- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
Canim tamamen merakımdan soruyorumBen acibadem hastanesine gidiyorum normal 15bin sezeryan 17bin epidural icin 3bin fark aliyorlarmis
O hastanede mi doğum yapicaksin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim tamamen merakımdan soruyorumBen acibadem hastanesine gidiyorum normal 15bin sezeryan 17bin epidural icin 3bin fark aliyorlarmis
Hangi şehir acaba Bursa Acıbadem 8 bin TL dedi arkadaşım araştırma yapmistaBen acibadem hastanesine gidiyorum normal 15bin sezeryan 17bin epidural icin 3bin fark aliyorlarmis
Benim ikinci seseryan acaba isteğe bağlımi yoksa zorunlu sezeryan mi oluyor sizin gittiniz hastanenin fiyatları makul hangi hastane acabaNormal doğum 2500, zorunlu sezaryen 3300, isteğe bağlı sezaryen 4300. Mesai saati dışında doğum olursa da 500 tl fark, suit oda olursa 150 tl fark. Yılbaşına kadarli fiyatlar ama ztn bizimkiler yılbaşından önce gelir gibi.
Hııı o açıdan. Ben hiç o açıdan düşünmediğime aklıma bile gelmedi3-5 gun icin 1 yas buyuk gorunmesin diye yilbasindan sonra gelsin istiyorum![]()
Sizinki de zorunluya girer bence. İstanbul Beylikdüzü Kolan benimki.Benim ikinci seseryan acaba isteğe bağlımi yoksa zorunlu sezeryan mi oluyor sizin gittiniz hastanenin fiyatları makul hangi hastane acaba
Canm senin yazdığını görmedim bende yazdım aynı konuyuKizlar dogum ucretlerini gittiginiz hastaneye sordunuz mu? Benim gittigim hastane 2500+ 1 gece yatis icin 500 toplamda 3 bin dedi. Doktorum zam gelir muhtemelen yilbasindan once ama insiyatif kullanip zamsiz fiyattan yararlandirmaya calisirim dedi
Bencede zorunluya girmeliSizinki de zorunluya girer bence. İstanbul Beylikdüzü Kolan benimki.
Evet ben daha fazla bekliyordum sgklıya bu fiyat tabi. Onu da belirteyim deBencede zorunluya girmelibakalım hastaneler de uçmuş fiyat konusunda ama sizinde makul bir fiyat
Şimdi yaz kıyafetler indirimde, ben kısa tulum tarzında aldım 6 ve 9 ay kıyafetleri. Dediğiniz gibi ne olucak belli değil. Ondan hazır dursun dedim.Kizlar kiyafet olarak ben birkac birsey aldim fakat neyden ne kadar almam gerektigi konusunda kararsiz kaliyorum. Kış ayi olucak ya birde virusten dolayi acaba yaza kadarki tum kiyafetlerini alsam mi ki? Ay araligi olarak ben cunku 1 3 aylik aldim
Hoş bulduk.hosgeldin canim. benimde soyle bir durum var. bende izmirde bi ozel muaneaneye gidiyorum. dr um doguma ortagi bi dr ile grecegini ve dogumda daha cok diger ortaginin aktif olacgini calisma bicimlernin bu sekilde oldgnusoyledi. banada garip geldi
Bence büyük olmasi avantaj. Ben 20 aralik dogumluyum. Ocak doğumlu olsam ya da oyle yazdirsalar üzülürdüm3-5 gun icin 1 yas buyuk gorunmesin diye yilbasindan sonra gelsin istiyorum![]()
ben istemezdim yilin son gunlerinde dogmayi sahsenBence büyük olmasi avantaj. Ben 20 aralik dogumluyum. Ocak doğumlu olsam ya da oyle yazdirsalar üzülürdüm![]()
Merhaba arkadaslar,dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum ama bebek görmeye gelmek isteyenleri nezaman kabul etceksiniz? Ve neler hazirlicaksiniz gelen gidene?
Biz Türküz ya. Misafir çok önemli ya. Sizin de eşiniz dostunuz illa bebeği görecek, altın takacak ya.Bizim millet malesef ilk günden gelmeye baslarlar,görüsmedigin komsun bile kosa kosa gelir. Hayir da diyemezsin. Ne öneriyorsunuz?
Ablam dogum yaptiginda ilk hafta gelmeye baslamislardi. cok üzülmüstüm. Annem sagolsun cok yardimci oldu.
Çok doğru yazdınız, sizinle ayni fikirdeyim. Hiç zamanı değil. Artık kim bozuluyorsa bozulsun biz de dedik, sağlık daha önemli.Elbette "hayır" diyebilirsiniz ve demelisiniz de. Bu yüzden virüs vakalari bitmiyor zaten. Gelmek isteyen olursa, salgın döneminde olduğumuz için misafir kabul edemiyoruz diyeceğiz. Misafircilik oynayacak zman mi Allah aşkına. Darilan da darilsin hiç umurumda değil.
Kizlar beşik geldi. Sticker da yapıştırdım. Nasıl olmuş
Teşekkür ederizzÇok şeker olmuş! Güle güle kullanılsın! Tatlı mışıl mışıl uyusun yatağında![]()
Acibadem altunizade canim istanbulda indirimsiz fiyati bu sekilde ama ozel sigorta indirimi falan yapiyorlar her acibadem farkli diye biliyorumHangi şehir acaba Bursa Acıbadem 8 bin TL dedi arkadaşım araştırma yapmista
Evet kismetse doktorumdan cok memnunum cunkuCanim tamamen merakımdan soruyorum
O hastanede mi doğum yapicaksin?