Amiiin kuzum teşekkür ederimÇok tatlıı ♥Rabbim sağlıkla, güzel günlerde kullanmanı nasip etsin canım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin kuzum teşekkür ederimÇok tatlıı ♥Rabbim sağlıkla, güzel günlerde kullanmanı nasip etsin canım
![]()
Aynen genelde güzel cikiyo bakalım inşallah güzel çıkar da alirizBen kızımın kreşe verdiğim tüm nevresimlerini buralardan almıştım benzese güzel çıkıyor şanslıymışsın benim evime çok uzak
Yaaa inanir misiniz bu desene bayiliyorum. Pimterestten bulmustum bu deseni hatta nakış olarak cizmistim islemek icin pikeye nerden aldiniz bende yaptirayim takim olsun bariKizlar beşik geldi. Sticker da yapıştırdım. Nasıl olmuş
Ekledim burayaYaaa inanir misiniz bu desene bayiliyorum. Pimterestten bulmustum bu deseni hatta nakış olarak cizmistim islemek icin pikeye nerden aldiniz bende yaptirayim takim olsun bari![]()
iyi akşamlar . Sizi nst ye bağlamışlardı değil mi ? Kaç dk bağlandınız acabaCanım benim covid biteli iki ay oldu, hala benden korkuyor bazı komşularım![]()
Benim de cuma kontrolüm var. Doğumla ilgili konuşmayı düşünüyorum. Öğrenince yazarımArkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz doğum ücretleri ne kadar doktorumla hiç konuşmadım bu konuyu haftaya öğrencicem inşallah
Normal doğum 2500, zorunlu sezaryen 3300, isteğe bağlı sezaryen 4300. Mesai saati dışında doğum olursa da 500 tl fark, suit oda olursa 150 tl fark. Yılbaşına kadarli fiyatlar ama ztn bizimkiler yılbaşından önce gelir gibi.Kizlar dogum ucretlerini gittiginiz hastaneye sordunuz mu? Benim gittigim hastane 2500+ 1 gece yatis icin 500 toplamda 3 bin dedi. Doktorum zam gelir muhtemelen yilbasindan once ama insiyatif kullanip zamsiz fiyattan yararlandirmaya calisirim dedi
bizimkinde sezaryenle normal ucreti ayniymis. Bana da yilbasindan once gelir gibi geliyor ama keske gelmeseNormal doğum 2500, zorunlu sezaryen 3300, isteğe bağlı sezaryen 4300. Mesai saati dışında doğum olursa da 500 tl fark, suit oda olursa 150 tl fark. Yılbaşına kadarli fiyatlar ama ztn bizimkiler yılbaşından önce gelir gibi.
İçerde daha güvende diye mi kız deli niye öle diosun Allah bir avazda kurtarsın hepimizi zamanında.bizimkinde sezaryenle normal ucreti ayniymis. Bana da yilbasindan once gelir gibi geliyor ama keske gelmese![]()
Evet 29 da bağladılar, 20 dk rahat sürdü.iyi akşamlar . Sizi nst ye bağlamışlardı değil mi ? Kaç dk bağlandınız acaba
Ben acibadem hastanesine gidiyorum normal 15bin sezeryan 17bin epidural icin 3bin fark aliyorlarmisArkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz doğum ücretleri ne kadar doktorumla hiç konuşmadım bu konuyu haftaya öğrencicem inşallah
Onlar nasıl fiyatlar öyle yaBen acibadem hastanesine gidiyorum normal 15bin sezeryan 17bin epidural icin 3bin fark aliyorlarmis
Onlar nasıl fiyatlar öyle ya![]()
malesef biraz abartiOnlar nasıl fiyatlar öyle ya![]()
Arada bu kadar fark olmasinin sebebini çok merak ediyorum. Veya gerçekten bu paraları vermeye değecek ne yapabiliyor ki?malesef biraz abarti![]()
3-5 gun icin 1 yas buyuk gorunmesin diye yilbasindan sonra gelsin istiyorumİçerde daha güvende diye mi kız deli niye öle diosun Allah bir avazda kurtarsın hepimizi zamanında.![]()
Benimde temennim o ama zor gozukuyor3-5 gun icin 1 yas buyuk gorunmesin diye yilbasindan sonra gelsin istiyorum![]()
son gunler hic hareket etmesem kalkmasam bekler mi acabaBenimde temennim o ama zor gozukuyor![]()