- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
10 kilo ideal bence al canım veriliyo zatenBunda alayim istedim valla ne yalan soylim
Cunku basket topu yutmuş gibi dolaniyodum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 kilo ideal bence al canım veriliyo zatenBunda alayim istedim valla ne yalan soylim
Cunku basket topu yutmuş gibi dolaniyodum
sut korumasi sehir efsanesi benceKimi diyo emzirince koruyo sut muhabbeti var da bende o tarz bişey düşünüyorum.
Bence de ideal10 kilo ideal bence al canım veriliyo zaten![]()
Bencede ona güvenip de zaten hamile kaliniyosut korumasi sehir efsanesi bence![]()
Öyle diyolar hatta doğuma gitmeden tartilip eve dönüşte tartilmani o yüzden oneriyolar sanırımBence de ideal
Zaten bebek eşi suyu derken gidiyo hemen
O doğru değil canım makaleler okudum onunla ilgili, ona aldanma yani :)Kimi diyo emzirince koruyo sut muhabbeti var da bende o tarz bişey düşünüyorum.
Yok canim ona güvenmiyorum zaten aylık iğne tarzinda bişey dusunuyorum nasıl olur bilmiyorum ama arkadaşın dedigini onaylamistimO doğru değil canım makaleler okudum onunla ilgili, ona aldanma yani :)
3 aylik ignede regl olunmuyormus yalniz az once konu acilinca bi okuyum dedim 1 ay lik ignede regl olunuyormus 3 aylikda olunmuyormusYok canim ona güvenmiyorum zaten aylık iğne tarzinda bişey dusunuyorum nasıl olur bilmiyorum ama arkadaşın dedigini onaylamistim![]()
Kesinlikle öyle birşey yok sadece süt hormonumuz fazla salgıladığından hamile kalma olasiligimiz azaliyormus hamile kalmadan önce prolaktin yüksekliği vardı bende o yüzden hamile kalamiyordum ihtimalim düşüktü ilaç kullanınca hamile kaldım ,o zaman bana doktorum açıklamsti bu durumusut korumasi sehir efsanesi bence![]()
Ben tam araştırmadım ama bazilari doğumdan hemen sonra hasta oluyo bazıları da 6 ayda filan vücut yapısıyla alakalı demek ki ona göre mi yapiliyo acaba sormak lazım3 aylik ignede regl olunmuyormus yalniz az once konu acilinca bi okuyum dedim 1 ay lik ignede regl olunuyormus 3 aylikda olunmuyormus
ilk adetten sonra yapiliyor sanirim ama doktora detayli sormak lazim tabiBen tam araştırmadım ama bazilari doğumdan hemen sonra hasta oluyo bazıları da 6 ayda filan vücut yapısıyla alakalı demek ki ona göre mi yapiliyo acaba sormak lazım
Hayırlı akşamlar hanımlar. Nihayet şimdi forumu ilk günden son sayfaya kadar okuyabildim ☺ Keşke daha önce bu forumu bulmuş olsaydım. Beni rahatsız eden bütün sorularıncevapları buldum burda, biraz geç oldu
Kendimi tanıtıyım :) Ben 37 yaşımdayım, 2 gebeliğim, 10 yaşında kızım var. Azerbeycan uyrukluyum, yazılarda hata yapmış olabilirim kusuruma bakmayın. 30+3 haftadayım, erkek çocuğumuz olucak İn şa Allah
26 haftaya kadar Özel hastanede doktorum takip ediyordu, fakat son kontrolümde tesadüf öğrendim ki, normal Doğum geceye, hafta sonuna, növbetten sonraki güne denk gelirse doktorum olmayacak, başka bir doktor Doğuma girecek. Bu beni çok üzdü, çünkü doktorumdan çok memnundum. Eve yakın başka hastaneleri araştırdık ve bir tane daha bulduk, o da özel, doktor "başıma bir şey gelmezse doğurtacam seni " dedi. O da tatlı bir bayan, genç, fakat o hastanede covid19 hastalar da oluyor. Doğum bölümü ayrı katta, ama insan yine de tedirgin oluyor. Sizce aldığım karar doğru mu?
Tabi canım aile hekimi daha çok ilgileniyo sanırım bu durumlailk adetten sonra yapiliyor sanirim ama doktora detayli sormak lazim tabi
mevlut yapamayacağız bende ev de kendim okuyacağımbunlar mevlütde düsünüyorum ama yemek falan olmucakmi bebek görmeye gelenlere?
Ne ikram ediceksiniz?
oha yani..Ben acibadem hastanesine gidiyorum normal 15bin sezeryan 17bin epidural icin 3bin fark aliyorlarmis
normal canim bendede gelmişti 26. haftalarda halada geliyorSelam kızlar, bugün 2 3 kere sadece sol göğsümden sıvı gedi cok az. İçimde çamaşır olmadığı için tşörtümdeki lekeden fark ettim normal mi bu durum? 2. gebeliğim ilkinde yaşadım mı yaşamadım mı hiç hatırlayamıyorum.
Hoşgeldin canım. Bende Azərbaycanlıyım. Mutlu oldum bu topikte Azerbaycanlı birinin olduğuna. Çok geç geldin nerelerdeydin yaHayırlı akşamlar hanımlar. Nihayet şimdi forumu ilk günden son sayfaya kadar okuyabildim ☺ Keşke daha önce bu forumu bulmuş olsaydım. Beni rahatsız eden bütün sorularıncevapları buldum burda, biraz geç oldu
Kendimi tanıtıyım :) Ben 37 yaşımdayım, 2 gebeliğim, 10 yaşında kızım var. Azerbeycan uyrukluyum, yazılarda hata yapmış olabilirim kusuruma bakmayın. 30+3 haftadayım, erkek çocuğumuz olucak İn şa Allah
26 haftaya kadar Özel hastanede doktorum takip ediyordu, fakat son kontrolümde tesadüf öğrendim ki, normal Doğum geceye, hafta sonuna, növbetten sonraki güne denk gelirse doktorum olmayacak, başka bir doktor Doğuma girecek. Bu beni çok üzdü, çünkü doktorumdan çok memnundum. Eve yakın başka hastaneleri araştırdık ve bir tane daha bulduk, o da özel, doktor "başıma bir şey gelmezse doğurtacam seni " dedi. O da tatlı bir bayan, genç, fakat o hastanede covid19 hastalar da oluyor. Doğum bölümü ayrı katta, ama insan yine de tedirgin oluyor. Sizce aldığım karar doğru mu?
Canım
bende iyice pasakli oldm camasir yikamistm sepetn icinde katlancaklar 2 gun durduHamişler herkes iyi mi?
Bebişler nasıllar?
Bugün artık ağırlaştığımı farkettim ya. Çabuk yoruldum bi kek yaptım iki bulaşık yıkadım belim koptu nerdeyse![]()