• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Her söyleneni dert etme canım. Bende doktor 1 aydır bebeğimin karın çevresi geri dedi diye üzülüp stres yapıyordum doktor değiştirdim karın çevresi kilosu normal bir problem görmedim ben dedi şuanki doktorum. Üzüldüğümle kaldım 🤦🏻‍♀️ 37den itibaren dönmemiş olursa bol bol İnşikak Suresi okunuyor bebeğin dönmesi için, bir de secde ayetleri okunup secde yapılıyor. Bunların işe yaradığını duymuştum. Daha çok var ama hiç kafana takma bunu şimdiden
Sağol canım 🙏🧡

İyi bari canım gözün aydın maşallah kuzuya da🥰🙏 benim de hep 1 hafta 4 5 gün falan önde oluodu. Ama ben mesela 2 aydır nerdeyse aynı kilodayım. Makat duruşu olması canımı sıktı döner di mi hareket mi lazım onun için bilemedim ya da erken mi daha 27+1iz daha. Gerçi senin de ilk hamilelik sanırım🙈 seninkinin duruşu nasıldı?
Ilk canim ilk. Yan duruyordu bizimki kafasi sag karnimda popusu az ustte falan 😁😁 doner bence yaaa cook erken daha 😊 ben hic takilmadim pozisyonuna. bizimki ayaklarini kafasina çekmişti bir de esbeyip duruyordu cok komikti 😁😁😁😁

Çamaşır suyu iyi çıkarıyor da herşey beyaz değil😩
Yani orası var benimde yigenlerimden bı kaç şey var yeni bişey ogrenir dönersek burda paylaşırım bu sıra hazırlık yapcam çünkü fazla agirlasmadan hazır annemde gelmişken 🤗

Kızlar kontrolden geldim. Şeker yüklemesi için daha fazla geç kalmak istemedim. Eşimin 2. pozitifiyle ilgili bir gelişme olmadı karantinada hala, ne gelen ne arayan oldu anlamadık biz de. Pztyi beklicez en kötü. Kızım 1140 gr, 37 cm olmuş. 4 gün öndeydi.🧿 doktorum bunca hengamede iyi beslemişsin dedi. Makat duruşluymuş ama doktor daha döner dedi. 75 gram şeker yüklemesi yapıldı 87, 164, 119 çıktı sonuçlarım. Doktorum takip etmek lazım diyet de şart dedi. Şeker ölçüm cihazı da aldım bakalım. Suyum falan normaldi. Öyle işte. Doktorda da bir ağladım günlerin birikimiyle sormayın gitsin😔
Canım benimde aynı sınırlarda çıktı ama doktorum normal karşıladı o kadar abartılacak bişey yok ki .. 78 164 108 di ..

Bugün çok soru soruyorum hakkınızı helal edin ama bebişleriniz normal doğum pozisyonuna dönmüş mü ya da ikinci hamileliğinizse ilkinde ne zaman dönmüştü hatırlıo musunuz? Dönmesi için napılması lazım acaba🙄
Benim 25 mi 26 da mı ne dönmüştü ama herhangi Bi hareket falan yapmamıştım genelde dinlenerek geçiyo benim hamilelik 🙃 ama doğum esnasında dönenlerde çok war happymom uygulamasında doğum hikayelerinde yazıyolar 😁

Canım benimkiler 91, 170, 131cikti, doktorum normal dedi.

Ya bu doktorlara nasıl guvenecez biz 🤦‍♀️ benim de 90, 207 ve 133 çıkmıştı sende gizli şeker var 1. Saat yüksek çıkmış diğerleri de sınırda diye beni korkuttu. Kaç gün moralim bozuldu. Yine zorunlu diyetteyim hoş 😑

Ya bu doktorlara nasıl guvenecez biz 🤦‍♀️ benim de 90, 207 ve 133 çıkmıştı sende gizli şeker var 1. Saat yüksek çıkmış diğerleri de sınırda diye beni korkuttu. Kaç gün moralim bozuldu. Yine zorunlu diyetteyim hoş 😑
Canım 50 75 100 Luk yapiliyo değerler hep farklı referans aralığında ondan da kaynaklaniyo olabilir . Ama dediğin gibi doktordan doktora kesinlikle degisiyo.

