktor onun oraya inme sebebini demedi mi?
Rahatla kuzum bebeğin iyi inşallah iyi olacak
Ooohhhh çok şükür bebiş iyi. İnşallah nasıl oraya indiyse kalkar belki yukarıya. Doktor onun oraya inme sebebini demedi mi?
Rahatla kuzum bebeğin iyi inşallah iyi olacak