• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yok canim ona güvenmiyorum zaten aylık iğne tarzinda bişey dusunuyorum nasıl olur bilmiyorum ama arkadaşın dedigini onaylamistim 🙂
3 aylik ignede regl olunmuyormus yalniz az once konu acilinca bi okuyum dedim 1 ay lik ignede regl olunuyormus 3 aylikda olunmuyormus

sut korumasi sehir efsanesi bence😁
Kesinlikle öyle birşey yok sadece süt hormonumuz fazla salgıladığından hamile kalma olasiligimiz azaliyormus hamile kalmadan önce prolaktin yüksekliği vardı bende o yüzden hamile kalamiyordum ihtimalim düşüktü ilaç kullanınca hamile kaldım ,o zaman bana doktorum açıklamsti bu durumu

3 aylik ignede regl olunmuyormus yalniz az once konu acilinca bi okuyum dedim 1 ay lik ignede regl olunuyormus 3 aylikda olunmuyormus
Ben tam araştırmadım ama bazilari doğumdan hemen sonra hasta oluyo bazıları da 6 ayda filan vücut yapısıyla alakalı demek ki ona göre mi yapiliyo acaba sormak lazım

Ben tam araştırmadım ama bazilari doğumdan hemen sonra hasta oluyo bazıları da 6 ayda filan vücut yapısıyla alakalı demek ki ona göre mi yapiliyo acaba sormak lazım
ilk adetten sonra yapiliyor sanirim ama doktora detayli sormak lazim tabi

Hayırlı akşamlar hanımlar. Nihayet şimdi forumu ilk günden son sayfaya kadar okuyabildim ☺ Keşke daha önce bu forumu bulmuş olsaydım. Beni rahatsız eden bütün sorularıncevapları buldum burda, biraz geç oldu 😞
Kendimi tanıtıyım :) Ben 37 yaşımdayım, 2 gebeliğim, 10 yaşında kızım var. Azerbeycan uyrukluyum, yazılarda hata yapmış olabilirim kusuruma bakmayın. 30+3 haftadayım, erkek çocuğumuz olucak İn şa Allah 🙏
26 haftaya kadar Özel hastanede doktorum takip ediyordu, fakat son kontrolümde tesadüf öğrendim ki, normal Doğum geceye, hafta sonuna, növbetten sonraki güne denk gelirse doktorum olmayacak, başka bir doktor Doğuma girecek. Bu beni çok üzdü, çünkü doktorumdan çok memnundum. Eve yakın başka hastaneleri araştırdık ve bir tane daha bulduk, o da özel, doktor "başıma bir şey gelmezse doğurtacam seni " dedi. O da tatlı bir bayan, genç, fakat o hastanede covid19 hastalar da oluyor. Doğum bölümü ayrı katta, ama insan yine de tedirgin oluyor. Sizce aldığım karar doğru mu?
Judy_K Judy_K oraları daha iyi bilir hg aramıza buarada 😊

Selam kızlar, bugün 2 3 kere sadece sol göğsümden sıvı gedi cok az. İçimde çamaşır olmadığı için tşörtümdeki lekeden fark ettim normal mi bu durum? 2. gebeliğim ilkinde yaşadım mı yaşamadım mı hiç hatırlayamıyorum.
normal canim bendede gelmişti 26. haftalarda halada geliyor

Hayırlı akşamlar hanımlar. Nihayet şimdi forumu ilk günden son sayfaya kadar okuyabildim ☺ Keşke daha önce bu forumu bulmuş olsaydım. Beni rahatsız eden bütün sorularıncevapları buldum burda, biraz geç oldu 😞
Kendimi tanıtıyım :) Ben 37 yaşımdayım, 2 gebeliğim, 10 yaşında kızım var. Azerbeycan uyrukluyum, yazılarda hata yapmış olabilirim kusuruma bakmayın. 30+3 haftadayım, erkek çocuğumuz olucak İn şa Allah 🙏
26 haftaya kadar Özel hastanede doktorum takip ediyordu, fakat son kontrolümde tesadüf öğrendim ki, normal Doğum geceye, hafta sonuna, növbetten sonraki güne denk gelirse doktorum olmayacak, başka bir doktor Doğuma girecek. Bu beni çok üzdü, çünkü doktorumdan çok memnundum. Eve yakın başka hastaneleri araştırdık ve bir tane daha bulduk, o da özel, doktor "başıma bir şey gelmezse doğurtacam seni " dedi. O da tatlı bir bayan, genç, fakat o hastanede covid19 hastalar da oluyor. Doğum bölümü ayrı katta, ama insan yine de tedirgin oluyor. Sizce aldığım karar doğru mu?
Hoşgeldin canım. Bende Azərbaycanlıyım. Mutlu oldum bu topikte Azerbaycanlı birinin olduğuna. Çok geç geldin nerelerdeydin ya 🤗 sağlıkla gelsin oğluşun inşallah 🤲
Baküde mi o dediğin özel hastane?

Back
X