Canım çok geçmiş olsun son durum ne bizi bilgilendirmisin . Tansiyon çok önemli iyi ki protein kaçağı çıkmamış inşallah her şey yolundadır dualarımız seninle . Biseye mi canını sıktın niye bu kadar yukseliyo rahim damarında centiklesmemi vardı ?
Canım iyiyim çıktım bugün sabah hastaneden rahim de yada bebekle ilgili çok.sukur problem yok herşey yolunda Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Ben doktorum sormuştum 1-2 ay önce. O da yok bu iğne sadece göbekten yapılıyor koldan ya bacaktan yapamazsın demişti. 🤦

Ben öyle rahat yapardım ki eskiden. Şimdi çok zorlanıyorum. Bebişim hissediyor hemen ve çok haraketleniyor 😔

Maşallah ya ne güzel planlı programlı olmuş sizde 😍 bizi 4 sene bekletti bu maymun. En son artık umudumuzu yitirecekken geldi mucizemiz sürpriz yaptı annesine babasına 🤗
Canım senin ailen bakü'de mi?

Çok sert ya artık karnım. Yumuşuyo bazen ama iğne yaptığım yerler ve etrafı hep sert. İğne girmiyor ki bi türlü. Zar zor kaçıncı denemeden sonra iğneyi saplıyorum bu sefer oğluş başlıyor çıldırmaya fıldır fıldır dönüyor orda.
Kola ya da bacağa izin vermiyor doktorum. O da bebek çok içerde hiç değmez bebeğe diyor ama bebek de ben iğne yaparken oraya toparlanınca iğneyi enjekte edemiyorum ki gitmiyor. Acaba bebeğe mi takıldı diye korkuyorum. Napıcağımı şaşırdım 🤷

Evet ya daha çok var. 🤦 Napıcaz nasıl yapcaz? Yakında kontrolüm var doktoruma sorucağım inşallah o zamana kadar yapabilirim zor da olsa.
Bide şey sorcam canım. Bazen iğnenin içindeki takılıyor gitmiyor ya mesela yarıdan fazlasını enjekte etmişim ama sonrası gitmiyor mecbur çıkarmak zorunda kalıyorum. Çıkardıktan sonra o iğneyi atıyor musunuz? Yoksa başka yerden tekrar saplayıp o kalan iğneyi devam mı ediyorsunuz?
Canım merhaba.ben birkac kere dediğin gibi yarıya kadar yapmıştım devamı gitmedi çıkardım başka yerden soktum kalanı da yaptım.Bir sorun olmadı şükür belki uygun değildir bilemiyorum.Bu arada uzun zamandır koldan yapiyorum ben hep.gobekten şu siskinlikle yapmam imkansız gibi geliyor artık doktoruna mutlaka söyle sor sonuçta kan sulandirici illaki koldan da yapılabiliyor

75 gram şeker yükletenlerin sonuçları nasıl çıktı acaba? 🙄
Benim de 75 gr yapıldı canım
Açlık 97
1.saat 172
2.saat 109
Doktorum bana bebek için bir sorun yok ama yine de yediklerine dikkat et dedi. Ben çok dikkat etmiyorum açıkçası şekerim sınırlarda geziyor ama geçmiyor. Ama kilo alıyorum. İlk doğumda çok hızlı verdim o nedenle bu sefer biraz özgür bıraktım kendimi

Canım iyiyim çıktım bugün sabah hastaneden rahim de yada bebekle ilgili çok.sukur problem yok herşey yolunda Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Amin canım herkese nasip olsun hayırlı zamanda inşallah sağlıklı sıhhatli çok sevindim sen yine de takipte tut kendini 🙂

