Beybi ben rahatlayamadım ya sanki göğsümün altı yarılcakmış gibi geriliyor ama bebe aşağıda yani yukarı boş anlamadım niye böyle olduBenim de indi canım biraz rahatlıyorsun valla iyi ki indi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beybi ben rahatlayamadım ya sanki göğsümün altı yarılcakmış gibi geriliyor ama bebe aşağıda yani yukarı boş anlamadım niye böyle olduBenim de indi canım biraz rahatlıyorsun valla iyi ki indi![]()
Sevindim erken olmamasına korktum ya biranda düzleşince üst tarafİyi akşamlar canım yok erken değil merak etme benim de o haftalarda inmeye başlamıştı![]()
Tansiyonum düşük genelde canım ama onun yapacağını zannetmiyorum baskıdan dolayı herhalde.
Doktora sormayı unuttum çok zorlarsa beni de söylerim kontrolde.
Benim de ailem uzakta yalnızım, kayınvalidemler burda da ben gitmezsem benden haberleri yok. Yine şükür eşim var canım inşallah sen de eşinle kavuşursun en yakın zamanda.
Sakin zamanımda iyiyim de dün yemek yaparken ağladım artık ne yesem yükseliyor diye sonra utandım kendimden insanların ne dertleri var benim ağladığım şeye bak diye![]()
Yok canım korkma erken değil ancak işte doğum pozisyonunu alıyolar yavaş yavaş o yüzden öyle hissediyorsun. Bende öyle hissetmiştim ama alıştım. Şimdi minik ellerini kıpırdatıp duruyor kasıklarımdaSevindim erken olmamasına korktum ya biranda düzleşince üst taraf
Süper olmuş eline sağlık çok güzel düşünmüşsün Güle güle kullanınBi arkadaş bebeğinin arabasını verdi ama tutma yeri yırtıktı. Ben de direksiyon kılıfı aldım 10 TL ye üzerinden diktim içini de doldurdum yırtık yerleri. Nasıl olmuş kızlar? Kendi arabamız da var ama çok ağır geliyor bu hafif belki bunu kullanırım diye yeniledim yırtık yerini![]()
Merhaba. Sol avcunuza resimde kırmızı damlacık şeklinde gösterdiğim gibi elma çekirdeği bantlayabilirsiniz. Çekirdeklerin sivri yönü mutlaka gösterdiğim yöne bakmalı. Bu sujok terapide bir tedavi yöntemi. Cekirdekler elinizde 8 saat kalabilir, ıslandıkça degistirmeniz gerekir. Çekirdek sayısı önemli değil. Kabızlık geçene kadar cekirdek bantlamaya devam edebilirsiniz her gün. Akliniza geldikçe çekirdeklerin üstüne baskı yaparak masaj uygularsaniz daha etkili olur.Günaydın kızlar, herkes magnezyum kullanıyor mu? Ben yaklaşık 4. Aydan beri değerim düşük olduğu için kullanıyorum. Ilk başta tek haptı son 2,5 aydır da iki hap olarak magosit içiyorum. En son değerime bakılmadı ama aşırı kabızlık problemim var hamileliğimin başından beri. Magnezyum fazla kullanılınca böbreklere zarar veriyo yazanlar olmuş benim de bikac gündür hafif ağrım var bobreklerimde özellıkle sağda. Benzer bir durum yaşayan var mı? Artık tek iç dedi doktor sıkıntın azaldıysa ama kan hapı çok kabız yapiyo. Ne yapacagimi şaşırdım artık![]()
Merhaba. Sol avcunuza resimde kırmızı damlacık şeklinde gösterdiğim gibi elma çekirdeği bantlayabilirsiniz. Çekirdeklerin sivri yönü mutlaka gösterdiğim yöne bakmalı. Bu sujok terapide bir tedavi yöntemi. Cekirdekler elinizde 8 saat kalabilir, ıslandıkça degistirmeniz gerekir. Çekirdek sayısı önemli değil. Kabızlık geçene kadar cekirdek bantlamaya devam edebilirsiniz her gün. Akliniza geldikçe çekirdeklerin üstüne baskı yaparak masaj uygularsaniz daha etkili olur.
Seninki durumun da zormuş canımAmin canım doğuma az kaldığı için tüm yıllık izinlerini alıp yarın gelecek ama tayini çıkmadı. Bebek doğunca giderse daha kötü olacak. Ben aileme yakınım ama dikkat etmedikleri için covid korkumdan kimseyle görüşmüyorum. Şekere en başından beri tahammül etmeye çalışıyorum bende canım psikolojik olarak çok yorduyine de çok şükür daha zor geçirenler var hamileliği
az kaldı sabretmemiz lazım.
