- 19 Ocak 2020
- 1.511
- 1.911
- 133
- 41
Artık yerleri daraldı yaPerşembe gidicektim ama biraz hareketleri azaldı geçen hafta çok hareketliydi ondan acaba yarın mi gitsem diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık yerleri daraldı yaPerşembe gidicektim ama biraz hareketleri azaldı geçen hafta çok hareketliydi ondan acaba yarın mi gitsem diye düşünüyorum
o kadar çokmu içmek gerekiyomuş tuwaletin çok gelir ama dimi 2 lt içiyodum bnde yeterli diyodumBen yaptirdim ama gerek yok diyorlar, 14.gun yaptırdım negatif çıkmıştı, bol su için, günde 6 litreye çıkmıştım, normalde 2 litre icemem.
amin canım inşallah ya bi normale dönseydimAminn kuzum çok sağol sana da Allah hayırlı şifalar versin de inşallah iyileşme haberlerini olumlu gelişmelerini kısa sürede ver bizde mutlu olalım![]()
Ben öksürüğü azaltmak için içiyordum, sen en azından 3 ün üstüne çık, biraz tuvalete gidiyorsun mecbur.o kadar çokmu içmek gerekiyomuş tuwaletin çok gelir ama dimi 2 lt içiyodum bnde yeterli diyodum
İnşallah tek temennim beklemesi çünkü aniden sezeryana girmek istemiyorumBenim de doğum 26 Kasım, günümde sata göre sizden 1 gün önce, inşallah günlerini beklerler![]()
Onuda düşündüm doktorum demişti ama insan ne yapacağını da şaşırıyor hiç hareket etmiyor değil gece başlıyor tepismeyeArtık yerleri daraldı yagit canım kafanda soru işareti kalmasın
Yani soule elinde sonunda gideceksin bu 3 gün için de bende cumayı bekleyemem büyük ihtimal perşembeden giderim sanırımOnuda düşündüm doktorum demişti ama insan ne yapacağını da şaşırıyor hiç hareket etmiyor değil gece başlıyor tepismeyevay halime doğunca
MaşallahKızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum![]()
Rabbim beterinden korusun inşaallah...Aynen öyle canım Allah gücümüzü şükrümüzü artırsınbugün öyle düşündüm şu hastaneye maskesiz rahat bi nefes alarak gelmek nasip olmadı 9 ay geçti dedim
demek var bi hayır ne diyelim.
Aminn canımRabbim beterinden korusun inşaallah...![]()
Ayy ne güzel darısı bize inşallahKızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum![]()
Bir fikrim yok ama benim de bebeğim 2 haftada 320 gram almıştı son kontrolde. Doktor bişey demedi ama korkuyorum böyle şeyler okuyunca inşallah erken doğuma sebep olmaz bizim de bu yavaş kilo almamızHepinize iyi akşamlar tatlı hamişlerGeçen hafta kontrolde 35hafta 2günlük 2453 gramdık bugün 36.2günlüğüz gittik kilomuz 2588 olmuş yani 135 gr falan almıs haftada doktor bu hafta iki günde bir gel sıkı takip yapalım nst ye girersin dedi eğer kilo alması böyle yavaş kalırsa seni doğurturuz dedi haftaya pazartesi günü falan bir heyecan yaptım endişe ettim bu hafta çok iyi kilo almamız lazım aynı şeyleri yaşayanlar varsa tavsiyelerinize açığım
Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın sağlıkla inşallah
![]()
Kızlar sabah saat 8:32 de minik kızımı kucağıma aldım. Sabaha kadar sancı çektim açılmalarım olmadı sabah 5 e kadar 3 cm di. Sabah 5 de tam suyum geldi. Sonrasında saat 6 da Epidural iğne yapıldı. Sonrasında suni sancı verildi. Epidural normal doğum yaptım. 2 gecedir ağrı çekince normal doğuma gücüm kalmadı Epidural istedim. Çok şükür sağlıkla aldım kucağıma kızımı. Emzirdim mışıl mışıl uyuyor kedi gibi. 2590 kg 48 cm olarak dünyaya geldi. Bütün herkese çok teşekkür ederim dualarınız için sağolun ancak kendime geldim o yüzden yeni mesaj atabiliyorum![]()
Canım bildiklerim yumurta yoğurt sade soda ayran kefir boza kuruyemiş hurma ceviz badem özellikle pekmez meyveler karbonhidratlar da var tabi hem sana hem bebeğe kilo aldırıyor şeker problemin yoksaHepinize iyi akşamlar tatlı hamişlerGeçen hafta kontrolde 35hafta 2günlük 2453 gramdık bugün 36.2günlüğüz gittik kilomuz 2588 olmuş yani 135 gr falan almıs haftada doktor bu hafta iki günde bir gel sıkı takip yapalım nst ye girersin dedi eğer kilo alması böyle yavaş kalırsa seni doğurturuz dedi haftaya pazartesi günü falan bir heyecan yaptım endişe ettim bu hafta çok iyi kilo almamız lazım aynı şeyleri yaşayanlar varsa tavsiyelerinize açığım
Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın sağlıkla inşallah
![]()