Bugün bebeğime ilk defa alışveriş yaptık🥰
Aldıklarım kalın kışlık ürünler kadife ve triko. Birkaç zıbın ve alt almak istiyorum. Ablasından da birkaç takım var. Kalanları internetten alırım sanırım. Hastane çıkışları mağazada çok pahalı geldi. Bunlar babymall da hepsi 225 tl tuttu

Eklentiler

• B5E00DF2-2022-4005-8EED-BD9372F96BA1.webp
    B5E00DF2-2022-4005-8EED-BD9372F96BA1.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 52
  • B9E1ED1C-C8E9-4B6E-910D-1949C22B9D57.webp
    B9E1ED1C-C8E9-4B6E-910D-1949C22B9D57.webp
    60 KB · Görüntüleme: 47
  • A5B972F2-87A5-4F03-85D5-A53165419180.webp
    A5B972F2-87A5-4F03-85D5-A53165419180.webp
    31 KB · Görüntüleme: 44
  • 9247C64F-77C7-4D01-8059-D22C249BC412.webp
    9247C64F-77C7-4D01-8059-D22C249BC412.webp
    28 KB · Görüntüleme: 46
  • C3AAAFBE-FCC6-4FB9-B8F8-F0D3ABA0358F.webp
    C3AAAFBE-FCC6-4FB9-B8F8-F0D3ABA0358F.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 20CF8237-B0BE-41AD-BECC-92C03733C753.webp
    20CF8237-B0BE-41AD-BECC-92C03733C753.webp
    22 KB · Görüntüleme: 43
  • C1AD4A13-73CD-47BD-AFDC-E4C4F6EF16AF.webp
    C1AD4A13-73CD-47BD-AFDC-E4C4F6EF16AF.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 50
Malesef bende zorlanıyorum. Doktorlar bebeğe değmeyeceği konusunda hem fikir. Benim sıkıntım karın gerginleştiği için ilaç içerde apse yapıyor. Sislik oluyor. 2 gündür bacaktan yapıyorum felaket acıyor. Anneme gidersem koldan yapıyor. Hiç olmamış gibi hissediyorum. Ama virüsdendolayı eşim göndermiyor.kendi de çok seyrek götürüyor.
İşin kötü yanı daha birsürü iğne var.
Canım ben koldan yapiyorum okadar da acimiyor.esim sıkıyor ben vuruyorum.ama birkaç kez evde kimse yoktu kolumu duvara dayadim bastirarak sikismis oldu.ve vurdum ıgneyi öyle de oldu

Sanırım karpal tünel sendromu başladı bende geçen haftadan beri. Uyurken el parmaklarım şişiyor ve sağ elimin yüzük parmağı ile sol elimin orta parmakları kasılıyor. Sabah kalkınca geçmiş oluyor ya da bir süre sonra geçiyor komple. Ama canımı sıkmaya başladı. Yarın kontrolüm var doktoruma sorucam ama hamilelikte olur dicektir o da kesin. Yaşayanlarınız var mı bu durumu?
Ben 2 kez yaşadım ama ikisinde de sirtustu uyuya kalmisim.sirtustu uyursan oluyor

Bugün bebeğime ilk defa alışveriş yaptık🥰
Aldıklarım kalın kışlık ürünler kadife ve triko. Birkaç zıbın ve alt almak istiyorum. Ablasından da birkaç takım var. Kalanları internetten alırım sanırım. Hastane çıkışları mağazada çok pahalı geldi. Bunlar babymall da hepsi 225 tl tuttu
Çok güzeller ❤️😍 güle güle kullanın

Bugün çok soru soruyorum hakkınızı helal edin ama bebişleriniz normal doğum pozisyonuna dönmüş mü ya da ikinci hamileliğinizse ilkinde ne zaman dönmüştü hatırlıo musunuz? Dönmesi için napılması lazım acaba🙄
3 hafta önce tersti canım dün gittiğimde dönmüş dedi. Genelde 32 ye kadar doğum pozisyonuna geçiyorlar

Back
X