Ben de başından beri yalnızım annem gelse ben de rahatlarim aynı şekilde. Geçecek inşallah hepsiCanım yalnız değilsin unutma hepimiz aynı durumdayız benim de kayinvalidem geldi de çok şükür öyle.bir rahatladım ki o mide bulantısı bende de var maalesef üzme kendini
Çok şükür kuzum miniğim bir 15 20 gün daha beklesin inşYok canım korkma erken değil ancak işte doğum pozisyonunu alıyolar yavaş yavaş o yüzden öyle hissediyorsun. Bende öyle hissetmiştim ama alıştım. Şimdi minik ellerini kıpırdatıp duruyor kasıklarımda![]()
İnşallah canım şuan kaç hafta kaç günlüksün tam sen.Çok şükür kuzum miniğim bir 15 20 gün daha beklesin inş![]()
Sizin kullanıcı adınızı bulmaya çalışıyordum. Doğumla ilgili tüm kaynakları okuyup bilinçaltımı da iyi anlamda rahatlatmıştım. Ama bebek kanala girmiş doğum yaklaştı birden içimde hiç beklemediğim bir korku oluştu halbuki bebeğimi heyecanla ve sevinçle karşılamayı hayal ediyordum. Bununla nasıl başaçıkabilirim bu kısa zamanda olur mu ki?Merhaba. Sol avcunuza resimde kırmızı damlacık şeklinde gösterdiğim gibi elma çekirdeği bantlayabilirsiniz. Çekirdeklerin sivri yönü mutlaka gösterdiğim yöne bakmalı. Bu sujok terapide bir tedavi yöntemi. Cekirdekler elinizde 8 saat kalabilir, ıslandıkça degistirmeniz gerekir. Çekirdek sayısı önemli değil. Kabızlık geçene kadar cekirdek bantlamaya devam edebilirsiniz her gün. Akliniza geldikçe çekirdeklerin üstüne baskı yaparak masaj uygularsaniz daha etkili olur.
Seninki durumun da zormuş canım
İşte şükrediyoruz ama bazen tahammül azalıyor herhalde neyse doğuma da az kaldı şükür sağlıkla gelsinler de hepsi geçecek inşallah.
Sizin kullanıcı adınızı bulmaya çalışıyordum. Doğumla ilgili tüm kaynakları okuyup bilinçaltımı da iyi anlamda rahatlatmıştım. Ama bebek kanala girmiş doğum yaklaştı birden içimde hiç beklemediğim bir korku oluştu halbuki bebeğimi heyecanla ve sevinçle karşılamayı hayal ediyordum. Bununla nasıl başaçıkabilirim bu kısa zamanda olur mu ki?
Benim kayinpederim yok. Kayınvalidem, annem, kardesim, ablam, eşi, çocuğu gelecek. Hepsi farklı şehirden gelecek. Gelme diyemem zaten ihtiyacım olacak. Hatta ablamlar gidince evli kardeşim eşi ve çocuğuyla gelecek. Hepsi kendince dikkat ediyor, evinden çıkmıyor, Allah korusun hepimizi.Kizlar yaa kayinvalide kayinpeder ve eşimin abisi doğuma hastaneye gelcek Ankaradan. 1 gün de bizim evde kalicaklarmis hastanede kaldığımız gün sonraki gün biz eve gelince biraz oturup gitceklermis.kendi annem o zaman ben gelmem diyor arkalarindan birahane temizlik yapamam o halde eve gelip diyor ve covid bulaşabilir diyor çünkü o gece evde oğlumla babam da olacak babam ogluma bakacakti. Of sizinkiler geliyor mu gelmeyin diyebiliyir musunuz.ven eşime bizde kalmasınlar nasil dicem![]()
35+3 teyiz kuzumİnşallah canım şuan kaç hafta kaç günlüksün tam sen.![]()
Bende yaptırmak istiyorum ev çok ıslak oluyomu bide ücret ne istediler3 gündür camları açık bırakmıştım evimin, kayinvalidede kalirken. Yine de evime donunce bugun sirketi cagirdim. Köse bucak dezenfekte ettirdim. Halılar kapı kolları, dolap içleri. Bu iş tam basak burcu isiymis
ay içim temizlenmiş gibi oldu. eşimi hastaneden çıkınca eve almazmışım
![]()
Anladım canım peki sezaryen mi normal mi olacak belli mi? Ben de 37+2 deyim normal gözüküyor şimdilik.35+3 teyiz kuzum![]()
Canım yalancı sancılar karından giriyor evet. Öksürdükçe neden kasılıyor onu bilmiyorum yalnız.kizlar bugun ara ara karnima agri giriyor bu sanci midir acaba? Oksurdukce kasilmalarim oluyor bide